Emel
Füsun
Sibel saçlarınızı güle güle kullanın..
Emel rengini güzel tutturmuşlar yakışmış. Röfle dimi??
Füsuncum kesimin güzel olmuş.Kızınıda babasına benzettim ben..
Sibel foto parlak çıkmış ve bağlı olduğu için anlayamadım.
evet ben de füsunun kızını babasına benzettim...
kızlar dahi bebek veya akıllı bebekler serilerini alan var mı?
füsuncugum cok begendim saclarini renginide cok begendim güle güle kullan cnm
butun gun gıremedım. nasılsınız? ne var ne yok? yarında temızlık yapacam
selam kızlar
fusun melek ve sibelim saçlar çok güzel.çok beğendim..hele bende şöööle bir fönlü fotomu koymazmıyım buraya..
buketim inşallah ateşi çıkmamıştır oğluşum..haberlerini bekliyoruz..
alyada genelde 150 cc içiyor ama iştahsızlık var bu ara.melek iştahsızlıktan içiyor olabilir..
tuğba samsuna geldiğinde mutlaka görüşelim bir toplaşalım bizde annesinin kuzusu vardı hatırlarmısınız kızlar.onuda bir arayayım ben olmazsa gerçi işe başlamıştır diye düşünüyorum ama...
sabah kalktık alyayı yıkadık yedirdim uyuyor şimdi.
ben çorabı filan hep attım ya kaldiki bizim ev serindir ama ev bile pişti artık..
bu arada 2 haftada verdiğim kilo bugün itibariyle 7 kilo canlarım..zemuszemus
günaydın gençlikkk
gülşah walla brawo sana azmine hayran oldum maaşallah dewam et gidecek kilolar :)
esmacıımm bebeeemmmm günaydın bugün ne sööliimm sana eheuehueheueheueheeuhe
melek füsun ve sibel saçlar yakıyo :))))))) ben de bugün fazla tüy muhteviyatından kurtulmayı planlıyorum akşam da saçları boyarım Ada uyuynca :)) daha kahvaltı etmedim tost yicem geçmişi okuycam
ben sana inanmıyom artıkkkk:umursamaz::umursamaz: aç kaldım senin yüzünden mafoldumbenmafoldumben dün annemin bir sözünü yazmışdım sana okumadın galibaaa
annem bişey söylerde yapmazsak
"sana güvenen ersiz kalır derdi
bende saan güvendim aç kaldım anasını satiiim
gülşahcığım çok şeker çıkmışın fotoğraflarda canım maşallah alyayla sana
günaydın gençlikkk
gülşah walla brawo sana azmine hayran oldum maaşallah dewam et gidecek kilolar :)
melek füsun ve sibel saçlar yakıyo :))))))) ben de bugün fazla tüy muhteviyatından kurtulmayı planlıyorum akşam da saçları boyarım Ada uyuynca :)) daha kahvaltı etmedim tost yicem geçmişi okuycam
günaydın gençlikkk
esmam yemeksiz kalmak ersiz kalmaktan eyidir eheuehueheueheuee
Bizim kapıcı ekmek getirmedi hala çıldırazammmmm aç kaldımmmmm ühühühühühü bende kiraz ve müsli yedim ühühühühühü
adiyamanami gitcekler tayin mi cikmis ayni kisiden mi bahsediyoz melegim ben yaziciya diyorum 10.ayda samsunami gitceksin diyekaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?