• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydın leylam nasılsın kız nasıl oldu sen hep ıÇerde tutuyon kızı az b havada usutuyo alıstır sunu dıyorum dısarıya

günaydın esmacım..
maşallah sütlerin bol olsun inşallah..:nazar:
benimde iyice azaldı artık.bitmesi yakındır.:gitme:
bende calpol vermeyi düşünüyoruma aslında vermek istemiyorum ama ebe dedi diye eşim vereceksin diyor..
dip not:benim eşim biraz ebem karı gibi herşeyin içindedir de..delikafaduldendelikafadulden

852.jpg

853.jpg

nasıl babişler günü hediyemiz babası çok seviyo durmadan okuyoooo babasın oğlu diye zemuszemus

Masallah batuhana bız mamacıyız gunde kaÇ defa mama yapıyorum haddı hesabı yok
valla 1 ay daha böle devam eder inşallah sonra ek gıdaya geçeceğiz nasıl olsa
günaydın esmacım..
maşallah sütlerin bol olsun inşallah..:nazar:
benimde iyice azaldı artık.bitmesi yakındır.:gitme:
bende calpol vermeyi düşünüyoruma aslında vermek istemiyorum ama ebe dedi diye eşim vereceksin diyor..
dip not:benim eşim biraz ebem karı gibi herşeyin içindedir de..delikafaduldendelikafadulden

benimkini bıraksam benimkide aynen ölede allahdan işleri yoğun yoruluyoda karışmıyo o varken yıkamıyoz batuyu yok hafif sürün yok şöle yapın illallah ettiriyo sağolsun:oklava:

emel al benden de o kadar canım..bir kutu mama en fazla 3 gün gidiyor

allah yardımcınız olsun bizim bu hafta bitmezse mamamız atacağız çünkü 4 hafta oluyoo zaten yaptığımında hepsini yemiyo dana sevmiyoo biberonu yaaa evde 5 çeşit biberon varrr aama sevmiyo işde ben yokkende kaygana yedirene kadar terin suyun içinde kalıyom diyo yazık

günaydın herkese..kocaman bir öpücük:Şeniz:
meltoo nerelerde bu arada kızlar?
özge canım Allah kolaylık versin zor bu işler..
bizimde bugün aşımız var 9 gibi çıkıcaz endişeliyim.inşallah ateşi filan çıkmaz.
ay çıkmaz umarım bizim 2. ay aşısında calpol verdiğim halde 38.5 u gördük..

günaydın kızlar...ben hala olayı anlamaya çalışıyorum çok ölük pörçük anladım.....çok dışında kaldım 1 hafta uzak kalınca....neyse ben zaten kk daydım çoğu zaman...başka yerlerde dolanıyordum sadece,mart annelerinde değil...

eşim gidince beni bi yemek telaşı saracak...bugün bizim için çok özel bir gün..ama evlilik yıldönümü değil..çok harika bir sofra hazırlamalıyım...aslında akşam için yapacaktım ama bizim tayinci bir arkadaş şimdiden gidiyormuşş.toplanmış,annesine gidecekmiş..zamanı gelince taşınma işini eşi halledecekmiş..başka bi arkadaşta davet etmiş son kez görüşelim diye..o yüzden bu öğleden sonra orada bulunacağım..vaktim yok öğlene halletmeliyim...bide ortalığı görseniz...çok dağınık değil aslında ama yarım bırakıyorum herşeyi kız sağolsun..off toplansamda bitse...annem olsa ne güzel derli toplu yapardı..alışkın oda babam sayesinde çok taşındı...ama artık alışmalıyım bende...
canım kolay gelsin biz de taşıncaz ya 1 sene içinde 3. taşınmamız artık tayin çıkana kadar kalırız o evde umarım bıktım artık

delikafaduldendelikafadulden o popoyu yirim bennnnn

canım gitmeden calpol ver bizim 4. ay aşımızda ateşimiz çıkmadı inşallah sizinde çıkmaz

herkese günaydııınnnnnnnnnnnn canlarrr geçmiş bitti geldim ama sanki bir sürü alıntı yapmıştım ben neyse bakalım

ya benim oğlan ne kadar süt içiyo acaba 360 cc ben yokken yiyoda ben varken ne kadar emiyooo acaba doyuyorki uyor demi gerek kalırsa mamada yiyoruz ama dün hiç mama yemedik bizzzzzemuszemuszemuszemus
maaşallah kız sana bizim sütler iyice azaldı mamaya koşturuyoruz

852.jpg

853.jpg

nasıl babişler günü hediyemiz babası çok seviyo durmadan okuyoooo babasın oğlu diye zemuszemus
ay çok şekeerr canım benim

günaydın kızlaar
sabah kalktım dayak yemiş gibiyim ya zaten uzun zamandır sabahları kazık gibi kalkıyorum heryerim kazık gibi önceden spor yaparken sabah hem çok dinç olurdum hemde vücudum çok esnekti şimdi kendimi 40 yaşımda gibi hissediyorum ya ben tekrar spor yapmak istiyorum. canım kocam da nasıl yapcaksın ki diyor off benim de onu boğasım geliyor böyle olunca.. tamam şimdi yapamam belki ama bikaç sene snra başlasam ada bira büyüyünce? neymiş efendim onu evde bırakıp spor salonuna mı gitcekmişim? eve kondüsyon aleti alaım olmazmıymış. ya ben sevmiyorum o garip aletlerle çalışmayı ben kendi sporumu yapmak istiyorum uok orda erkekler de olacakmış da onların karşısında nasıl yapacakmışım da ya zaten o sırada herkes can derdinde oluyo kim naapsın benim kıçımı başımı ya :kızgın: :oklava: bu arada taekwondo benim yaptığım spor. 4 yaşımdan beri yapıyodum ne güzel paşa paşa. okul girdi araya bırakmak zorunda kaldım. mesleğe başlayınca devam ederim dedim muğlada salon bulamadım. şimdi de kocam izin vermiyo iyimi.. çok canım sıkkın sinirim bozuk ben iyice sinir olmaya başladım buı kocadan ya beni benden aldı değiştirdi..

yavrum ben aptamil ar kullanıyorum ya onda 900lük yok tek boy.iyi bari ne güzel..
biz kaçalım alyanın uyanacağı yok..arabada da uyur şimdi.gelince hemen yazarım öpüyorum herbirkesleri

günaydın kızlaar
sabah kalktım dayak yemiş gibiyim ya zaten uzun zamandır sabahları kazık gibi kalkıyorum heryerim kazık gibi önceden spor yaparken sabah hem çok dinç olurdum hemde vücudum çok esnekti şimdi kendimi 40 yaşımda gibi hissediyorum ya ben tekrar spor yapmak istiyorum. canım kocam da nasıl yapcaksın ki diyor off benim de onu boğasım geliyor böyle olunca.. tamam şimdi yapamam belki ama bikaç sene snra başlasam ada bira büyüyünce? neymiş efendim onu evde bırakıp spor salonuna mı gitcekmişim? eve kondüsyon aleti alaım olmazmıymış. ya ben sevmiyorum o garip aletlerle çalışmayı ben kendi sporumu yapmak istiyorum uok orda erkekler de olacakmış da onların karşısında nasıl yapacakmışım da ya zaten o sırada herkes can derdinde oluyo kim naapsın benim kıçımı başımı ya :kızgın: :oklava: bu arada taekwondo benim yaptığım spor. 4 yaşımdan beri yapıyodum ne güzel paşa paşa. okul girdi araya bırakmak zorunda kaldım. mesleğe başlayınca devam ederim dedim muğlada salon bulamadım. şimdi de kocam izin vermiyo iyimi.. çok canım sıkkın sinirim bozuk ben iyice sinir olmaya başladım buı kocadan ya beni benden aldı değiştirdi..

aaahhhhh özgeeee ahhhhhh bende çok değiştim anacımmmmmm kocam değiştirdi sağolsunnnnnkafamçokkarıştı önceki halim dahamı iydi acabaaa

ayyy esmaa çok güsell olmuş ibo nun dibi düşmüştürzemuszemus
gülşahım kolay gelsin sana ateşi çıkmaz inşallah çıksa da önemli değil kısa bir süreliğine huysuz olur sonra geçer annesi sen stres yapma
kızzz özzgee ne sporu yapıyon sen ???

Kız bıze 900 gr mama 15 gun ya gıdıyo ya gıtmıyo

biz 1 ayda tüketiuyoozz 800 grlığı sma gold kullandığımız için :)
dün yuine biraz muhallebi verdim kızıma içine az mama da koydum maaşallah iştahla yedi evelsi gün yediklerini çıkartmış yani sinidirim problemi olmamış çok şükür

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr
Gülşahcım şimdiden geçmiş olsun.
Esmacım bende aynı yere yaptırdım babalar günü için çok tatlı :)
Taşınacak olanlara allah yardım etsin...

Back
X