2009 haziran bebeklerinin resimleri

bakın teyzeleri kızım büyümüş demi bugün banyodan sonraki halimiz süslü değiliz biraz daha büyüsünde öyle süslücem kafası çok hassas şimdi

yerim seni ben annemm çokda nazlıyızdır

teşekkür ederim özlemcim sende koy arminin son halini bakalım büyümüşmü oğluşumuz vaktin olursa koyarsın tatlım burdan sanalda olsa yeriz biz onucokacimcoookkaydirigubbakcemile3

dimi ama babası oynata oynata çekti yoksa ağlıyodu ama neyseki ağlamadı konuştuk onla oynattıkda susdu yoksa basıyo çığlığı valla cadımı cadı keyfi yerindeyse bide iyi değilse hiç acımıyo valla ağlıyoda ağlıyo teşekkür ederim canım

saol tatlım senin süslü kızında çok tatlı annesi hemde çook yerim ben onu maşallah allahım hepimizin meleklerini korusun

teşekkür ederim canlarımm a.s.

dimi havvacım doğmuyo diyerek geri dönüyodum sonunda doğdu ve büyümeye başladı zaman ne çabuk geçiyoda bizim haberimiz yok allahım okullarını bitirip iş sahibi oldukları zamanıda göstersin

maşallah kızlar bebişlere ve size .
allah yokluklarını göstermesin .. maşallah resimlerin hepsi birbirinden tatlı ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…