2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Özgecim hadi geçmiş olsun iyi haberler gelmesine sevindim...
O kıyamam ben Ada ya Aslıcım inşallah biran önce atlatırsınız çocukların hasta olması kadar kötü bişey yok sanırım..
ya bazen benimde yüksek sesle bağırdığım oluyor ..ama onların inadıda inat valla çileden çıkarıyorlar insanı...
Buketcim bende 2 aylıktan beri yalnız yıkıyorum .oturtuyorum kendi küvetine o suyla oynarken bende yıkıyorum..ama giydirmek bi dert hemen dönmeye çalışıyo hele altını bağlayana kadar bayağ uğraştırıyor cadı bu aradada üşüyor tabi elleri buz kesiliyo..
ooo burada abiler ablalar varmış 8.aylarını doldurmuşlar hayırlı olsun onlara hemen arkanızdayız takipteyiz bizde geliyoruz...

Saldırganlık bizdede var.. Bulduğu yeri ısırıyor,,, saç-kol farketmez bulduğu kılı yoluyoooo...
ıki dişiyle koparıyo bakalım diğerleri çıkınca yandık..

Ayşincim evet sırtüstü yatırdımmı hemen dönüyo alt değiştirmek bile zorlaştı...

geçmiş olsun melekçim pişik ishalden kaynaklınıyor olmasın
kardelen geçenlerde ishalle birlikte pişik oldu çok kötü
bende şu anda can bebe kullanıyorum hiçbi sorun yaşamadık
üstelik ben çok bez değiştirdim ıslak mendilide hep farklı alırım
maşallah hiç pişik olmamıştır

özgecim geçmiş olsun canım, Allahım hepimize sağlıklı uzun bir ömür nasipt etsin bebeklerimizler birlikte

melekcim geçmiş olsun canım dilerim en kısa zamanda geçer öksürük ve burun tıkanıklığı, kuzucuklar hasta olmasın....

evet ya artık banyo yaparken falan da dönmeye kalkıyor kıpır kıpır ne alt değiştirebiliyorum rahat rahat ne üst. bide benim cadı çıplak durmayı çok seviyor soyunurken bişey yok giyinirken apartmanı başımıza yıkıyor :))

canbebe ben de kullandım 1 paket. gece zaten takamıyordum uzun süre kaldığı için pişik yapıyordu ve kakasını dışarı sızdırdı hem de çok kez. sonradan molfix aldık o da aynı hep dışarı sızdırdı hatta bazen bu yüzden banyo yaptırmak zorunda kaldım :)) prima diyorum başka bişey demiyorum bizimkine yaramıyor başkası

aslıcıms anada geçmiş olsun canım...

buketcim meriçte öle o kadar hareketlendi ki anlatamam, uykudan uyanır uyanmaz başlıyor, ısırmaya çalışıyor, ikinci dişimizde patladı 3 gün önce... artık çok değişti eskisi gibi deil...

özgecim bende huggıes kullanıyorum bezde ve ıslak mendille çok memnunum canım

herkese selamlar uzun zamandır giremedim alttan 2 tane dişimiz çıktı şimdi üstten üç tanesi aynı anda çıkıyor çok huysuz hiç sormayın bide bana çok düştü başkasının kucağına gitmiyor bütün gün yapışık ikiz gibiyiz kızımda ilkokul bire başladı çok yoğunuz yani..sizlerde inşallah iyisinizdir

selam kızlar uzun zamandır giremiyorum okuyamıyorumda neler var neler yok sizlerde bilmiyorum.ben çalışma hayatına başladım.okulla bebek zor.aNNEM BEBİŞE BAKIYOR O NEDENLE BU HAFTA SONU KARŞI APARTMANA TAŞINIYORUZ.EŞİMFDE İLÇEDE YA ÖYLE GEREKTİ.ÇOK ZOR TAŞINMAK.NASIL YAPACAĞIZ BİLMİYORUM.of büyük olmuş kusura bakmayın.şu ara hayattan zevk almıyorum.depresyonlardayım.6 ayını doldurdu ve kızım göğsümü almayı bıraktı .15 gün de kaşıkla ve biberonla anne sütünü verdim.5 gündür asla almıyor. sağdıklarım hep boşa gidiyor.sadece muzla karıştırınca 50cc içmiş oluyor.çorba sebze meyve yoğurt ve daninolardan hoşlanıyor sadece.kaşık mamalarından da nefret ediyor.zorla verince fışkırtıyor.ne yapacağımı bilmiyorum.nasıl beslemeliyim?süt ,anne sütü ,formül mama ,kaşık maması olmadan sürekli çorba içerek bu bebek nasıl büyüyecek kızlar ya?aağlıycam lütfen yardım.!!!
zor şartlarda sağıyorum zaten.bir de boşa gidiyor.sağmayı bırakmalı mıyım?çok moralim bozuk çok saçımda beyazlar çıktı.sanki büyüyünce annem şöyle yapmış diyecek işte:mymeka:
herkesi çok öpüyorum kendinize iyi bakın

herkese merhabalar kızlar nasılsınız bebişler nasıl biz iyi sayılırız pazar günü batu dişini patlattı sonunda ama öncesinde 1 hatfa grip oldu hala burnumuz akıyo öksürükde var ama geçecek inşllah sizler ne apıyorsunuz bebeişler umarım iyidir geçmişi okuyamıyorum

canım selam geçmiş olsun dişinizde hayırlı olsun, ne zamandır görüşemiyorduk özledim valla :))

bizde iyiyiz teyzesi, meriçte ikinci dişini çıkardı bakalım üçüncü yolsa sanırım :))))

maşallah meriçe ben batu uzun süre çıkarmayacak sanmıştım artık ümitlerim tükeniyodu ama bebem griple beraber çıkardı

meralcim ben de huggies kullandım bi ara da primadan sonra çok kalın geldi bi de gece uzun kalınca altında o da pişik yaptı ıslak mendil farketmiyo hangisi ucuzsa ondan alıyorum :))

doğacum dişleriniz hayırlı olsun bizde hala yok ama kabardı yerleri bakalım. ada da bir ara öyleydi kucağımdan inmiyodu ama geçti çok şükür. bi dönem gelip geçiyor öyle heralde

betülcüm kolay gelsin tek başına mı taşıyosun evi çok zor ya taşınmak iyi bilirim 2 yılda 5 ev değiştirdim :) eğer muzu seviyorsa yada sevdiği şeyler varsa yediklerinin içine onlardan karıştırmayı denedinmi tatlı tuzlu farketmez yiyor çoğu bebek. süt için bişey diyemicem ada da emmedi ve 4. ayda kesildi benimki

esma kız nerdesin sen bilgisayarın yapılcak gelcem dedin sonra kayboldun almadımı patron yenisini?

selam bayanlar bende uzun zaman sonrası aranızdayım umarım bir daha da uzun kalmam.oğlumun ismi mert 17 mart doğumlu çok haylaz bazen düşünüyorum sakın sesi çıkmayan bebek varmı ?ya bi de bu domuz gribi çıktı önceki konuşmalarınızı takıp edemedim bu konuyla ilgili bilgisi olan varmı bizim bebeklerimizede vurulacak mı?

özgecim ben memnun kaldım hugguiesten pişik sorunumuz hiç olmadı, primayı hiç kullanmadım fikrim yok açıkcası :)))

anladım meralcim prima daha ince ya sanki içinde daha rahat ediyo gibi geliyor :)) yada ben öyle düşünüyorum artık

dilemin hoşgeldin şu domuz gribini ben de merak ediyorum ya

hoşbulduk canım bezlerden bahsediliyo sanırım bende ilk zamanlar ultraprima kullanıyodum sonra arkadaşların tavsiyesi üzerine haggisse aldım.şimdilik memnunum ama arada kakası dışarı taşıyo sınır oluyorum.primada böyle yaşamamıştım.prima haggisse göre daha ince bilmiyorum bakalım bende primaya dönüş yaparım.

ÖzgecıĞım yok valla pc mc yok almadı dÜrzÜ patron beklıyoruz bakalım sızlerı Çok Özledım ben ada ne yapıyorrrr

nerelerdesiniz kızçeler sizs burayı ben böle bırakmamıştım çok ayıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…