2009 haziran bebeklerinin resimleri

gamze armağan semra çok tatlılar bunlarya 41kere maşallah

tubacım sanada çok teşekkür ederizz hayırlısıyla sende kucağına alırsın inşallah canım az kalmışopuyorumnanaktan

gamze çok tatlı bebişin maşallah

armağanım seninde kuzun çok tatlı yiyesim geldi valla öp benim için

semracım senin poyrazda pek tatlı maşallah

sedacım fotolar yanıltıyo insanı orda göründüğü gibi olsa keşke ama gören herkes çok küçük bu büyümemiş diyolar malesef minyon tipli olucak herhalde bide beni doğru düzgün emmiyo o yüzden pek kiloda alamıyo mamaya başlasammı diye düşünüyorum ama beni bırakırsa diyede korkuyorum tabiki canım sözümü unutmam ama sende kızını kimselere verme ben alıcam onu a.s.
gamzelim bi kaç sayfa önce ben onu ayrıntılı olarak yazdım hatta nasıl koyulacağı resimli olarak anlattım buraya nasıl koyulacağınıcada gösterdim bi bak istersen

ilahi tuba :)))))))))))

hülyacım valla gerekiyorsa vereceksin mamayı yapacak bişey yok
benim sütümde çok az biliyorsun şimdi günde 2kere mama veriyorum
ama ben mamaya 1haftalıkken kızım aşırı kilo kaybedince başladım önce kendimi emziriyordum sonra mama veriyordum şurda 1ay öncesine kadar günde 4-5kere mama veriyordum ama sütüm arttı mamayı azalttım bu ay

vesselam herkes bu seni bırakacak dedi ama kızım hala deli gibi beni emiyor
onu şu dünyada mutlu eden tek şey meme :))
asla hayır demiyor maşallah
mamanın üstünede emiyor bazen

yani bırakmayacak bebek naparsan bırakmıyor ama bırakacaksada mamada vermesen aç kalma pahasına bırakıyor emmiyor

bence drunla bi görüş kilo çok az alması zihinsel ve fiziksel gelişimini olumsuz etkiliyor

ben annemi 2.ay bırakmışım mamayla büyümüşüm
allahıma şükür hiç bir problemim yok
gayette zekiyim üniversiteyide iyi bir dereceyle bitirdim

kardeşimde 2yaşına kadar emmiş anne zar zor bıraktırmış ,
ama aramızda hiçbir fark yok

hatta ben daha zekiyim zemuszemuskaydirigubbakcemile3

evet denedim mama verdim beni emmdikten sonra nasıl içiyor deli gibi saldırdı resmen aç kalıyo bence yoksa neden öyle içsin sütüm sağıp veriyorum biberonla çok güzel içiyo ama beni emmiyor tuhaf yani bayramdan sonra kesinlikle dr a gidicez bununla doğan çocuklar 6 kiloyu geçti benimkisi hala 5 kilo bencede bırakmaz hem emicek günde 2 öğün mamayla bırakmazki sürekli verirsen memyi unutuyo ama hem meme hem mama bıraktığını görmedim inş bırakmaz

yani emmeyince mamayla büyüyecek mecbur oda bebekelre özel yapılan bi besin yani tutupta çorba vermemiş şimdi anne sütünü esans alınarak yapılan mamalar var bebekler için

[/url][/IMG]

[/url][/IMG]

[/url][/IMG]

[/url][/IMG]

eveet teyzoşlar, bu da benim bebişim iştee, büyümüş mü kızım, iki hafta yokuz, ananeye gidicez, unutmayın bizii kaydirigubbakcemile

41 kere maşallah çok tatlı bir kız allah kızını ve seni kötülüklerden korusun.

ahh maşallah tombik olmuş bu büyümüş valla yerim ben bu güzelliği ya 41 kere maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…