- 3 Mayıs 2008
- 5
- 0
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gamze armağan semra çok tatlılar bunlarya 41kere maşallah
tubacım sanada çok teşekkür ederizz hayırlısıyla sende kucağına alırsın inşallah canım az kalmışopuyorumnanaktan
evet denedim mama verdim beni emmdikten sonra nasıl içiyor deli gibi saldırdı resmen aç kalıyo bence yoksa neden öyle içsin sütüm sağıp veriyorum biberonla çok güzel içiyo ama beni emmiyor tuhaf yani bayramdan sonra kesinlikle dr a gidicez bununla doğan çocuklar 6 kiloyu geçti benimkisi hala 5 kilo bencede bırakmaz hem emicek günde 2 öğün mamayla bırakmazki sürekli verirsen memyi unutuyo ama hem meme hem mama bıraktığını görmedim inş bırakmazilahi tuba :)))))))))))
hülyacım valla gerekiyorsa vereceksin mamayı yapacak bişey yok
benim sütümde çok az biliyorsun şimdi günde 2kere mama veriyorum
ama ben mamaya 1haftalıkken kızım aşırı kilo kaybedince başladım önce kendimi emziriyordum sonra mama veriyordum şurda 1ay öncesine kadar günde 4-5kere mama veriyordum ama sütüm arttı mamayı azalttım bu ay
vesselam herkes bu seni bırakacak dedi ama kızım hala deli gibi beni emiyor
onu şu dünyada mutlu eden tek şey meme :))
asla hayır demiyor maşallah
mamanın üstünede emiyor bazen
yani bırakmayacak bebek naparsan bırakmıyor ama bırakacaksada mamada vermesen aç kalma pahasına bırakıyor emmiyor
bence drunla bi görüş kilo çok az alması zihinsel ve fiziksel gelişimini olumsuz etkiliyor
yani emmeyince mamayla büyüyecek mecbur oda bebekelre özel yapılan bi besin yani tutupta çorba vermemiş şimdi anne sütünü esans alınarak yapılan mamalar var bebekler içinben annemi 2.ay bırakmışım mamayla büyümüşüm
allahıma şükür hiç bir problemim yok
gayette zekiyim üniversiteyide iyi bir dereceyle bitirdim
kardeşimde 2yaşına kadar emmiş anne zar zor bıraktırmış ,
ama aramızda hiçbir fark yok
hatta ben daha zekiyim zemuszemuskaydirigubbakcemile3