Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok gecmis olsun sibelcimm senağlamaarkadaşlar slm benide listeden çıkarabilirsiniz.bebeğimi kaybettim 8.8.8 bana uğurlu gelmedi.ogün karnımda bir ağrı vardı.hiçbir şekilde kanama bişey yoktu.öğlene kadar geçmeyince bir güç beni doktora çıkarttı.dr hemen bir bekelım dedi bende daha 8 gün önce girdim kalbini görmüştüm.bana 1ay sonra gel demişti.ogün gidince ay ne güzel balki biraz şekillenmiştir.görürüm diye düşündüm.ama üstten baktı hala çok küçük dedi alttan baktı diğer doktoruda çağırdı.yok dediler kalbi durmuş dediler ben tabi şoktayım.şuan bile bilgisayarın başına titreyerk geçtim.dışardan başka bir uzmana daha gittim ogün aynı şeyi söyledi.dün kürtaj oldum.çok üzgünüm.allah herkesin yavrusunu kucağına almayı nasip etsin benim kısmet değilmiş.dua edin nolur inşallah birdahaki bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım.harkesin tesellisi doğal seleksiyon böyle bebekler gelişimi yavaş olanlar kendi kendini yok ediyorlarmış.çok şükür kürtaj iyi geçtı genel anestezi uyudum uyandım karnımın şişi inmiş.acı ama gerçek.rahimimin durumu iyi.hatta daha kolay hamile kalırsın dedi dr.tabi bunlar sadece teselli.3 gündür ancak şimdi yazabiliyorum kızlar.
arkadaşlar slm benide listeden çıkarabilirsiniz.bebeğimi kaybettim 8.8.8 bana uğurlu gelmedi.ogün karnımda bir ağrı vardı.hiçbir şekilde kanama bişey yoktu.öğlene kadar geçmeyince bir güç beni doktora çıkarttı.dr hemen bir bekelım dedi bende daha 8 gün önce girdim kalbini görmüştüm.bana 1ay sonra gel demişti.ogün gidince ay ne güzel balki biraz şekillenmiştir.görürüm diye düşündüm.ama üstten baktı hala çok küçük dedi alttan baktı diğer doktoruda çağırdı.yok dediler kalbi durmuş dediler ben tabi şoktayım.şuan bile bilgisayarın başına titreyerk geçtim.dışardan başka bir uzmana daha gittim ogün aynı şeyi söyledi.dün kürtaj oldum.çok üzgünüm.allah herkesin yavrusunu kucağına almayı nasip etsin benim kısmet değilmiş.dua edin nolur inşallah birdahaki bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım.harkesin tesellisi doğal seleksiyon böyle bebekler gelişimi yavaş olanlar kendi kendini yok ediyorlarmış.çok şükür kürtaj iyi geçtı genel anestezi uyudum uyandım karnımın şişi inmiş.acı ama gerçek.rahimimin durumu iyi.hatta daha kolay hamile kalırsın dedi dr.tabi bunlar sadece teselli.3 gündür ancak şimdi yazabiliyorum kızlar.
keops ve sibel 07 sizlerede çok üzüldüm allah bir daha yaşatmasın gebelik bölümünde sayfa açtım bebeğini kaybedenler diye orda görüşürüz ancak paylaşarak acılarımızı hafifleteceğiz kendinize iyi bakın...canım,geçmiş olsun,Allah sabır versin.çok zor tabi ki,seni çok iyi anlıyorum.moralimizi yüksek tutmalı,sağlıklı olmalıyız ki sağlıklı bebekler dünyaya getirebilelim.kürtaj sonrası iyi bir dinlenme süreci geçirelim,kimbilir belki yine aynı hamilelik topiğinde buluşuruz kaydirigubbakcemile5
arkadaşlar nasılsınız,bebişler nasıl..?? iyice kuruldular dimi 9 aylık mekanlarına..:CüvCüv:.ne güzel hepiniz mide bulantılarından falan bahsediyorsunuz,yani normal hamilelerin yaşadığı şeylerden..bende de hergün yeni yeni bişeyler çıkıyor..daha önce yazdığım gibi rubella stresi geçti,idrar yolları iltihabı,şeker derken şimdi de mantar eklendi...bikaç gündür kaşıntıdan ölüyorum..:1no2:.bebişi rahatsız etmeden nasıl bi çözüm bulunur,bileniniz varmı...??şimdiden teşekkürler...
kızlar stres ve üzüntü bebeği çok etkiller mi?bugün eşimle çok kötü tartıştık şu an ağlamaktan yüzüm gözüm şişti yarın bebeğimi görmeye gidecektim onun bile içimdeki hevesini kırdı eşim senağlamasenağlamasenağlama
kızlar stres ve üzüntü bebeği çok etkiller mi?bugün eşimle çok kötü tartıştık şu an ağlamaktan yüzüm gözüm şişti yarın bebeğimi görmeye gidecektim onun bile içimdeki hevesini kırdı eşim senağlamasenağlamasenağlama
arkadaşlar nasılsınız,bebişler nasıl..?? iyice kuruldular dimi 9 aylık mekanlarına..:CüvCüv:.ne güzel hepiniz mide bulantılarından falan bahsediyorsunuz,yani normal hamilelerin yaşadığı şeylerden..bende de hergün yeni yeni bişeyler çıkıyor..daha önce yazdığım gibi rubella stresi geçti,idrar yolları iltihabı,şeker derken şimdi de mantar eklendi...bikaç gündür kaşıntıdan ölüyorum..:1no2:.bebişi rahatsız etmeden nasıl bi çözüm bulunur,bileniniz varmı...??şimdiden teşekkürler...
arkadaşlar slm benide listeden çıkarabilirsiniz.bebeğimi kaybettim 8.8.8 bana uğurlu gelmedi.ogün karnımda bir ağrı vardı.hiçbir şekilde kanama bişey yoktu.öğlene kadar geçmeyince bir güç beni doktora çıkarttı.dr hemen bir bekelım dedi bende daha 8 gün önce girdim kalbini görmüştüm.bana 1ay sonra gel demişti.ogün gidince ay ne güzel balki biraz şekillenmiştir.görürüm diye düşündüm.ama üstten baktı hala çok küçük dedi alttan baktı diğer doktoruda çağırdı.yok dediler kalbi durmuş dediler ben tabi şoktayım.şuan bile bilgisayarın başına titreyerk geçtim.dışardan başka bir uzmana daha gittim ogün aynı şeyi söyledi.dün kürtaj oldum.çok üzgünüm.allah herkesin yavrusunu kucağına almayı nasip etsin benim kısmet değilmiş.dua edin nolur inşallah birdahaki bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım.harkesin tesellisi doğal seleksiyon böyle bebekler gelişimi yavaş olanlar kendi kendini yok ediyorlarmış.çok şükür kürtaj iyi geçtı genel anestezi uyudum uyandım karnımın şişi inmiş.acı ama gerçek.rahimimin durumu iyi.hatta daha kolay hamile kalırsın dedi dr.tabi bunlar sadece teselli.3 gündür ancak şimdi yazabiliyorum kızlar.