- 2 Ağustos 2008
- 2.931
- 2
mrb arkadşlar bende allahım kısmet ederse mart annesiyim mart 30-31 gibi dedi doktor ben kendimde mart doğumluyum inşallah bebeğimde öyle olacak öncellikle kendimi tanıtim benim ilk hamileliğim yaklaşık 4 ay önce malesef düşükle sonuçlandı minik bebeğimin kalbi önce çok düşük attı sonrada durdu ve bebeğimi kürtajla 5 nisanda aldılar allahım hiç kimseye nasip etmesin çok zor günler geçirdim ama bebeğim bana tekrara süprüz yaptı ve tekrara hamileyim bugün tam 6 haftalık geçen salı keseyi gördük kalp atışları için doktor 12 temmuz a randevu verdi ama bu sfer içimde hiçbir korku ve endişe yok arkadaşlar kalbi atacak ve annesini üzmeyecek ben eminim umarım hepimiz rahat hamilelikler geçiririz.
Doktorun bana verdiği tarihte aynı 30-31 mart :))hade hayırlısı:)
ben 21 aydır korunmamama rağmen gebe kalamıyordum,eşim de asla bebek istemedi.Geçen hafta memleketime gittim.(Trabzon luyum)malum uzak biraz uçaklara bindim valizler taşıdım hiç beklemiyordum.gecikmem olunca doktora gittim gebesindir dedi yok yok dedim kist vardır ne gebesi gebelik testi bile yapmadım :))sonuç tamamen süpriz eşim şok yaşadı evi terketmeye falan kalktı ama şimdi alıştı gibi beni pek yormuyor:))her işte bir hayır var demişler!ne doğru söz...