Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iclal geçmis olsun canim.ayni korkular bendede var.nedense hep olumsuz dusuncelere kapiliyorum.doktor bir problem yok desede ben her an bir sey olacakmis gibi hissediyorum.
Canım aynı anda yazmışız..3 kez keseyi mi gördün o nasıl oldu.......
evet canim bende ilk defa oldu.doktoru arayamiyorum çunku doktorum fransiz ve malesef ben yeteri kadar fransizca bilmiyorum:çok üzgünüm:devam ederse acile gitmeyi dusunuyorum.surekli birilerine benimle doktora gelin demeye de utaniyorum gerçekten zor bir durumdayim.keske turkiyede olsaydim.sali gunu randevum var doktorla umarim kotu birsey yoktur.
selam arkadaslar bende 2 gundur agzıma lokma koyamıyorum surekli istıfra edıyorum doktorun verdıgı ılacları bıle ıcemıyorum sanırım enfeksıyon kaptım cok halsızım yarın kısmetse doktora gıdıcem hamıleyken cok tehlıkelı oluyor içimde korku var :uhm:
mrb arkadşlar bende allahım kısmet ederse mart annesiyim mart 30-31 gibi dedi doktor ben kendimde mart doğumluyum inşallah bebeğimde öyle olacak öncellikle kendimi tanıtim benim ilk hamileliğim yaklaşık 4 ay önce malesef düşükle sonuçlandı minik bebeğimin kalbi önce çok düşük attı sonrada durdu ve bebeğimi kürtajla 5 nisanda aldılar allahım hiç kimseye nasip etmesin çok zor günler geçirdim ama bebeğim bana tekrara süprüz yaptı ve tekrara hamileyim bugün tam 6 haftalık geçen salı keseyi gördük kalp atışları için doktor 12 temmuz a randevu verdi ama bu sfer içimde hiçbir korku ve endişe yok arkadaşlar kalbi atacak ve annesini üzmeyecek ben eminim umarım hepimiz rahat hamilelikler geçiririz.
hoşgeldin canım aramıza.yaşadıkların gerçekten zor olmalı.insanın en çok korktuğu şey bu.allah kimseye yaşatmasın.ama allahım sana yine güzel bi mutluluk vermiş.inşallah sonuna kadar sağlıkla birlikte olursunuz.güzel vakit geçirmen dileğiyle.
iklimsu hayirli olsun canim.umarim hersey gonlunce olur bu defa.a.s.
selam!
Ben de süpriz bir şekilde mart annesi adayıyım.Yarın 6. haftamıza giriyoruz.Biraz kanamam oldu çok çok az panik oldum dr. düşük tehlikesi dedi ilaç verdi ilaçtan beri kanamamız olmadı çok şükür ama sarı renk akıntım var normal mi acaba??
mrb arkadşlar bende allahım kısmet ederse mart annesiyim mart 30-31 gibi dedi doktor ben kendimde mart doğumluyum inşallah bebeğimde öyle olacak öncellikle kendimi tanıtim benim ilk hamileliğim yaklaşık 4 ay önce malesef düşükle sonuçlandı minik bebeğimin kalbi önce çok düşük attı sonrada durdu ve bebeğimi kürtajla 5 nisanda aldılar allahım hiç kimseye nasip etmesin çok zor günler geçirdim ama bebeğim bana tekrara süprüz yaptı ve tekrara hamileyim bugün tam 6 haftalık geçen salı keseyi gördük kalp atışları için doktor 12 temmuz a randevu verdi ama bu sfer içimde hiçbir korku ve endişe yok arkadaşlar kalbi atacak ve annesini üzmeyecek ben eminim umarım hepimiz rahat hamilelikler geçiririz.
selam!
Ben de süpriz bir şekilde mart annesi adayıyım.Yarın 6. haftamıza giriyoruz.Biraz kanamam oldu çok çok az! panik oldum dr. düşük tehlikesi dedi ilaç verdi ilaçtan beri kanamamız olmadı çok şükür ama sarı renk akıntım var normal mi acaba??