2009 haziran bebeklerinin resimleri

maşallah hülyacım büyümüş cimcimekaydirigubbakcemile2

maşşalh çok seker hepsine allah sağlık sığat versin bebişlerin

bandanalar da çok yakışmış miniğe, maaşallah çok tatlı annesi küçük aşkın

oy maşallah nisaya cok tatlı olmuş canım

hülyacım çok tatlı olmuş maşallahhh..
çok teşekkürler kızlar büyüdükçe yaramazlaşıyo çok fena olucak cazgır şey yalandan ağlamalar sinirlenmeler bağırmalar küçücük ama neler yaptırıyo bana bu zilli allahım hepimizinkini korusun sağlık versin hepimizin melekeleri çok tatlııa.s.a.s.

teşekkür ederim kızlar büyüdü yemelik oldu hergün yiyorum onu doyamıyorumda opuyorumnanaktan

hülyacım maşallahh bakışlar cin gibi.çok akıllı hanım kız.öp öp doyulmaz nisa hanımaopuyorumnanaktan

teşekkürler kızlar arzucum binnurcum sağolun kızlar cinki ne cin arzucum parmağında oynatıyo bizi valla

oy oy asolistler gibi çıkmış.gözlüğü tutuşa bak maşallah.boncuk boncuk gözlerin nazar boncugu olsun sanaaaa

yerim ben bu zehroşunu maşallah tatlım allahım nazarlardan saklasın çook tatlı senin kızın :)

evet buda defne hanımın son hali tabi pembe giydirmeme ragmen cok yakışıklı maşallah oğlunuz diyen mi ararsınız ne kadar tatlı bi erkek diyenmi ararsınız kız mı erkek mi diye soranların sayısı belirsiz ben bu kızı nasıl kıza benzeteyim toka takıyorum cıkartıp atıyor :) valla oğlum die sevmeye baslıycam yakında :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…