Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla gelinliği bir halletsem acaip rahatlıcam. cok önemli ya gercekten. bu gelinlik güzel ama senınkının altı daha guzel bence.. bu gelinliğin üstü değişikmiş. straplez ama üzerinde tülü var.. bence hiç pişman olma senınkıde eminim cok yakısacaktır sana..
böyle içime su serptin bugün aldığm en ii şey bu oldu desem.bikaç arkdaşmda bunu söledi çok sevdm sendende duyunca.daha güzelleri senin olsun hayatım.önemli olan şu düğünden sonraki günlermzn mutlu ve huzurlu geçmesi dimi:1rolleyes:kaydirigubbakcemile5
moralını yuksek tut valla az kaldı dugune sağlam durmak lazım. en onemlisi dugunden sonrası zaten. bunlar teferruat..
evet canım benim tayınım çıkana kadar kayserideyim. mobilyalarımızı aldık beyaz esyalrımızdan bi bulasık makınesi kaldı onuda dugunden sonra alıcaz.. bir eksik kalmadı gibi sanki
yok kız ne pahalısıı.özel davretiyeye giriyor ama normal hazır davetiyrl için verdikleri fiyatlar bnm yaptrcğmknden daha pahalı 400-500 tane arası 280 tl hemide zarflısositosositokız davetiye cok guzelmiş bayıldım :sm_cool: pahalı değil mi bu??? bizimde evimiz kira napalım zamanı gelince onuda alırız. izmirdemi yasıcaksınız sizde??
valla cok begendim davetiyeni canım... ne kadar sanslısın benim ailem tekirdağda benimde tayinim çıktı 1 yıldır burdayım. çok özlüyorum gercekten... :çok üzgünüm:
tesekkur ederim canım iyi dileklerin için... davetiyeni kullanabilirim evet kaydirigubbakcemile2 ben çıkmak zorundayım şimdi canım gorusmek uzere. tesekkurler herşey için
allah sizleride biran önce mutlu huzurlu bi şekılde yuva kurmanızı nasip etsin hayırlı olsun hepinize kızlarr mervecım güzel bi ewlilik olcak senbunları boşwer önemlı olan mutlu olmak ama emınmkı herşeyın güzel gelinliğinde davetıyende allah mutluluk huzur versın bır ömür boyu bende cok heycecanlıyım senın kadar bakalım nasıl olcaz düğününde kaydirigubbakcemile2