2009 KPSS maratonu

kızlar bu sene kpss ye sadece ogretmenlermı gırecek yoksa kapsamlımı yanı normal 4 sene fakulteler ve 2 yıllık meslekyuksek okulu mezunlarıda gırebılecekmı

bildiğime göre 2 yıllık mezunlar bu sene giremiyor

ama ösym sitesinden bir bak istersen yanlış bilgilendirme yapmayayım...

meb arkadşlar bir sorum olucak tam olarak anlamadığım şey kpss 2009 yapılıcakmı bilginiz varmı acaba:uhm: yani herkes katılabilcekmi bu sınava ben normal mesl lis mezunyum ve ilk kez giricem eğer kısmet olursa tabi bu sınava çok takip edemiyorum bu konuları lütfen bilgisi olan yardımcı olsun bana a.s

meb arkadşlar bir sorum olucak tam olarak anlamadığım şey kpss 2009 yapılıcakmı bilginiz varmı acaba:uhm: yani herkes katılabilcekmi bu sınava ben normal mesl lis mezunyum ve ilk kez giricem eğer kısmet olursa tabi bu sınava çok takip edemiyorum bu konuları lütfen bilgisi olan yardımcı olsun bana a.s

her sene yapılıyor arkadaşım.bu senede yapılacaktır emin ol

merhaba arkadaşlar.ben 2007 yılında kamu yönetimi bölümünden mezun oldum ama hala iş bulamadım.kpss ye çalışıp normal memur olmak istiyorum.bir kursa gideyim diyorum fakat neye yazılıcam? bu kafama takıldı.yani kpss b yemi yazılıcam.onda lise ve n lisans yazıyo.ben lisansım ama yüksek mevki değilde basit memurluklardan istiyorum.bana yardım edin lütfen arkadaşlar

merhaba arkadaşlar.ben 2007 yılında kamu yönetimi bölümünden mezun oldum ama hala iş bulamadım.kpss ye çalışıp normal memur olmak istiyorum.bir kursa gideyim diyorum fakat neye yazılıcam? bu kafama takıldı.yani kpss b yemi yazılıcam.onda lise ve n lisans yazıyo.ben lisansım ama yüksek mevki değilde basit memurluklardan istiyorum.bana yardım edin lütfen arkadaşlar

merhabalar canım...
2009 KPSS, KPSS-A ve Öğretmenlik mezunlarına yönelik yapılacak.
KPSS-A kadroları temel olarak İİBF, Hukuk, Siyasal Bilimler Fakültesi, İktisat ve İşletme Fakültesi mezunlarına yöneliktir.
Sen de Kamu Yönetimi bitirdiğine göre İİBF oluyor sanırım...
sen de bu sene girebilirsin yani KPSS'ye..
Kurs işini de tam olarak bilemicem ama herhangi bir KPSS kursuna gidip ayrıntılı bilgi alabilirsin..
yardımcı olabilmişimdir umarım...

tek kelimeyle murat ilk umut derim bende dersane öğretmeniyim ne rantlar döndüğünü iyi biliyrm ben evde çalışyrm ama gerek duymuyorum..

Merhaba arkadaşlar ben bu konuyu yeni gördüm umarım geç kalmamışımdır.Sınav yaklaştıkça korkuyorum.Naptınız konuları bitirebildiniz mi?Nasıl çalışma planı yaptınız kısaca yardımcı olursanız sevinirim.Dershaneye gitmiyorum ve kendimi yalnız hissediyorum böyle.

Merhaba arkadaşlar ben bu konuyu yeni gördüm umarım geç kalmamışımdır.Sınav yaklaştıkça korkuyorum.Naptınız konuları bitirebildiniz mi?Nasıl çalışma planı yaptınız kısaca yardımcı olursanız sevinirim.Dershaneye gitmiyorum ve kendimi yalnız hissediyorum böyle.

merhabalar canım..kolay gelsin öncelikle...
ben daha çalışmaya başlamadım..
bugün plan yapacağım, çalışacağım kitapları ayarlayacağım..
kısmetse bu hafta içinde başlayacağım.
hiç korkma, dersaneye gitmeden yapılabilecek bir sınav..
inan ki hiç zor değil..
önemli olan planlı ve programlı olmak..
bol bol, değişik kaynaklardan soru çözmek...
başarılar...
sevgiler..

merhabalar canım..kolay gelsin öncelikle...
ben daha çalışmaya başlamadım..
bugün plan yapacağım, çalışacağım kitapları ayarlayacağım..
kısmetse bu hafta içinde başlayacağım.
hiç korkma, dersaneye gitmeden yapılabilecek bir sınav..
inan ki hiç zor değil..
önemli olan planlı ve programlı olmak..
bol bol, değişik kaynaklardan soru çözmek...
başarılar...
sevgiler..

Merhabalar teşekkür ederim canım ya yüreğime su serptin sağola.s.Konular bi bitse soru çözecem ama bitmek bilmedi bakalım hayırlısı.Sana da başarılar diliyorum.Sevgiler...

X