Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım üstten baktıysa duymaması normal ben 6+2 iken gittim üstten ultrasonla baktı pek anlaşılmıyor dedi vajinal baktı net olarak gördü.
Canım hamişken alttan muayeneden çok korkuyorum yaa...Bişi olmuyo dimi bebişlere..
Canım hamişken alttan muayeneden çok korkuyorum yaa...Bişi olmuyo dimi bebişlere..
herkese selam kızlar.biraz ağrılarım var yatıp duruyorum.
mts canım benim bende vajinal ultrasona giriyorum.2 doktora gittim ikisinede sordum sakıncası yokmuş.vajinal ultrason en ufak ses dalgalarını algılayarak görüntü elde ediyormuş.asla bebeğe sakıncası yokmuş.tabii 3 aya kadar böyle olacak sonra gerek yok büyüdüğü için bebiş normalde görünüyor.
kızlar bir şey sorucam..
şirketteyim çalışıyorum.
ilaçlama yapıldı sinekle ilgili.içeride ağır bir koku var.
zararı olurmu bize.
tatlım geçmiş olsun. hayırlısıyla sende şu zor dönemden geçip bi rahatlasaydın. 3 ayı bitirmene hepimizden az kaldı dimi?
cam açamıyoruzki dışarıdan sinek gelmesin diye canım..
klimalar kokuyu aldığı kadar işte.
saat 11 den beri bu konu var.saat 4 e kadarda bir şey yapamıyorum.
olmasın Allahım ne olur olmasın
evet canım hiç sorma doktorlarım bile bunu istiyorlar.ama bir türlü ne kanama nede ağrılarım geçti.9. haftaya gireceğim hayırlısı ile bi geçse gerçi ben 3 ayı doldursam bile sakınca devam edebilirmiş doktorum öyle söyledi.bakıcaz artık yarın tekrar gideceğim.5 günde bir doktora gidiyorum hamile olduğumdan beri.inşallah sizlerin benden daha iyi geçer sonuna kadar.öpüyorum seni.
çalışan mart anneleri, patronlara hamile olduğumuzu söylemenin zamanı geldi geçiyo bile. ben çalışma arkadaşlarıma söyeldim, artık on tane dosya olan çantayla adliyeye gitmek zorunda kalmıyorum. saruboceq acil söyle sende. böyle bir durumda neden dışarı çıkman gerektiğini anlamalarını sağlar. kaç katlı işyerin, ev gibi mi. nasıl bir ortam olduğunu bilmeden yardım etmek çok zor ya. katlıysa başka bi kata geç, ilk ilaçlanan dolayısyla biraz daha ferahlamış kata, bi iş uydur. değilse ev gibiyse tansiyonum düştü de, ayran almam lazım de ne bileyim kendini biraz olsun dışarıya at.
mrb arkadaşlar..yeni üyeyim.benide aranıza kabul edin..
merhaba arkadaslar aramiza hergun yeni hamisler katiliyor ne guzel.hepinize mutlu bir hamilelik sureci diliyorum Allah tamamina erdirsin.bu arada enelcim senin problemin ne, kanaman varmis anladigim kadariyla ne siklikta ve yogunlukta ? banada dunden beri birseyler oluyor.dun hafif bir kan geldi akintiyla birlikte.gunluk pet kullaniyorum ben ve dunden beri koyu kahverengi lekelenmeler oluyor.çok korkuyorum.