- 5 Temmuz 2008
- 268
- 0
- 46
- Konu Sahibi hazaldt2008
güzelresim benimde iki mayıs doğumlu kızım var...bebişle çalışmak zor oluyor sen nasıl çalışabiliyormusun çalışmak için nasıl bir yol izliyorsun...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar internetten kitap siparişlerim bugün elime geçti,eğitimde yargı modüler set,ihtiyaç soru bankası;genel kültürde ihtiyaç modüler set ve yargı yaprak test,yediiklim yaprak test aldım.eşim tarihi bir tarih öğretmeni olarak çok beğendi.bakalım bu sene nasıl olcak.şimdi bana düşen hemen tatilin sonunda planımı yapıp tam gaz çalışmak..
merhaba elifçim ben eğitim bilimleri derslerine girmiyorum sadece genel kültür ve genel yetenekten giriyorum sınava çünkü eğitim bilimlerine çalışmak için vaktım yok...bu arada bende işletme mezunuyum hangi ünv. mezunusun...
canım bende işletme mezunuyum fakat öğretmen değilim acaba bizimde hakkımız varmı öğretmenliğe birde bu yıl bende girmek istiyorum ne zaman sınav ve hangi kitaplara hangi derslere çalışıyosunuz banada bilgi verirseniz sevinirim a.s.
Kamu kurum ve kuruluşlarındaki müfettiş, uzman, denetmen, kontrolör yardımcılıkları ile kaymakam adaylığı kadrolarına A grubu kadrolar, bu kadrolara atanabilmek için yapılan sınava da KPSS-A denmektedir. Örnek gerecek olursak, Maliye Bakanlığı Hesap Uzman yardımcısı, TEDAŞ Müfettiş Yardımcısı, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Kontrolör yardımcısı kadroları KPSS-A kadrolardır. Bu kadrolara genel olarak SBF, Hukuk, İktisat, İİBF ve İşletme Fakültesi mezunları başvurabilmekte olup, nadiren de olsa bazı kurumlar mühendislik veya diğer dört yıllık bölüm mezunlarının da müfettiş, denetmen, kontrolör ve uzman yardımcılığı kadrolarına başvurabilmelerine imkan tanımaktadır. Ancak şunu belirtmek gerekmektedir: KPSS-A kadroları temel olarak İİBF, Hukuk, SBF, İktisat ve İşletme Fakültesi mezunlarına yöneliktir. Sadece çok az sayıda kurum bu fakülteler dışındaki fakülte mezunlarının da başvurularını kabul etmektedir. Bu kurumların hangi kurumlar oldukları, başvuru kılavuzunda yer almıştır.
Bu seneki sınava yani 2009 KPSS ye KPSS-A ve Öğretmen adayları girecektir...
Yani
İktisadi ve idari bilimler
Hukuk
Siyasal Bilimler Fakültesi
işletme ve iktisat mezunuysanız
bu seneki sınava GİREBİLİRSİNİZ..
Kesinlikle bu şekildedir...
Artık bu konuya bir NOKTA koyalım..
canım sınav takvimi ösym sitesinde var...haziran sonu gibi sınavlar...herkesin kaynağı farklı fakat bütün kaynaklar üç aşağı beş yukarı aynı...ben sadece gk. gy sınava giricem eğitim bilimlerine çalışmıyorum...ilk defamı gireceksin....
ocean bu konuda yardım ettiğin için teşekkür ederim en azından ne olduğunu daha iyi anlamış oldum:1hug: