Saruboceq bana takvim yaparsam birşey olacakmış gibi geliyor cesaret edemiyorum nedense sanki büyü bozulacakmış gibi Allah korusun....
yaa kızlar nasıl moralim bozuldu şimdi.Benim doktorum Tülin kocatepe, medical park.Pazartesi tahlil yaptırdım,perşembe mutlaka getir bakayım.cuma izne çıkıyorum çünkü dedi.az önce de beni hastaneden aradılar, kendisi rahatsızlanmış ve bugün hastaneye gelemeyecekmiş.Beni başka bir doktora yönlendirdiler.Adı Suat Süphan Erşahin.Nasıldır, bilginiz var mı?
kızlar yeterince beslenmiyorum iğreniyor olmamadan dolayı.
sizde de varmı ?
İsmini nete girip araştırma yapabilirsin doktor hakkında ben genelde öyle yapıyorum
kızlar yeterince beslenmiyorum iğreniyor olmamadan dolayı.
sizde de varmı ?
aynen bende yaa hep kuru seyler yiyorum.sebze / meyva yemem gerekirken.makarna bulgur pilavi filan yiyorum..sulu seyleri midem kaldirmiyor
kızlar ben de 5+2yim ama midem hemen boşalıyor midem yediklerimi hemen eritiyor çok yiyorum ve çok çabuk acıkıyorum bu arada midem hiç bulanmıyor benim gibi karnı hemen boşalan var mı?
keops 35 herhangi bir belirti var mıydı? yoksa bir anda mı kaybettiğini öğrendin..inan canım çok üzüldüm. benim 2.hamileliğim..ilki düşükle sonlanmıştı.. şimdi ödüm kopuyor..doktor kontrolümüze de 2 hafta var...beklemek yoruyor..kötü haberler hepimizden uzak olsun..
canım, ben başından beri fazlasıyla sorunsuz bir gebelik yaşıyordum.bulantı,kusma,tiksinme... hiçbir şey yoktu,hatta bu beni korkutuyordu.salı günü de normal kontrolüme gittim,kalp atışlarını görmek ve duymak ümidiyle.doktorum kaçıncı haftada kaybettiğimizi şimdilik söyleyemedi,haftaya patoloji sonucu çıkacak,belki ölüm tarihini ve sebebini öğrenebilirim.
yaa kızlar nasıl moralim bozuldu şimdi.Benim doktorum Tülin kocatepe, medical park.Pazartesi tahlil yaptırdım,perşembe mutlaka getir bakayım.cuma izne çıkıyorum çünkü dedi.az önce de beni hastaneden aradılar, kendisi rahatsızlanmış ve bugün hastaneye gelemeyecekmiş.Beni başka bir doktora yönlendirdiler.Adı Suat Süphan Erşahin.Nasıldır, bilginiz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?