2009 Haziran Anneleri!!

brisling:
teşekkür ederim herkeze allah nasip ettsin bu mutluluğu
ama ben birşey soracağım arkadaşlar
benim akıntı var ve dün biraz kaşıdım ve kan az kan geldi
bu sabahta bir iki nokta gibi çok korkuyorum aslında doktora gitmeye:çok üzgünüm:

bebeğin rahme yerleşmesinden kaynaklı yerleşme kanaması denen şey olabilir o zaman endişe edilecek bişi olmuyor ama....dr ye gitmen lazım ne olur ne olmaz..şu anda belirsizce korkmanın sana ve meleğine bir yararı yok ihmal etmemelisin canım

kızlar bugun ılk muayenem vardı bebısımın kesesını falan gorduk ama kalp atıslarını duyamadık daha cok kucuk dedı dr. tam ultrasonu kapatıyordukı bırden bır leke daha gordu veeeeeee mınnacık 2.kese ınanılmaz heycanlandım su anda 1,5 hamılesın dedı dr. cmtsı tekrar gıdıcez hem kalp atısı duymaya hemde 2.kesemızın buyuyup buyumedıgını gormeyee cok mutluyum her an ıkız annesı olabılırım kızlar ınanılmaz guzel bır duygu bu allah tum ısteyenlere nasıp etsın yupeeeeeeeeeeeeeee

süper ya ikiz bebek bende hep istemişimdir. hayırlısı olsun canım tabi öncelikle

çok sağol cnm ama yınede heveslenmek ıstemıyorum bırı dıgerıne gore cok kucuk oyle olunca kendı kendınede sonlanabılır dedı dr dua edıyorum sımdılık sadece

Arkadaşlar slmlar,
Bende 2.aşılamamda nihayet hamile kaldığımı öğrendim, tabii çok büyük bir mutluluk, şuan 4,5 haftalık hamileyim ve inşallah bir terslik çıkmazsa haziran annesi olacağım.Henüz dra gitmedim 20 si gibi gel dedi, ultrasonda görünmeyeceği gerekçesiyle.
Sizlerin de hamileliğiniz hayırlı uğurlu olsun.

6.9 mm çıktı canım son adet tarihine göre 5+5 günlüktü dün doktora göre 5+1 günlük zaten 32 günde bir adet görüyorum 4 gün geriden hesaplaması normal herhalde

Arkadaslar kusura bakmayin iki kere gitti, ben yolluyorum bu 15 sn. bekleyin oyle yollayin diyo ama bu seferde oncekinide gondermis oluyor zaten.

Bende bugun kan verdim, sonucu ogleden sonra alicaz, bakalim ne cikcak.

Bu arada cocosh sen tedavi ile mi hamile kaldin? Ikiz bebis olabilir demissinde.

Hepimizin hamileligi hayirli olsun. Allah hayirlisi ile sahlikla kucagimiza almamizi nasip etsin. Amin...

Senin SAT in neydi?

maşallah cnmm hadi hayırlısı olsun inşallah sağlıkla sıhhatle kavuşalım kızlar
cnm benm doktor 5 öğüne çıkartcaksın dedi arada süt ve meyve ye bol bol dedi bence sende düzenle yemek saatlerini 2öğün az bebişe
Pardon simdi olur insallah.
ellerine sağlıkkkkkkkka.s.

inşallah listemizden kimse eksilmez daha da çok katılanlar olur da hazirana kadar yaşadıklarımızı heyecanlarımızı paylaşırız

kızlar ilişki yasak mı acaba ya doktor bana bişi demedi bir arkadaşımada yasaklamış?

kızlar ilişki yasak mı acaba ya doktor bana bişi demedi bir arkadaşımada yasaklamış?

Çok önemli bir noktaya parmak bastın:)
Bizde hamileliğimi öğreneli beri birbirimize yaklaşamıyoruz, korkuyoruz ikimiz de bebeğimize zarar gelir diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…