Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gecer lazanyacim telas yapma,zaten fazla kalmadim filan demistinnşakkıdıDün denize girdik karnımız ağrıyo şimdi gaz sancısı gibi ah ahhhklava:
klava:
Hayır oda birşey anlayamadı.Hatta iki doktora gittim aynı gün.İkiside şimdilik herşey normal dedi.Ama ben korkuyorum işte(([/QUOTE
Demek ki daha çok küçük bir hafta sonra size kendisini gösterir hihoyyyt
Arkadaşlar, en son ne zaman girdim tambilemiyorum ama epeyce olmuş, hiç rahat olmadığım için giremiyorum böyle ara sıra giriyor ancak son 1-2 sayfaya göz atıp çıkıyorum. Bu arada tecrübelerimi paylaşmak ve sorularımı sormak istiyorum. şu an yaklaşık 10 haftalığım ve 6-7 haftalıkken başlayan rahatsızlıklarım şu an aşırı derecede mide yanması ve halsizlik olarak devam ediyor. ilk bebeğimde hiç böyle değildim iyi hatırlıyorum. her şeyi deniyorum, iyi gelenler sadece elma ve bal oldu, onlar da kısa süre iyi ediyor, sonra gene uyanık olduğum süre boyunca ağzımda iğrenç bir acı-ekşi tad. sadece sabah kalkınca yemek yiyene kadar olmuyor desem yeridir. çok yordu beni, ayrıca halsizlik de cabası, sizin özellikle mide yanması konusunda tavsiyeleriniz varsa denemeye hazırım arkadaşlar:)
günaydın canım... o bezeler normalmiş...oluyormuş...bir kitap var bende gebeliğin takibini yaptığım orda öyle yazıyordu....hatta bende de var bir tanesinde oda ilginç diğerinde yok...
kızlar çok yorgun hissediyorum kendimi hiç bişey yapmadan yorgun bitkin olmuşum normalde hareketli enerjiğimdir ama şimdilerde tam tersi olmuşum sizlerdede var mı?
10 sene ara baya küçükmüşsün galiba maşallah allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla
kızlar uyumak yok neşelenin biraz haydi yeterince hantallaşacağız zaten bebişleri de sersem ettik neşe ve hareket lazımmm:sm_cool::teytey::içelim::lepi: disko disko partizaniiii