• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

grip aşısına bizim dr 9 aydan önce izin vermiyorum dedi yaptırmıycam bi faydasıda olmuyormuş zaten
bu idil beni maymun etti hiç bişey yemiyor hiç

hava çok güzel kızımla pazara gittik dönüşte de kızıma bim den uyku seti aldım hemde 15 lira. tam mevsimlik. bakın sizde derim valla çok hoşuma gitti. bide kızıma taze sebzeler aldım ceviz falan. şimdi hazırlık yapalım akşama misafir var oy oy çok işim var çokkkk.....

slm kızlaar sessızlık hakım yıne oğlumun ılk dişi yarıdayken ikincisi patladı maşaallah ates falan yok zaten Kadir tugcu demişti diş cıkarma tırnak uzaması gıbı bişeymiş ama cok ilgi istiyo eşimle bakıyoruz bıde ben gelıyorum o işe gıdıyo :) herifi göremıyom ne zamandır :D:D thanderc bende aldım uyku setı ve uyku tulumu bimden cok ıyı ıkısıde bı dahakı cuma yastık gelıcek onuda alıcam kulaklı kedılı :D Gülşahcım cok yakısmıs küpesi alyaya grıp asısı bende yaptırmıycam ben hastanede calısıyorum ama şükür öyle cok grıp olmuyorum Özge valla bunlar aynı yaa kadar bagladı heralde bunları davranısları bıle aynı :D:D benım oglanda ya örümcek ıstıyo ya kucak ıkı dakka oturmuyo örümcege cok bındırmek ıstemıyorum kucakta gezıyoruz Melekcım msn de senı göremıyorummmm :(

Son düzenleme:
canlarım hepinize merhaba, ne güzel bugün cuma iki gün oğlumla beraberiz, bizimde ikinci dişimiz çıktı, çok şükür atlattık:)))) şimdi uyuyor bende yemek yapıyorum bi taraftanda formu takip etmeye çalışıyorum uyanmazsa :)))) hepinizi öpüyorum kocamannnnnnn

kızıldeniz cim bebişinin dişi hayırlı olsun tatlım.....

bende yaptırmayı düşünmüyorum grip aşısı ama bakalım yarın kontrolümüz var dr.umuz ne diycek

slm kızlaar sessızlık hakım yıne oğlumun ılk dişi yarıdayken ikincisi patladı maşaallah ates falan yok zaten Kadir tugcu demişti diş cıkarma tırnak uzaması gıbı bişeymiş ama cok ilgi istiyo eşimle bakıyoruz bıde ben gelıyorum o işe gıdıyo :) herifi göremıyom ne zamandır :D:D thanderc bende aldım uyku setı ve uyku tulumu bimden cok ıyı ıkısıde bı dahakı cuma yastık gelıcek onuda alıcam kulaklı kedılı :D Gülşahcım cok yakısmıs küpesi alyaya grıp asısı bende yaptırmıycam ben hastanede calısıyorum ama şükür öyle cok grıp olmuyorum Özge valla bunlar aynı yaa kadar bagladı heralde bunları davranısları bıle aynı :D:D benım oglanda ya örümcek ıstıyo ya kucak ıkı dakka oturmuyo örümcege cok bındırmek ıstemıyorum kucakta gezıyoruz Melekcım msn de senı göremıyorummmm :(
hayırlı olsuun oh maşallah rahat rahat çıkarsın çocuk

iyi akşamlar dileminin anlamını inan bende bilmiyorum.benim ismim betül dilemini kardeşimden duydum ve çok hoşuma gitti bende nick olarak kullanayım dedim.ama en kısa zamanda öğrenir sana söylerim
:1rolleyes:

selam kızlarrr
çok büyük bir kriz atlattık:(( kendimden nefret ediyorum o kadar aptalım kii....Ada çok öksürüyodu uyudu öksürerek uyanıyo ağlıyodu ben de buhar yapayım dedim o uyurken yüzüne buhar tutacam akıla bak tuttum yanağı yandı çocuğumun offfffffffff offffffffffffff çok aptalım çok korkuyla uyanıp ağlamya başladı tabi yawrumm ben çok kötü oldum doktoru aradım buz sür silverdin krem sür dedi hemen dediklerini yaptım neyseki sızısı çabuk geçti inşallah sızı yapma zgece de kuzumun canı yanmazz offffffffffffff offfffffffffffffffffff aptal aslı

aslıcım çok geçmiş olsun size canım...valla bazen bizden dayanıklı oluyorlar inanki..geçicektir annesi çok üzme kendini...

bugün temizlik yarın taşınma kolay gelsin bana.annem bebeği götürdü kadın temizlemeye yeni eve gitti bizde evi topluyoruz.artık ne zaman bağlanabilirim bilmiyorum yeni evde.kendinize iyi bakın

hava çok güzel kızımla pazara gittik dönüşte de kızıma bim den uyku seti aldım hemde 15 lira. tam mevsimlik. bakın sizde derim valla çok hoşuma gitti. bide kızıma taze sebzeler aldım ceviz falan. şimdi hazırlık yapalım akşama misafir var oy oy çok işim var çokkkk.....
ya burda kapış kapış alıyorlar bize kalmıyor valla benim oturduğum yerde bim yok merkezde var ona da anca pazar günü gidebiliyoruz o zamana kalmıyor :sm_confused: kolay gelsin canım sana opuyorumnanaktan

damadım ın dişi hayırlı olsun tatlım ağrısız çıkarması çok iyi darısı başımıza daha bizde yok kaydirigubbakcemile3 valla haklısın dünürüm bunlar birbirinin aynı. ben örümceğe bindiriyorum valla ada zaten yürümek için kullanmıyor zıplayıp duruyor üstünde kaydirigubbakcemile3 biyere gideceği zaman da zıplayarak gidiyor bazen yorulunca da kanguruya biner gibi oturuyor üstünde

selam kızlarrr
çok büyük bir kriz atlattık:(( kendimden nefret ediyorum o kadar aptalım kii....Ada çok öksürüyodu uyudu öksürerek uyanıyo ağlıyodu ben de buhar yapayım dedim o uyurken yüzüne buhar tutacam akıla bak tuttum yanağı yandı çocuğumun offfffffffff offffffffffffff çok aptalım çok korkuyla uyanıp ağlamya başladı tabi yawrumm ben çok kötü oldum doktoru aradım buz sür silverdin krem sür dedi hemen dediklerini yaptım neyseki sızısı çabuk geçti inşallah sızı yapma zgece de kuzumun canı yanmazz offffffffffffff offfffffffffffffffffff aptal aslı
canım çok geçmiş olsun ya bi ara soğuk buhar makinesi almaya çalış durumun müsait olunca çünkü buhar gerçekten çok işe yarıyor. öpeyim onun yanağını geçsin hemen kıyamam adoşuma

bugün temizlik yarın taşınma kolay gelsin bana.annem bebeği götürdü kadın temizlemeye yeni eve gitti bizde evi topluyoruz.artık ne zaman bağlanabilirim bilmiyorum yeni evde.kendinize iyi bakın
gerçekten kolay gelsin sana canım

selam canlar

sabahtan çıktık yine her cumartesi gibi hastaneye gittik. adanın aylık kontrolü için. akşam aradım randevu almak için ama adam randevu vermiyoruz dedi meğer veriliyormuş :oklava: sıra alalım dedik önümüzde 20 kişiden fazla vardı biz de vazgeçtik haftaya randevu aldık bugünden..ordan sonra benim için kadın doğuma gittik vajinal enfeksiyon var ben de spiral takılmıyor o yüzden ve hamileliğimin 7. ayından beri tedavi görüyorum ama bi türlü geçmedi. ben de başka dr a gittim bu işe yarar umarım

adaya yeni biberon ucu bana tonik aldık eve geldik etrafı toparladım azıcık ada uyurken uyanır zaten sıpam birazdan

Aslıcım geçmiş olsun canım. ıçim cızz etti vallahi.Kıyamam muzip kuzuma ben..
Özgecim sanada geçmiş olsun canım..ınşallah bu sefer geçer..Bu arada 7.ayınızda hayırlı olsun..

Bende yenilenmek istiyorum,bakım yapmak istiyorum,her konuda düzenimi oturtmak istiyorum,bebişime mont almak istiyorum,düzenli uyku istiyorum,birisi gelip ütülerimi yapsın istiyorum,doyasıya tatil-alışveriş istiyorum,oğluşum anne desin istiyorum,sırt ağrılarım geçsin istiyorum,akranlarımla gün yapabilmek istiyorum,evimi-eşyalarımı yenilemek istiyorum,,,,vs,,,, bukadarcık :roflol::roflol: demek isterdim ama daha var.. laelaelaelaelae
Neyse sizi yormayım gözlerinize kıyamam Şeniz

saolun kızlar yaa..
çok zor walla canımdan can ömrümden ömür gitti :((((
öksürüğü geçmek bilmedi uyuyo uyurken öksürüyoo başlıyo ağlamaya balgam gelio herhalde ventolin şurup içiyoruz öksürük için değil ama solunumu rahatlatması lazımm ...
çok şükür halimize gerçekten çok daha kötü yanabilirdik..çok şükür çok...

selam kızlarrr

cok gecmis olsun aslimm insallah hic bisi olmaz ... kendine bukadar laf söyleme canimmm:))
Kizlar rüya persembe gününden beri cook feci öksürüyor ... doktoru aradim vick ve surup almistim ... surup verdim iyice dahada azdi sanki bende vermeyi kestim... vicki sakin sürme kokusu cok agir oldugundan nefes almasini zorlastirir deid bende yapmadim.. pekmez - kremler gögsüne felan masaj - öksürürken ters cevirip sirtina vurmalar HIC BIRSY ISE YARAMIYOR offff cok canim skiliyor bu ise coook.. bende hastayim halen...

gecmis olsun diyen arkadaslar COK SAGOLUN KIZLAR ... aklim hep buralarda sizde olmasanizz:))
Öptüm hepinizi

lazanya çok üzüldüm geçmiş olsun inşallah bebişin şimdi daha iyidir ayrıca diğer hasta olan bebişlerede geçmiş olsun umarım tüm bebişler hastalanmadan bu kışı atlatır

saolun kızlar yaa..
çok zor walla canımdan can ömrümden ömür gitti :((((
öksürüğü geçmek bilmedi uyuyo uyurken öksürüyoo başlıyo ağlamaya balgam gelio herhalde ventolin şurup içiyoruz öksürük için değil ama solunumu rahatlatması lazımm ...
çok şükür halimize gerçekten çok daha kötü yanabilirdik..çok şükür çok...
canım geçmiş olsun olur böyle seyler kasıtlı yapmadınya tekrar geçmiş olsun

cok gecmis olsun aslimm insallah hic bisi olmaz ... kendine bukadar laf söyleme canimmm:))
Kizlar rüya persembe gününden beri cook feci öksürüyor ... doktoru aradim vick ve surup almistim ... surup verdim iyice dahada azdi sanki bende vermeyi kestim... vicki sakin sürme kokusu cok agir oldugundan nefes almasini zorlastirir deid bende yapmadim.. pekmez - kremler gögsüne felan masaj - öksürürken ters cevirip sirtina vurmalar HIC BIRSY ISE YARAMIYOR offff cok canim skiliyor bu ise coook.. bende hastayim halen...

gecmis olsun diyen arkadaslar COK SAGOLUN KIZLAR ... aklim hep buralarda sizde olmasanizz:))
Öptüm hepinizi
ya canım biliyorum bal için erken ama biraz sulandırarak tarçınla karıştırıp versen bi kaşıktan ne olacak ben geçen idile verdim işe yaradı sende bi dene ıhlamur ver mesela
tekrar geçmiş olsun

Back