2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlaaaarrrrr... Bulaşıkları yıkayım,,oğlan uyanmazsa o zamana kadar gelecem...

esmacım alyanın blogundan bakabilirsin.alyaderinsonmez.blogspot.com
maşallah yerim onu ben yürüme çalışmalarıymış.bizimkide yürüteçle gezinmeye başladı.işte dönemleri geldikçe demekki hepsi gelişiyor..

merhaba arkadaşlar benim kızım bugün çok huysuz kahvaltısınıda yemedi galiba diş gelio. aman bi çıksada rahatlasak. playskooll ilk arabam aldık kızıma tutunupta adım atmaya başladı. şimdi çorbasını yedireyim bari inşallah yer. öptüm hepinizi ve bebekleri umarım herkes iidir. geçmişi birazdan okuycam

Yerım ben onun kÜpesını nasıl yakıŞmıŞ maŞallah gÜzel kızımıza

annenin olması büyük şans senin için ada baştan beri hiç emmedi beni bi ara emer gibi yaptı 2 hafta sonra falan bıraktı yine. sağdım ben hep ama sağınca azalıyor ve benim 4 alıkken bitti. sağdığımı bazen içiyordu bazen dökmek zorunda kalıyordum mama içiyordu

ya çok şeker olmuş bu fıstık

ben de ucuz diye almıştım molfix ama ada günde 2 kere kaka yapıyor yani 2 kere yıkamak zorunda kalıyorum :) o yüzden prşmaya döndüm. uyu ve oyna sı daha ucuz molfix le arasında 2 tl var o da güzel bence
evet ya çok taşındım eşyalarım mahvoldu (

ben molfixde kullandım primanın hem uyu oynasını hem aktif baby kullandım ama huggeisden memnun kaldım hala huggies tek fark numaraları 4+ kullanıyoruz

sibel derya geçmiş olsun kızlar

ben de dün sabah yürüyüşteyken ayağımı burktum 2 gündür topallıyorum zaten kırıktı o ayak bileğim kaynamıyordu burkunca fena acıyooo adayla tek başıma uğraşmak da bu haldeyken çok zor

Vallahi kurşun döktürmek lazım mart annelerine.. Ya hastalık..ya kaza bela kol geziyor.

iyi akşamlar kızlar, foruma giremiyorum vakit yok, ece iyice ayaklandı, kaanın dersleri, ev işleri ve tabiki de itiraf edeyim birazda gezme,aklım sizde kalıyor vallahi, akşamları da eşim birlikte oturmak istiyor nete takılırsam bozuluyor, allahtan bu akşam futbol varda yırttım.
çok gerilere gidemedim ama biraz baktım.
özgeciğim geçmiş olsun, sık sık ağağını burkan biri olarak seni çok iyi anlıyorum,
gülşahcığım alyanın kulakları delinmiş çok merak ettim birazdan facede bakacam eminim çok tatlı olmuştur.
buket anılın avatardaki şapkalı haline bayıldım ısırmak geliyor içimden.
hepinizi çooooook öpüyorum

Sıbelım geÇmıs olsun canım benım
ozgem sanada geÇmıs olsun bıraz daha dıkkat et canım ya
gulsahım kupesını gordum masallah Çok yakısmıs
esmaaaaaaaaaa hosgeldın bacım
yaaa kızlar aslı yok nerelerde kuzum

slmm ne zamandır giremiyorum girsemde yazamıyorum ecrin hastaydı şimdide öyle huysuz ki anlatamam hep ağlıyor bide abimizin okulu ev işi derken kendimi unuttum valla tmm bide çok geziyorum bu ara ne yapim canım öyle denk geldi:umursamaz:
bizim 7.dişimiz patlamak üzere herhalde ondan huysuzluğu geçicek inşallah
neyse hepinizi ve bebişleri öptüm (amann kimseyle öpüşmeyin bebişinizide öptürmeyin) sütümü içip gidip yatıyım bari artık malum sabah okul var iyi gecelerr

alla alla kimse yok gene neyse ilk günaydin benden olsun gününüz aydınlık ferah bebişleriniz gibi güzel geçsin

günaydın herkesleree

ada artık ayakta duruyor ellerinden tutuyorum ama adım atmaya kalkınca devriliyor kaydirigubbakcemile3 ama bu ara hep ilgi ister oldu 2 dk bile yalnız bırakamıyorum ben de yürütecine koyuyorum işim olduğu zaman baya alıştı evin her yerine gidiyor kurcalıyor sağı solu sırnaşık şey

buketcim haklısın bi kurşun döktürelim :)

tülay, emel teşekkürler canlarım opuyorumnanaktan

ayşegül 7. diş mi kafamçokkarıştı hey maaşallah kız bizde 1 tane bile yok daha sırnaşık şey bu arada geçmiş olsun ecrinime

günaydın bayanlar bizde de halen diş yok mertte aynı şeyleri yapmaya başladı yürüteciyle bi oraya bi buraya koşuyor o koştukça bende peşinde koşuyorum.yere bıraktığımda kotluklara tutunarak kalkmaya çalışıyor ve kalkyor biraz ayakta kaldıktan sonra pat yere düşüyor.ya bayanlar bebeğine grip aşısı yaptıran varmı ben kararsızım da.maşallah herkesin dişleri çıkmaya başlamış.darısı bize.bakalım biz ne zaman çıkaracaz.hepinizi öptüm

canım ben yaptırmayı düşünmüyorum şimdilik zaten evde fazla kimseyi görmüyor o yüzden ama her an fikrimi değiştirebilirim :)))

canım ben de evdeyım oğlumda senin gibi bizde kimseyi fazla görmüyoruz ama eşim uzman çavuş ve kalabalık bi ortamda çalışıyo getirirse bize gribi o getirir.ben halen kararsızım.heralde herkes bebekleriyle ilgilenmekle meşkul ben oğlumun peşimden koşuşturmaktan bilgisayara girmeye az vakit buluyorum.karnını doyur uyut temizlik yemek merte ayrı bize ayrı yemek hazırla iyi koşuşturuyoruz.allah hepimizin yardımcısı tatlı koşuşturmalar bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…