2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam arda-alya sanada. bebişim dilara 4 martta geldi yanımıza :)
benim adımda Sibel memnun oldum şimdiden. Balık gibi bi kızım varrrrr.
Peki ya senin? hatta sizin

:roflol::roflol::roflol::roflol:şşşş aslı kızı verıyon mu bana
dokuzdoguran kız mı bebegın erkek mı kızsa resmını koysana belkı dunur oluruz

bebişim kız :):ecrin_bebek:
pcde fotosu yok olduğu zaman koyacağım en tatlı hallerini
eşim şuan görevde geldiği zaman ondan rica edeceğim gerekli aparatlar şuan bende değil
bide fotoğraf nasıl yükleniyor anlatırmısınız rica etsem:kedi:

benm hamsikuşum var Alaz Ada :))balık gibi derken??? siz maharetli bir ailesiniz ganımca anası 9 doğurtuyo kızı balık gibi:roflol::roflol::roflol::roflol: hakket nickine bayıldım başarılı:hooray::hooray:

Selam herkese bende marta doğum yapmış bir anneyim.mart annelerini bir arada görmek güzel olacak bu fikir sahibine teşekkür ediyorum.iyi gecelerrrrr.

oo ismide cok güzelmis
senin isminde güzel mis sibelcigimtanisdima memnun oldum masallh kizinada balik gibimis ama en kisa zamnda fotosunu bekliyrm cok merak ettm balik kizini

benm hamsikuşum var Alaz Ada :))balık gibi derken??? siz maharetli bir ailesiniz ganımca anası 9 doğurtuyo kızı balık gibi:roflol::roflol::roflol::roflol: hakket nickine bayıldım başarılı:hooray::hooray:

teşekkür ederim :) balık gibi derken balık burcu pek duygusal iyiki duygu koymamışım adını lülülülülülü
Allah analı babalı büyütsün sağlıklı sıhhatli lazanyacığım kaydirigubbakcemile5

emellciiiim çok isterdim ama kızımın başı bağlı Doruğuma ne derim sonra :)

9 doğurtan hızlıresim.com die bi site var oradan yüklüyorum ben gözattan foto seç boyuttan 800*640 seç yükle 3 numaralı linki mesaj hanene yapıştır hemşiree

Ahanda adasim cikti emi..
Benim adimda Sibel ama kisaca Sibos diyebilirsin ikiside bes harfli ama olsun :roflol: :roflol:

Hızlıresım.com gırıyorsun fotoyu seç yukle 640x480 yap ve forum3 de çıkanı yazı yazdıgın yere yapıstır olsun bıtsın

Selam herkese bende marta doğum yapmış bir anneyim.mart annelerini bir arada görmek güzel olacak bu fikir sahibine teşekkür ediyorum.iyi gecelerrrrr.

hoşgeldin bu gece mart annelerinde popülasyon tavan yaptı ehueheueheeuheueh portakal çiçeği bebişin nasıl??:asigim:

yaw bwnm kız kabız oluyo önerisi olan var mııııııı????

yazıcı hoşgeldin canım nasılsın adın ne yazıcı buarada isinle hitabedelim canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…