mide bulantisindan hic bisey yiyemiyorum sabah doktora gittim yiyemesende biseyler ic limonata gibi dedi 24 saat bulantim var cok halsizim ilac istedim vermedi kullanmasan daha iyi dedi ama acliktan olucem surekli uyuyorum yasamdan iyice kopmus gibi hissediyorum kendimi.
Merhaba bende araniza yeni katildim 7 haftalik hamileyim.
Ikinci hamileğim.ilk hamileliğim mikroenjeksijonla ikiz gebelikti ama yavrularimi erken doğduklari için kaybettik.şu anda hiç beklemediğim bir anda tedavi olmadan hamile olduğumu öğrendim.
Benide araniza alirsaniz sevinirim.
aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz mutlu hamilelik geçirirsiniz inşallah..
LAZANYA 75 KİLOYLA BAŞLADIĞINI YAZMIŞSIN PEKİ BOYUN NASIL GÖBİŞİN BELLİ OLDUMU BENDE SENDENİM.....
Merhaba bende araniza yeni katildim 7 haftalik hamileyim.
Ikinci hamileğim.ilk hamileliğim mikroenjeksijonla ikiz gebelikti ama yavrularimi erken doğduklari için kaybettik.şu anda hiç beklemediğim bir anda tedavi olmadan hamile olduğumu öğrendim.
Benide araniza alirsaniz sevinirim.
aramıza hoşgeldin canım. Allah kucağınada almayı nasip etsin inşallah
hoşgeldinnnnnnn hayırlı olsunnnn
Annesinin kuzusu bende vallahi hiç takmiyorum sağlikli kucağimia bi alalim da bi diet bi yürüyüş al sana kilo kaliyomu dimi...hi bu arada benim arkadaşim yari sigarayida birakir dimi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?