Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
annenin olması büyük şans senin için ada baştan beri hiç emmedi beni bi ara emer gibi yaptı 2 hafta sonra falan bıraktı yine. sağdım ben hep ama sağınca azalıyor ve benim 4 alıkken bitti. sağdığımı bazen içiyordu bazen dökmek zorunda kalıyordum mama içiyorduyok canım annemlerde yardım ediyor.eşim yok.canım çok sıkılıyor.evet günde 1 kere muza anne sütü katıyorum.canım ada emmeyince sütü sağdın mı?o şekilde de mi içmedi?benimki memeyi verince bağırıyor kafayı çeviriyor vermek imkansız.sen nasıl besliyorsun bebişi.
valla kızlar çok şaşırıyorum.kimseler takılmıyor artık.herkesmi ev taşıyor yoksakafamçokkarıştı
nazan da hiç görünmüyor?herkesi öptüm
ya çok şeker olmuş bu fıstıkilk günaydın gene benden olsun yavrular..
bugece doğru dürüst uyuyamadım.kocam bildiğiniz gibi gitti kıbrısa.gece geç yatmıştık zaten saat 4 e kadar da hep gözüm açıktı resmen yani..
kızlar alyanın dün kulağını deldirdik anam bi tatlı olduki srmayın.zati bi çoğunuz facede göreceksiniz resmi gece koyduk çünkü..
hepinizi öpirem..
ben de ucuz diye almıştım molfix ama ada günde 2 kere kaka yapıyor yani 2 kere yıkamak zorunda kalıyorum :) o yüzden prşmaya döndüm. uyu ve oyna sı daha ucuz molfix le arasında 2 tl var o da güzel benceidil 3 aydır öyle
ben molfix kullanıyorum idil çok işemeyen bi bebek olduğundan ama prima çok yi bence ince ama fiyartı çok o yüzdem mo mo molfix
2 yılda 5 evmi
benimki dişsizken ynı çıkarınca yandım desene
çook geçmiş olsun canım idile gecen gece çokk fena ağladı kulağı ağrıdı galiba nasıl bakıyo insanın gözünün içine :1no2:
Vallahi kurşun döktürmek lazım mart annelerine.. Ya hastalık..ya kaza bela kol geziyor.