• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

esma valla buraların durumu çok kötü kimse girmiyo girsede yazmıyo günde 1 sayfa geçiyo anca sen gittin böyle oldu bak :)) adoş iyi napsın teyzesi uyandı şimdi gideyim yanına. boddim napıyor büyümüştür iyice fotolarını bekliyoruz küçük adamın :) ısır benim için tombiş yanaklarından

meralcim ben de huggies kullandım bi ara da primadan sonra çok kalın geldi bi de gece uzun kalınca altında o da pişik yaptı ıslak mendil farketmiyo hangisi ucuzsa ondan alıyorum :))

doğacum dişleriniz hayırlı olsun bizde hala yok ama kabardı yerleri bakalım. ada da bir ara öyleydi kucağımdan inmiyodu ama geçti çok şükür. bi dönem gelip geçiyor öyle heralde

betülcüm kolay gelsin tek başına mı taşıyosun evi çok zor ya taşınmak iyi bilirim 2 yılda 5 ev değiştirdim :) eğer muzu seviyorsa yada sevdiği şeyler varsa yediklerinin içine onlardan karıştırmayı denedinmi tatlı tuzlu farketmez yiyor çoğu bebek. süt için bişey diyemicem ada da emmedi ve 4. ayda kesildi benimki

esma kız nerdesin sen bilgisayarın yapılcak gelcem dedin sonra kayboldun almadımı patron yenisini?

yok canım annemlerde yardım ediyor.eşim yok.canım çok sıkılıyor.evet günde 1 kere muza anne sütü katıyorum.canım ada emmeyince sütü sağdın mı?o şekilde de mi içmedi?benimki memeyi verince bağırıyor kafayı çeviriyor vermek imkansız.sen nasıl besliyorsun bebişi.
valla kızlar çok şaşırıyorum.kimseler takılmıyor artık.herkesmi ev taşıyor yoksakafamçokkarıştı
nazan da hiç görünmüyor?herkesi öptüm

SElam kizlarr...
gecmisi tam okuyamadim . Buketim rüyada basindan asagi su dökünce kendini kasiyor diyorum ya bel agrilarim vardi zaten dogumdan beri onun öyle haraketlenmesi birde kendini kasmalari cook zordu banyo yaptirmak , esimde isteydi kendini batirdigi icin (kabizdan sonra micinca baya dolu oluyor hehehe) banyo yaptirayim dedim Öldüm öldüm dirildim:))

Dün doktora gittik Rüya 01.10dan beri ne kilo almis nede boyu uzamis halen 7460 gr 70cm, doktor dis cikartacaksa yada yürümeye basliyacaksa yani yeni birseyler ögrendikleri zaman gelismeleri zaman alirmis felan dedi ama suanda tam normal kilosu ve boyusu cizelgede normal boyutta yani, ama glde bunu bana anlat :((( Pönk ve karma asimizi olduk biraz burnu akiyordu doktor birsey vermedi gecer süt damlat dedi ama eve geldigimizde atesi cikinca ve ardindan aksama kusma gelince hemen hastaneye gittik aksam Doktor herseyi güzel bogazi - cigerleri dedi biraz soguk alginligi ve aglamaktan kustugunu söyledi neyse ... atesi bugün indi - burnu icin damla vermisti hastanedeki doktor onu kulandim biraz iyi oldu simdi ... Simdide ben hastayim bogazim cok feci agriyor - basim agriyor - ayaklarimda derman yok sanki titriyor dizlerimden itibaren :(((

cok kötü ya hasta olmakkk... ama Rüya iyilessin ben fazla önemli degil yeterki o hasta olmasin, aglarken gözlerimin icine bakisi yokmu aci cekiyor gibi cok feci oluyor insan dayanamiyor!!!

Umarim herkes iyidir, öptüm hepiniziii

canım önce bebeğine sonrada sana geçmiş olsun diyorum, dilerim en kısa zamanda iyileşirsiniz...

sağlığı yerinde olsunda canım gelişimi nasıl olsa olur.... allah evlatlarımızı bize bağışlasın

herkes gitmiş galiba meriçte uyuyor hepinize iyi geceler diliyorum arkadaşlar, eşimin arkadaşları var beşiktaşın maçını izliyorlar bende uyuyum bari biraz nasılsa birazdan meriç yeniden uyanır :)))

bol bol öpüyorum hepinizi

selam kızlar uzun zamandır giremiyorum okuyamıyorumda neler var neler yok sizlerde bilmiyorum.ben çalışma hayatına başladım.okulla bebek zor.aNNEM BEBİŞE BAKIYOR O NEDENLE BU HAFTA SONU KARŞI APARTMANA TAŞINIYORUZ.EŞİMFDE İLÇEDE YA ÖYLE GEREKTİ.ÇOK ZOR TAŞINMAK.NASIL YAPACAĞIZ BİLMİYORUM.of büyük olmuş kusura bakmayın.şu ara hayattan zevk almıyorum.depresyonlardayım.6 ayını doldurdu ve kızım göğsümü almayı bıraktı .15 gün de kaşıkla ve biberonla anne sütünü verdim.5 gündür asla almıyor. sağdıklarım hep boşa gidiyor.sadece muzla karıştırınca 50cc içmiş oluyor.çorba sebze meyve yoğurt ve daninolardan hoşlanıyor sadece.kaşık mamalarından da nefret ediyor.zorla verince fışkırtıyor.ne yapacağımı bilmiyorum.nasıl beslemeliyim?süt ,anne sütü ,formül mama ,kaşık maması olmadan sürekli çorba içerek bu bebek nasıl büyüyecek kızlar ya?aağlıycam lütfen yardım.!!!
zor şartlarda sağıyorum zaten.bir de boşa gidiyor.sağmayı bırakmalı mıyım?çok moralim bozuk çok saçımda beyazlar çıktı.sanki büyüyünce annem şöyle yapmış diyecek işte:mymeka:
herkesi çok öpüyorum kendinize iyi bakın
Betüşüm iş- memeyi bırakma herşey üstüste gelmiş kıyamam canım.. Ama üzülme her işte bir hayır vardır.. 6 ay emdi ya o yeter kuzucuğuna... Ve en azından annen var yanında bebeğine mis gibi bakar.

herkese merhabalar kızlar nasılsınız bebişler nasıl biz iyi sayılırız pazar günü batu dişini patlattı sonunda ama öncesinde 1 hatfa grip oldu hala burnumuz akıyo öksürükde var ama geçecek inşllah sizler ne apıyorsunuz bebeişler umarım iyidir geçmişi okuyamıyorum
Yawrum dön artık yuvana özledik yahu.. Bak burala ne kadar sessiz sedasız kaldı.. Devamsızlık aldı başını gidiyor.
Batuşumun dişi hayırlı olsun... Gribide çabucak geçer inşallah.

canım önce bebeğine sonrada sana geçmiş olsun diyorum, dilerim en kısa zamanda iyileşirsiniz...

sağlığı yerinde olsunda canım gelişimi nasıl olsa olur.... allah evlatlarımızı bize bağışlasın

cok tesekkürler canim;) yarin saglik ocagina gidecegim burdaki bebekler icin olanina bakalim boy ve kilosuna

ilk günaydın gene benden olsun yavrular..
bugece doğru dürüst uyuyamadım.kocam bildiğiniz gibi gitti kıbrısa.gece geç yatmıştık zaten saat 4 e kadar da hep gözüm açıktı resmen yani..
kızlar alyanın dün kulağını deldirdik anam bi tatlı olduki srmayın.zati bi çoğunuz facede göreceksiniz resmi gece koyduk çünkü..
hepinizi öpirem..

evet ya artık banyo yaparken falan da dönmeye kalkıyor kıpır kıpır ne alt değiştirebiliyorum rahat rahat ne üst. bide benim cadı çıplak durmayı çok seviyor soyunurken bişey yok giyinirken apartmanı başımıza yıkıyor :))

canbebe ben de kullandım 1 paket. gece zaten takamıyordum uzun süre kaldığı için pişik yapıyordu ve kakasını dışarı sızdırdı hem de çok kez. sonradan molfix aldık o da aynı hep dışarı sızdırdı hatta bazen bu yüzden banyo yaptırmak zorunda kaldım :)) prima diyorum başka bişey demiyorum bizimkine yaramıyor başkası
idil 3 aydır öyle
ben molfix kullanıyorum idil çok işemeyen bi bebek olduğundan ama prima çok yi bence ince ama fiyartı çok o yüzdem mo mo molfix
herkese merhabalar kızlar nasılsınız bebişler nasıl biz iyi sayılırız pazar günü batu dişini patlattı sonunda ama öncesinde 1 hatfa grip oldu hala burnumuz akıyo öksürükde var ama geçecek inşllah sizler ne apıyorsunuz bebeişler umarım iyidir geçmişi okuyamıyorum
canım hoşgeldin dişiniz hayırlı olsun bizimkide beyaz yerleri ama umarım dAHA çıkmaz zaten çok zayıf
meralcim ben de huggies kullandım bi ara da primadan sonra çok kalın geldi bi de gece uzun kalınca altında o da pişik yaptı ıslak mendil farketmiyo hangisi ucuzsa ondan alıyorum :))

doğacum dişleriniz hayırlı olsun bizde hala yok ama kabardı yerleri bakalım. ada da bir ara öyleydi kucağımdan inmiyodu ama geçti çok şükür. bi dönem gelip geçiyor öyle heralde

betülcüm kolay gelsin tek başına mı taşıyosun evi çok zor ya taşınmak iyi bilirim 2 yılda 5 ev değiştirdim :) eğer muzu seviyorsa yada sevdiği şeyler varsa yediklerinin içine onlardan karıştırmayı denedinmi tatlı tuzlu farketmez yiyor çoğu bebek. süt için bişey diyemicem ada da emmedi ve 4. ayda kesildi benimki

esma kız nerdesin sen bilgisayarın yapılcak gelcem dedin sonra kayboldun almadımı patron yenisini?
2 yılda 5 evmi
Saldırganlık bizdede var.. Bulduğu yeri ısırıyor,,, saç-kol farketmez bulduğu kılı yoluyoooo...
İki dişiyle koparıyo bakalım diğerleri çıkınca yandık..
benimki dişsizken ynı çıkarınca yandım desene
SElam kizlarr...
gecmisi tam okuyamadim . Buketim rüyada basindan asagi su dökünce kendini kasiyor diyorum ya bel agrilarim vardi zaten dogumdan beri onun öyle haraketlenmesi birde kendini kasmalari cook zordu banyo yaptirmak , esimde isteydi kendini batirdigi icin (kabizdan sonra micinca baya dolu oluyor hehehe) banyo yaptirayim dedim Öldüm öldüm dirildim:))

Dün doktora gittik Rüya 01.10dan beri ne kilo almis nede boyu uzamis halen 7460 gr 70cm, doktor dis cikartacaksa yada yürümeye basliyacaksa yani yeni birseyler ögrendikleri zaman gelismeleri zaman alirmis felan dedi ama suanda tam normal kilosu ve boyusu cizelgede normal boyutta yani, ama glde bunu bana anlat :((( Pönk ve karma asimizi olduk biraz burnu akiyordu doktor birsey vermedi gecer süt damlat dedi ama eve geldigimizde atesi cikinca ve ardindan aksama kusma gelince hemen hastaneye gittik aksam Doktor herseyi güzel bogazi - cigerleri dedi biraz soguk alginligi ve aglamaktan kustugunu söyledi neyse ... atesi bugün indi - burnu icin damla vermisti hastanedeki doktor onu kulandim biraz iyi oldu simdi ... Simdide ben hastayim bogazim cok feci agriyor - basim agriyor - ayaklarimda derman yok sanki titriyor dizlerimden itibaren :(((

cok kötü ya hasta olmakkk... ama Rüya iyilessin ben fazla önemli degil yeterki o hasta olmasin, aglarken gözlerimin icine bakisi yokmu aci cekiyor gibi cok feci oluyor insan dayanamiyor!!!

Umarim herkes iyidir, öptüm hepiniziii
çook geçmiş olsun canım idile gecen gece çokk fena ağladı kulağı ağrıdı galiba nasıl bakıyo insanın gözünün içine :1no2:

herkese günaydın güzel mart anneler nasılsınız bakalım alyamızın kulağı delinmiş ama benim facem yok ben ne yapacam nasıl göreceğim minnoşun küpesini

nerdesiniz kızlarrrrr yaaaaaa kırk yılda bir geliyoruz yoksunuz bu arada batunun yeni resimlerden ekledim habernizi ola

kızçeler geçmişi okuyamıyorum evde okuyacam ama..
Esma sahalara döndün hosgeldın dıyecektım ..

nerdesiniz kızlarrrrr yaaaaaa kırk yılda bir geliyoruz yoksunuz bu arada batunun yeni resimlerden ekledim habernizi ola

gorduk fıstık spor ayakkabı bıle gıymıs kocaman olmus.. dısınız de patlamıs gozunuz aydın
bızım cıkmadı daha..

kızlar Alı Tuna yurume calısmalarına basladı :)

aayy kızlar sımdı bende pempe patık var.. tıramısu aldım cay almak ıstıyorum nasıl alacam yaa :)

bu puan olayı karısıklastı

hoşbulduk canım bezlerden bahsediliyo sanırım bende ilk zamanlar ultraprima kullanıyodum sonra arkadaşların tavsiyesi üzerine haggisse aldım.şimdilik memnunum ama arada kakası dışarı taşıyo sınır oluyorum.primada böyle yaşamamıştım.prima haggisse göre daha ince bilmiyorum bakalım bende primaya dönüş yaparım.

hugiiesin ortası cok kalın bence.. kullanmıyorum ben..

saol melekciğim darısı sizin dişinize inşallah
maşallah ali tunaya yürür hemen o bende gördüm fotolarını kanepeden tutunmuş bakmasanız gidecekde bakıyosunuz diye utanıyoooo

Back