Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm bayanlar bende mart anne adayıyım benide aranıza alırsanız sevinirim allah hepinizin bebeklerini kucagına almayı nasip eder
kızlar benim biraz canım sıkkın 7+5 olmama ragmen kalp atımı henüz başlamadı 2 güne bir işyerinde nerdeyse ultrasona giriyorum ama bilmiyorum aslında 7 hafta biraz sınırdır en geç 8.haftada fetal kalp atımı başlaması gerekir bana dua edin eğer başlamazsa missed abortus yani atlanan düşük sayılacak zannediyorum bu arada sadece kalp atımını görmeniz yeterli sesini duymanız için doppler yapması gerekiyor oda ısı etkili olduğu için çok kısa sürede hemen bakılması gerekiyor yani görün yeter inşallah bende görürüm
günaydın arkadaşlar ........ midem çok fena durumda ondan dolayı bilg. uzak durmak zorunda kalıyorum ama kendimi iyi hissedince cevap yazmaya en azından okumaya çalışıyorum..
annesinin kuzusu canım sen samsunda yaşıyorsun sanırım ...bana hangi doktora ve hastaneye gittiğini yazarmısın ben hala doktorum konusunda kararsızımda.. bu konuda kafam çok karıştı.. cevap yazarsan çok sevinirim. şimdiden teşekkürler...
ben biraz sonra doktora gidiyorum kızlar kontrole..
dua edin benim için olurmu?:Saruboceq::Saruboceq:
sende mi samsundasın bende samsundayımsositosositosositososito
ben ersan şenere gidiyorum.doğumevinin doktoru.
kesinlikle öneriyorum arkadaşım.çok memnun kalırsın.
ben biraz sonra doktora gidiyorum kızlar kontrole..
dua edin benim için olurmu?:Saruboceq::Saruboceq:
ya canım bende doğum evinde gökhan öcalla gittim...fakat sorularıma yanıt bile alamadım bakarız hallederiz şeklinde...halbuki çok iyi doktor çok güzel anlatıyo demişlerdi.... özel muayenesi varmış sanırım..sende muayensinemi gidiyorsun... şimdi ana kliniği düşünmeye başladım açıkcası....:çok üzgünüm:
kızlar benim biraz canım sıkkın 7+5 olmama ragmen kalp atımı henüz başlamadı 2 güne bir işyerinde nerdeyse ultrasona giriyorum ama bilmiyorum aslında 7 hafta biraz sınırdır en geç 8.haftada fetal kalp atımı başlaması gerekir bana dua edin eğer başlamazsa missed abortus yani atlanan düşük sayılacak zannediyorum bu arada sadece kalp atımını görmeniz yeterli sesini duymanız için doppler yapması gerekiyor oda ısı etkili olduğu için çok kısa sürede hemen bakılması gerekiyor yani görün yeter inşallah bende görürüm