2009 KPSS maratonu

hazaldt2008

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2008
268
0
46
merhaba arkadaşlar kpss hazırlanırken birbirimize yardımcı olalım evde hazırlanmak hakikaten çok a.sa.sa.szor...ortak soru cözelim, ders planı yapalım, gün gün beraber çalışalım...bu zorlu sınavda hep beraber başarılı olalım...

evet ya aslında iyi olur.bende evde hazırlanıyorum.ve çok boşladım bu ara.birlikten kuvvet doğar derler bencede burda paylaşım yaparsak daha bi çalışma azmi gelebilir.ama pek kimse uğramamış.

canım her foruma girdiğimde buraya mutlaka bakıyorum...
konu çalışmalarını programları yapabiliriz ama soru çözmek sanki zor olur gibi geldi bana... eğer diğer arkadaşlarda katılırsa program yapıp çalışabiliriz bencede...

cabik ve future arkadaşım bence yapabiliriz ve önemli olan çok çalışmak değil programlı çalışmak...pazartesi günü kitapları elimize alalım hergün belli bir konu belirleriz soru çözeriz aynı sorular şart değil elimizde hepimizin kitapları var...atıyorum şu gün türkçe anlatım bozukluğu çalışıcaz diye belirleriz 30 soru çözeriz soruları birbirimizede gönderelebiliriz anlaşılmayan cözemediklerimizi paylaşırız...birde bakmışızki..ders çalışmak istemeyen canımız büyük bir zekle ders çalışıyor...pazertesi görüşmek üzere arkadaşlar...

benide aranıza alın ders çalışıp atanmak zorundayım ama kitabı elime alır almaz sıkılıyorum sizinde teşviklerinizle çalışabilirim inşallah atanamayan bir tarih öğretmeniyim 85 den aşağı almam lazım

slm ben sabah 6 buçukta uyanıp işe gidiyorum bi aksilik çıkmazsa 2de evde oluyorum.geçen yıl dersaneye gittim temelim war yani ama sınawa giremedim.bana uygun bi çalışma programı önerebilir misiniz? günde kaç saat çalışşayım,hangi dersten başlayayım bilemiyorum. birlikten kuvvet doğr.birbirimizi motive edelim ve sonuçları da buradan paylaşalım

sadece şunu önerebilirim.. bence her gün her dersten bir konu bitirmek mantıklı geldi bana.. çünkü önce dedim ki türkçeyi bitireyim sonra tarih sonra diğerleri diye program yaptım ama olmuyo... o yüzden her gün her dersten bir konu bitirip sorularını çözüyorum... bütün konular ve kitaplar bitince sadece soru bankalarına geçmeyi düşünüyorum....

hepimize kolay gelsinn....

merhaba arkadaşlar konu önemli ve hepimizi ilgilendiren bir konu fakat fazla talep göremedim...elele verelim...birlik olalım birlikte başaralım...

arkadaşlar bu seneki dersana hocasının birisi demişki herüniteyi sıkılmmadan 5 kere okuyun sonra soru çözün başarılı olursunuz ben denedim gerçektende işe yarıyor aklınızda olsun

merhaba arkadaslar bende ücretli öğretmenlik yapan bir sosyal bilgiler öğretmeniyim..inşallah şubat tatilinde kitaplarımı tamamlayıp,dönüşte tam gaz baslayacagım.henüz kitaplara karar veremedim.inceliyorum..
birbirimize her şekilde destek olma fikrine katılıyorum,ve bir soru veya sorunda ben burdayım..eğer müfredat değişmeseydi kesinlikle konu çalışmaz sadece bol bol soru çözerdim ama değişti...yeniden ve hızlıca bilmediğim yerleri tekrar etmeyi,geçen yıl yaptığım gibi her gün her dersten birer ünite çalışmayı hedefliyorum.program hazırlıcam ve 1-2 ay içinde önce eksikliklerimi tamamlıcam.daha sonra her yayınevinden soru çözcem..şimdilik bu kadar..hepimize kolay gelsin...

arkadaşlar hepimiz aynı fikirdeyiz ortak çalışmak fakat aynı anda nette olup çalışmamız gerek...msn adresi yazmıştık fakat yasak olduğu için mesaj silindi...ben gün boyu müsaitim fakat sizlerin müsait olduğu saatlerde nete girmek istiyorum...yazarsanız ortak saatlerde buluşup çalışmaya başlayabiliriz...

bende gün boyu müsaitim internete girebilirim tarihçiyim eğer tarih sorularınız olursa yardımcı olurum hem bende unuttuğum konuları tekrar etmiş olurum

arkadaşlar ben bu sene dersaneye gidiyorum 5.girişim olacak.gerçi ilk defa dersaneye gidip adam akıllı bu sene çalışmaya karar verdim.geçen yıllar özelde çalışıyordum ama şimdi bebeğim olunca devlet en iyisi diyorum. benden naçizane bir tavsiye bir dersi bitirip diğerini çalışmak çok zaman alan ve geçmiş çalıştıklarınızı unutturan bir sistem. bir günde 2 ders belirleyip 1er konu yada ünite bitirip sorularını çözmek daha yararlı oluyor.en azından benim yapmaya çalıştığım bu, bebekle zor olsada.bu yıl atanmak istiyorum.fikir ve paylaşımların iyi olacağı kanaatindeyim.herkese kolay gelsin.

güzelresim benimde bebeğim olduğu için hakikaten çok zor oluyor artı evde çalışmak çok sıkıcı dersaneyede gidemiyorum...ortak çalışalım diye konu açtım fakat talep bulamadım...ders çalışmayı daha keyifli hale getirip ders çalışmaktan zevk alabilirdik...hergün birşey öğrensek sınava kadar başarabiliriz kpssye hazırlanan arkadaşlar nerdesiniz...

talep olmaması değildir hayatım.. hepimizin çalışma yöntemi farklıdır.. mesela ben kalabalık çalışmaları (kubaşık öğrenme dediğimiz olayı) yapamazdım hala da yapamam.. kendi başıma sessiz sedasız çalışırım..

bende dersaneye gitmeyi düşünüyorum şubatta hızlandırılmış programları başlıyormuş sizce geç kalmış sayılırmıyım dersaneye gideniniz varmı nasıl faydasını görüyomusunuz

bence dersaneye gitme imkanın varsa iyi olur derim.ben gidiyorum ve faydasını gördüm.en azından bir daha konu çalışmak zorunda kalmıyorum.evde bol bol test çözüyorum oğlumdan fırsat buldukça tabiii...

X