• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Haziranda gelin oluyorum diyenler hadi sohbete!!!

kızlar,bende 27 yhaziran cumartesi akşamı gelınıyım :utangac:

salonumuzu tuttuk,nişanda gecen hafta oldu zaten,alışveriştede kımler yoktu kımler lülülülülülü

görümce mir dersin,elti mi dersin,kaynana,kaynata,enişte,yeğenler,damat ben annem... ohooo -tatlicadiarzu-

şimdiden sonra gelınlık bakmaya baslıcaz artıkın.hayırlıs bakalım,ınsallah herkes ıstedıgı mutlulugu elde eder....

owwwwwww sileli napmışsınız yaw siz bütün sülale gelmiş -tatlicadiarzu-

ıkı araba gıttık,ve bırı dobloydu,sığmadık kafamçokkarıştı

şile,de adet galıba kalabalık gıtmek kaydirigubbakcemile

ben bı annemı aldım yanıma,bitti a.s

kızlarrrrr..... gelinliğimin ve davetiyemın siparişini verdim hihoyyyt

hayırlısı olsun cnm.gelınlık bakmanın zamanı geldı dımı kafamçokkarıştı

ztn benım sözlüm hafta ıcı bır gun ızınlı bende haftasonu bır gun.ıkımızın gezme suresi kısıtlı,benımde bıran ıonce başlamam lazım sanırsam:sm_confused:

sağol canımcım. benimde nişanlımla bir arada olmamız zor oluyor. ikimizde izin aldık haftasonu ankaraya gittik. halası gelinlikçi. ben zaten begendigim iki model vardı internetten birinin altını birinin üstünü birleştirdik. 1 ay sonrada provaya gidicem. yakında olsa her hafta giderdim kaydirigubbakcemile5

sağol canımcım. benimde nişanlımla bir arada olmamız zor oluyor. ikimizde izin aldık haftasonu ankaraya gittik. halası gelinlikçi. ben zaten begendigim iki model vardı internetten birinin altını birinin üstünü birleştirdik. 1 ay sonrada provaya gidicem. yakında olsa her hafta giderdim kaydirigubbakcemile5

hoşgeldn.nasılsın.karar verdinmi sevindim senin adına hayırlısı olsun canım.nasıl gelnliğin resmi varmı.davetiyen nasıl?

hosbuldum canım.. hemencecik koyuyuyorum ikisininde resimlerini

BU GELİNLİĞİN ALTINI ALDIM

BU GELİNLİĞİNDE ÜSTÜNÜ ALDIM

BUDA DAVETİYEM

güzelmş canım çok hoş görünüo sade gelinliğinin üstü benimkine benzio güle güle giy.davetiyende çok hoş şık olmuş.kaydirigubbakcemile4

nazancım gelinliğin çok şık güzelim ahhhh bide ben beğenebilseydim gelinliğimi

gördüm resımlerı,çok şık ve sade,inşallah cok mutlu olursun.peki resmı nikah ıcın erken değil mi? :1closedeyes:

nazancım gelinliğin çok şık güzelim ahhhh bide ben beğenebilseydim gelinliğimi

sağol canım. ama inan bakmadığım model marka kalmadı. sonra farkettimki hep aynı tarz olanları beğenmişim. bir sürü resim indirmiştim onları eledim ve sonunda bu ikisi baskın çıktı. senınde beğendiğin belirlediğin bir tarzın vardır ama fakedemişsindir daha...

gördüm resımlerı,çok şık ve sade,inşallah cok mutlu olursun.peki resmı nikah ıcın erken değil mi? :1closedeyes:

evet canım erken yaptım ben memurum bazı nedenlerden dolayı erken yapmak zornda kaldım.aslında hep hayalım düğün gecesi yapılmasıyıdı ama olmadı..

öyle böyle az kaldı düğünlerimize. düğünler bitincede düğünün krtiğini yapan başlıklar acarız artık kaydirigubbakcemile3

Back