Evet canım kendiliğinden yaptı.. Salı günü yapmıştı en son.gözünaydın buket kendiliğinden mi yaptı? bi de kaç gündür yapmıyodu?
selam kızlar, elif cd ler hakkında bilgileri paylaşırsan sevinirim en kısa zamanda. çok kafama takıldı çünkü. doktora da sordum günde yarım saat tv izlese zeka gelişimi için kötü olmaz dedi. en önemlisi göz teması ve ilgi dedi zeka gelişimi için. bir de renkli -ışıklı uyaranlar.
süheylacım valla benim de doğum hikayem pek ii değil. doktorum koli boyu 0 yanılma payı ile bildi.
ama benim sorunum epidural anastezi yapan uyuz kadınla ilgili. yatar pozisyonda epidurali yapmadı bana. daha önce de dedğim gibi hem tekerlekli hem de döner oturağı olan bi taburenin üzerinde yapmaya çalıştı.gel gelelim epidural de tutmadı zaten normal sancı ve suni sancıyla doğurdum ben. ayrıca omurilikten yapıldığı için herhangi bi aşırı hareketimde felç kalma riskim de olabiliyo. ben de şimdi bebeğimi hasta şekilde nasıl büyütürdüm diye ara ara düşündüğüm oluyo açıkcası. şikayet dilekçemi hazırladım zaten. elayı aynı hastanedeki doktora götürüyoruz. doktordan memnunuz. ama hastaneye ısınmadım. bu gidişimizde başhekimliğe bırakacağım dilekçemi. ayrıca mail yoluyla da götüreceğim ki herhangi bi durumda iletildiğine dair kanıtım olsunzemuszemus
neyse ben de elayı yıkadım. emzirdim uyuttum. uayndı şimdi. amann çok sıcak zaten cümle kuramıyorum. dimi füsuncum. rağzııııı rağzıııııı
canım ek gıdaya nasıl geçtiniz..ne yediriyorsun ve ne kadar..5-5.5 ayda bende başlayacağımda sizden öğreneyim bari
ben sevmedim o kitabı ne kadarda pozitif düşünen bir insan olsamda okurken bay gelmişdi ama işede yaramıyo diyemiycem
süheylacığım ben 19 gün erken doğurdum batuyu allaha şükür gayet sağlıklı sıpam koca eşşek olduuuu
Herkese merhaba kızlar anca girebildim yine. Süheyla'cım o kadar dert etme uzun bir zaman geçti üstünden evet insan hırslarını kolay kolay atamıyor üzerinden. Benim bebeğimde de gelişme geriliği vardı doktorum sayesinde riskli olsa bile zar zor 37. haftayı doldurabildik. Herkes burada gelişimini normal bir şekilde tamamlarken ben 2 günde bir doktorumla birlikte korka korka dooplerle nst ye giriyordum. Sonra da neden benim başıma geldi diye ağlaya ağlaya eve dönüyordum. Düşünsenize 2 günde bir ağlayan bir tip. Eşimin beni mutlu etmek için bir şebeklik yapmadığı kalıyordu. Bebeğim doğduğunda 2.240 gr dı bacakları sadece iki parmak kalınlığındaydı. Birde üstüne sarılık geçirdi ve bir gün boyunca hastanede yattı. Tabi ben yine zırıl zırıl. Hiç güzel bir hamilelik geçiremedim hep ağlamaklı geçti ama Allah'a şükür bu kadarla atlattık. Şimdi sağlıklıyız bence buna dua edelim.
kızlar ben kaçar hepinizi öpüyorum yarın görüşürüz
:lepi:Yuppiiiiii oğlum kaka yaptııııı:lepi:
aynen canım bide o var bende epidural oldum ve benimde tutmadı doğumda ağrı çektim dikişleri atarken hele öldüm acıdan ama aptal dr lar canım tatlıda ondan söylüyorum sandılar ve bişeyde yapmadılar ağrıyı kesmek için ekstradan.1 saat sürdü dikişler.bide üstüne kanamam oldu tekrar beni genel anesteziye alıp dikişleri yenilediler.dr mun sınava gitmesinden dolayı 3 saat gelememesi ve beni dikişli dikişli muayene edip kanamanın yerini anlamaya çalışan tüm başkent hastanesi dr ları ve asistanlarınıda hiç söylemiyim.amaaan hakkaten moral bozucu bi durum.paranla rezil oluyosun ya.
:lepi:Yuppiiiiii oğlum kaka yaptııııı:lepi:
benım epıdurale gerek kalmadı..agrı esıgım cok yuksektı..dıkısım bır taneydı sanırım hıssetmedım bıle..dogumhaneye gırdım 3.ıkınmamda cıkmıstı zaten..doktorum geldıkten sonra 6dk ıcınde dogum olmustu.
Dogumhaneden odaya cıktıgımda bırden tansıyonum dustu ve bırden kan bosalttım..meger rısklı gebelıgımde kullandıgım kasılma onleyıcı ılac yuzunden yan etkı yapmıs cok kanamam oldu dogum sonrası ve doktorum sabah 4.51 de dogum yaptırmıstı eve gıttı dayanamamıs aklı bende kalmıs sabah 7.30 da tekrar geldı bana bakmaya..
doktorumdan cok memnun kaldım ben yaa..ve hamılelıgın en guzel yanı benım ıcın dogum yapmaktı.. o anları tekrar yasamak ısterım
benim saçlarım çok ince telli hemen kırılıyor..o upuzun uzatmaları unutalı çok oldu..omuzlarımdan biraz uzun benimde..hem şekil verdirmem hemde boyatmam gerekiyor...değişiklik istiyorum..ben hep kızıl boyadım,1 kere açık kumral yaptım ama hepsi gitti..herhalde beyaz tenli olduğumdan...sana gider canım niye gitmesinsüheyla canım Allah diğer hamilleiklerimize güzel şeyler yaşatsın diyim.
buket gözün aydın:) umarım bundan böyle düzenli yapmaya başlar.
melekkk canım çok güzel olmuş vallaa.. rengi de kesimi de:) güle güle uzat ve yıpratablam da kes diyo ama ben uzatmak istiyorum. malum yaş geçiyo. bundan böyle uzun kullanmak abes olur. gençken!!!! uzun kullanayım diyorum. benim saçlar belime kadardı okuldayken bir kesildi pir kesildi. bi daha uzatamadım...
bu renk bana gider mi ki özgeben demi yaptırsam
Aslıııııııııııııııııııııııııı seni rüyamda gördüm ben bugün.
benim saçlarım çok ince telli hemen kırılıyor..o upuzun uzatmaları unutalı çok oldu..omuzlarımdan biraz uzun benimde..hem şekil verdirmem hemde boyatmam gerekiyor...değişiklik istiyorum..ben hep kızıl boyadım,1 kere açık kumral yaptım ama hepsi gitti..herhalde beyaz tenli olduğumdan...sana gider canım niye gitmesin
kız şaka yaptım bana nasıl gitsinben kara bişeyim kızıl bile yaptırmadım. hayatımda bi maviye bi de altlardan 10 cm falan kırmızıya boyattım saçlarımı:) ama istersen sana ablamın bi rengi var süper. ablam buğday tenli ama o saç rengi çok güzel gitmişti. öneririm isteyene. gösteririm.
kara mı?ben neden buğday tenli diye hatırlıyorum:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?