- 21 Aralık 2007
- 3.228
- 324
- 163
- 46
buketçim benim doğum tarihini 28 mart olarak değiştirebeilir misin doktor bugün tam tarihi söyledi
Öykücüm düzelttim canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
buketçim benim doğum tarihini 28 mart olarak değiştirebeilir misin doktor bugün tam tarihi söyledi
Hepimiz inşallah hayırlrsıyla bebeklerimize kavuşuruz,Rabbim olmayanlarada nasip etsin.Arkadaşlar benim hiç mide bulantım olmadı.Umarım olmaz.Besleme konusuna cok dikkat edin bu dönemde:
_bol bol su için
_her renk sebze ve meyveden yemeye calışın(ceşitlilik bakımından)
_her gün mutlaka 1 kase yogurt yemeye ve 2 bardak süt içmeye calışın.
_yeşil elmayı mutfaktan eksik etmeyin.
_günde 3-4 tane badem,ceviz,fındık yemeye calışın.fazlası degil tabi.
_semiz otunuda yemege calışın omega 3 var içinde
_balık yemegede özen gösterin unutmayın.
Ben bunlara cok dikkat ediyorum.Yakın bir arkadaşımın bebegi var 4 aylık suan yattıgı yerde dönüyor.7-8 aylık bebekler cok zor yapıyor bunu,ben görünce cok şaşırdım ama dediği tek şey beslenmene hamilelikde cok dikkat et.
arkadaşlar catlaklara,denenmiş ve cok iyi gelen bir yag karışımı elinizin altında olsun:kayısı+badem+susam yagı karışımı.karnınız büyümeye başlayınca kullanabilirsiniz.Ben aldım bile başlıcam kullanmaya.
Öncelikle herkezi tebrik etmek isterim.Ben biraz riskli bir hamilelik geçiriyorum ama yinede moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum.SAT : 9 haziran:CüvCüv:
benimde çarşamba günü kontrolüm..
nazan ense kalınlığına ne zaman bakacaksın?
Öncelikle herkezi tebrik etmek isterim.Ben biraz riskli bir hamilelik geçiriyorum ama yinede moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum.SAT : 9 haziran:CüvCüv:
nazan bende 8 yıl aradan sonra tekrar hamileyim..bebek bakmak nasıl bişeydi unutmamışızdır inşallah:roflol:
canim bu ense kalinligi olcumu ikili test degil demi , yarin ultrasyona giricem ama onami bakicaklar bilmiyorum
Ahhhhhh yiyebiliyorken ye herşeyi benimde hiçbişeyim yoktu.Ne oluyorsa 6. haftadan sonra başlıyor.:a015:
valla canim ben herseyi unuttum, simdi yeni dogum yapanlara soruyorum bazi seyleri, birde gozum korkuyor yinede ilk anne olacaklara gore biraz bilgimiz var ama basimiza ne gelecegeni bildigimden bazen gozum korkuyor, mesela dogum yapmaktan ogluma hamileyken korkmuyordum basima ne gelecegini bilmedigimden :roflol:simdi biraz tirsiyorum , sonra gece uyanmalari, gaz sancalari yok dis cikarmalari neyse Allah yardim eder artik fazlada bahsetmeyim ilk anne olacaklar korkmasinkaydirigubbakcemile3
merhabalar ilkönce bende hepinizi tebrik ederim.allah hepimizin gönlüne göre versin.sağlıklı bi şekilde bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin.bende 2009 mart anne adayıyım.son adet tarihim 28 mayıs beklenen doğum tarihi 4 mart.listede benimle aynı gün bebek bekleyenleri görünce çok heyecanlandım.listeye beni de eklerseniz sevinirim.
yaaa koykuyom:1shok:
geceleri uyku yok, öyle al başını git evden yok herşeyi bırak ilk zaman aç mı tok mu niye ağlıyo onu bile anlayamacağım. ufff tırsmak böyle bişi mi ki????
(bu birinci şok dalgası oluyor arkadaşlar.
ikinci gelen..)
nası doğacakki kocaman şey yaa, ben biliyorum ben doğum ortası bırakın beni kalsın içimde diycem, uff ya çıkmak zorunda dimi yaaakafamçokkarıştı
(ve son..
aklına ultrasonda dans eden bebiş akla gelir..)
ahhh gel bebişim gel gel gelll öpcem öpcem öpcem ısırcam seni..
herkse selam arkadaşlar... doltordan geldim minik kuzumu gördüm tezeleri....annesini görünce zıpladı oy gurban olurum seni verene.SİZE Bİ SORUM VAR ARKADAŞLAR NORMALDE 9 HAFTA 3 GÜNLÜK OLMASI GEREKTİ YANLIZ BÜGÜN ULTRSYONDA 10 HFTALIK ÇIKTI SİZDE BÖYLE ÇIKAN VARMI MERAK EDİYORUM CEVP LÜTFEN.....2 HAFTADAHA FOLİC PLUSA DEVAM DAHA SONRA ELEVİT VERECEK.25 AĞOSTOS 2Lİ TEST YAPILACAK ARKADAŞLAR DUNIZA İHTİYACIM VAR....
herkse selam arkadaşlar... doltordan geldim minik kuzumu gördüm tezeleri....annesini görünce zıpladı oy gurban olurum seni verene.SİZE Bİ SORUM VAR ARKADAŞLAR NORMALDE 9 HAFTA 3 GÜNLÜK OLMASI GEREKTİ YANLIZ BÜGÜN ULTRSYONDA 10 HFTALIK ÇIKTI SİZDE BÖYLE ÇIKAN VARMI MERAK EDİYORUM CEVP LÜTFEN.....2 HAFTADAHA FOLİC PLUSA DEVAM DAHA SONRA ELEVİT VERECEK.25 AĞOSTOS 2Lİ TEST YAPILACAK ARKADAŞLAR DUNIZA İHTİYACIM VAR....