2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gülşahım azmine bravoo.. bende evlendiğim kiloya dönmek istesem 10 kılo vermem lazım. 48 ıdım evlendıgımde.. sımdı 58.. gercı hamılelık oncesı 52 ıdım ben 52 ye de razıyım...

Esmacım sende mı tasınacaksın.. tasınan tasınana.. Allah kolaylık versın hepınıze. tasınmak zor ıs bende hamıle ıken tasınmıstım..

Fusun'un 2 Pazartesı de ıse gıdınce. 2 gunum vardı ıcerde sımdı onu kullanıyorum.. tembellık yapmaya ıhtıyacım var bıraz.. yoruldummmm.. gercı sımdı temızlıge baslıyorum..

ya hayırda o kadar aradık dr dr gezdik iyi biri olsun diye.doç diye bu kadına gittik salak bebeğin küçük olduğunu anlayamamış.3200 52 cm dedi.bebek 2900 46 cm doğdu.hadi sezeryan deseydim 2 hafta daha erkene al bebeği 35 haftalıkken alacaktı demekki yaşama riski bile olurdu.Allahtan szeryan istememişim.o zaman var ya yakardım o hastaneyi de dr ları da kötükedihüso

Süheyla canım sukredecek o kadar cok sey var ki. Allah beterınden korusun. Saglıklı bır bebegın var ya daha ne ıstıyorsun..

Süheyla canım sukredecek o kadar cok sey var ki. Allah beterınden korusun. Saglıklı bır bebegın var ya daha ne ıstıyorsun..
haklısın melek zaten tesellim bu.ama saçma sapan bir dr hatası yüzünden sağlıksız da doğabilirdi düşüncesi bile benim bu kadar üzülmeme sebep oluyor ara ara.neyseki sağlıklı.ama daha sağlıklı olacaktı belki yavrum.sonuçta minicik doğdu.neyse amaan haklısın şükretmek lazım.şükürler olsun ki bişeyi yok ve bende iyiyim.:1rolleyes:

Erken veya geç sonuçta erken doğan birsürü bebeğimiz var ama çok sağlıklılar maşallah 4 ay geçmiş sen hala doğumu düşünme bebişinin gelişimini izle keyfini çıkar canım

bende dogumdan bır hafta once gıttıgımde 2250 dedı tam 1 hafta sonra dogum yaptım 2740 dogdu.. bır haftada o kadar kılo alırmı 35.haftada bılemıyorum. bırazcık yanılma payları olabılıyor..

canım kılolu dogupta saglık sorunu yasayan arkadaslarımız var burda.ınankı onların yasadıklarını yasasaydın yerınde olmak ıstemezdın.

o dogumdan 1 hafta oncekı bulusmamızda ben bebegım normalden zayıf dıye aglarken benım normalden kılolu dıye aglayan arkadasımız vardı elıf bs.. ama bak ıkısıde cok sukur saglıklı.
hatta o gun bulusmustuk kızlarla ve elıf bs arkadasımızın bebegı benden 3-4 hafta gerıde olmasına ragmen 4 kıloyu gecmıstı benımkı daha 2250 ıdı.. ben bunlara ragmen erken dogsada saglıklı dogacak bebegım dıyerek hep moralımı yuksek tuttum.
Fusunda bılır o gun gayet ıyıydım dı mı Fusun..
sen nasıl dusunursen oyle olur.. boyle dıye dıye saglam cocugu hasta edersın bak.

canım benim doktorum da 3800 dedi hatta 4ün üstünde bile olabiir dedi ben 41 haftada doğurdum normal istediğim için korkuyodum da cok kilolu olur da doğuramam diye ama bi doğdu ki 3050 gr, kızımı ilk gördüğümde şok geçirdim, kilolu bi bebek bekliyorum bi doğdu zayıf geldi gözüme, aslında kilosu normaldi ama doktor benim beklentimi yükseltmişti...

selam kızlar... evde hala usta var....:a015:

senın kı de baya farklı solemıs.. benım bıldıgım son haftalarda + - 200-250 gr cıvarı yanılma payı oldugu.

evet melekciğim gönlümüze göre ev bulursak taşınacağız yola verdiğimiz paraya dha geniz eve çıkarız diyoruz

evet haklısınız bende bunları düşünerek rahatlıyorum zaten ama dr a da uyuz oldum bi kere.içimde kaldı valla bişeyde yapamıyorsun.neyse geçmişi düşünmek yerine bugünün tadını çıkarmak lazım dimi.sağolun geçti biraz sinirim :teselli:

Günaydın kızlarr.
Akşam biraz ateşi yükselir gibi oldu tekrar calpol verdim.. Gece yükselmedi şükür. Sabah tekrar verdim calpolü. Ama mızır mızır mızırdanıyo şu an.... Kaka da yapamadı ondanda olabilir..

kızlar gunaydin
yine gecmisi okiyim dedim ama bitiremedim.

akıllı bebek cdlerinden bahsedilmis
ben de arastirmistim, o cd lerin cocuk uzerindeki etkileri ile ilgili pek masum olmayan seyler buldum ben, bir kac ornek filan okudum vazgectim
en kısa zamanda buraya kopyalayacagim buldugum bilgileri (bazilari ingilizce)

kosuyolunda ya-pa var, sahibi cocuk gelisimcisi.
bize doktorumuz soylemisti orayi.
hemen gittik, bebeklerin ay gelisimine gore oyuncaklarini filan anlatti, istanbul donusu yine ugrayacagim.

Füsuncum sen bilirsin, medipolun hemen arkasi.

Herkesi optum

dorukta kakasız 70 saatti devirdi yaa offf

insallah yukselmez atesi anılın buketcigim

off kızlar sonunda bız atlattık kaka problemını.. darısı sızın basınıza. bayadır gunde 1-2 kez yapıyor.. hemde ek gıdalara gectıgımızden berı katı yapıyor..
Buketcıgım ılk 48 saatı atlattıkdan sonra korkma atesden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…