2009 Haziran Anneleri!!

kızlar bısey soracam yaa sızdede öylemı acaba?benım kasık agrılarım ılk gunler gıbı degıl azalma var sankı sızdede öylemı yoksa ben paronayakmı oldum bır terslık yoktur demı

bende de yok o kadar cicim e hep olcak değil herlade sanırım tutundukları için artık sorun yok ben öel düşündümm bulantılar başlıcak sanırım bende dün gece hiç uyuyamadım midem hep ağzımdaydı sabahı zor ettim ama inat ettim çıkartmadım şimdi de canım yeşil mercimek çekti hehe ısşattım onu yapcam hemen olsun diye 4 gözle bekliyommm

canım ben seni ekledim ama sonra karışıklık oldu heralde özür dilerim canım sen bi daha söle hemen eklerim sözzzzzzz canım listeye mehtapgülü bakıyodu o verdi ben onun yaptığının üstüne ekliyom kusura bakma emiiiiiii tekrar özür dilerim hadi ver tarihi ekleyeyim a.s.:1hug::asigim:
canım 19 haziran muhtemel doğum tarihi.bu sefer adımı görmek istiyorum canımmm. üzülüyorum ama:çok üzgünüm:

benimde ilk zamanlarda kasık agrım ve karın agrısı vardı sanki adet olacak mış gibi zamanla azaldı hatta artık hiç yok diyebillirim canım:teselli:

canımmmmmmmmmmmmm sanaa bi önceki sayfada yazdım ama y,ine yazim özür dilerim tatlım evet eklemiştim ama sonra menzil gülü listeyi düzenledi burdan devam et dedi sanırım o ara da karışıklı oldu söle şimdi hemen yazim ok?????

bende de yok o kadar cicim e hep olcak değil herlade sanırım tutundukları için artık sorun yok ben öel düşündümm bulantılar başlıcak sanırım bende dün gece hiç uyuyamadım midem hep ağzımdaydı sabahı zor ettim ama inat ettim çıkartmadım şimdi de canım yeşil mercimek çekti hehe ısşattım onu yapcam hemen olsun diye 4 gözle bekliyommm
afiyet olsun canım çokta faydalı. siz dün aksam siteye girebildiniz mi ben açamadım siteyi

Merhaba guzel Haziran anneleri, listemizin son hali bu...

:nazar:2009 HAZIRAN ANNELERI LISTESI:nazar:

1.CIMEGI-------------------------------- 1Haziran
2.merilcan------------------------------ 2 Haziran
3.yusuf_cennet----------------------- 2 Haziran
4.xxh.ydxx------------------------------ 2 Haziran
5.seremim----------------------------- 3 Haziran
6.HAZAL01----------------------------- 3 Haziran
7.gokcenlevent----------------------- 3 Haziran
8.mervve--------------------------------- 3 Haziran
9.cocosh-------------------------------- 4 Haziran
10.şekerkızcandy-------------------- 4 Haziran
11.Gamzeli08--------------------------- 5 Haziran
12.serheng------------------------------ 5 Haziran
13.mehtapsen------------------------- 5 Haziran
14.s.d.34---------------------------------- 6 Haziran
15.nur82---------------------------------- 8 Haziran
16.selen83------------------------------- 8 Haziran
17.sebeyza------------------------------ 8 Haziran
18.springg------------------------------- 8 Haziran
19.ARMAĞANIM---------------------- 8 Haziran
20.Menzil Gülü------------------------ 8 Haziran
21.skbb----------------------------------- 8 Haziran
22.NaZaR_BoNCuGu---------------- 9Haziran
23.schatzz------------------------------ 10 Haziran
24.OcerenO---------------------------- 10 Haziran
25.brisling------------------------------ 11 Haziran
26.HUZUR80-------------------------- 11 Haziran
27.orkidenn---------------------------- 11 Haziran
28.papatya0606--------------------- 12 Haziran
29.cecilececile---------------------- 12 Haziran
30.aşina--------------------------------- 13 Haziran
31.lotuss75---------------------------- 13 Haziran
32.olymposss------------------------- 13 Haziran
33.semile34---------------------------- 13 Haziran
34.ocean_girl-------------------------- 13 Haziran
35.sirtattoo----------------------------- 14 Haziran
36.suzanşan-------------------------- 14 Haziran
37.naren1981------------------------- 14 Haziran
38.minicik80-------------------------- 14 Haziran

10nh9.gif

39.ceylan01---------------------------- 15 Haziran
40.derinden----------------------------- 15 Haziran
41.ebruli80------------------------------ 15 Haziran
42.baharçelik--------------------------- 15 Haziran
43.sonuyok----------------------------- 16 Haziran
44.nesecrin----------------------------- 18 Haziran
45.MORBONCUK--------------------- 18 Haziran
46.Gelincik------------------------------ 19 Haziran
47.ayşecik352yunuscuk797985- 19 Haziran
48.ozzge--------------------------------- 20 Haziran
49.simira--------------------------------- 20 Haziran
50.friends-------------------------------- 20 Haziran
51.naz&pıtırcık------------------------ 20 Haziran
52.alhan---------------------------------- 21 Haziran
53.ecrin bebek------------------------- 21 Haziran
54.Nida----------------------------------- 22 Haziran
55.güzelkızMS------------------------ 23 Haziran
56.ayseney------------------------------ 24 Haziran
57.naren05------------------------------ 24 Haziran
58.cinnamon34----------------------- 25 Haziran
59.merit--------------------------------- 26 Haziran
60.tosbaa8------------------------------ 26 Haziran
61.eze85-------------------------------- 26 Haziran
62.yas23---------------------------------- 28 Haziran
63.seda_SARI-------------------------- 28 Haziran
64.sema3455--------------------------- 28 Haziran
65.nevergiveup18---------------------- 30 Haziran
66.kardelen_cigdem
67.gurbet gelini
68.aryaa
69.mumnes
70.aarzuu
71.naz&pıtırcık
72.BEYZAAK
73minicik80
74.isil_ufuk
75.AREN&YAREN
76.mukh7986

Muhtemel dogum tarihi yazilmayanlar SAT larini verirlerse hemen eklerim.
Listemiz muhtemel dogum tarihine gore hazirlanmistir.

canım 19 haziran muhtemel doğum tarihi.bu sefer adımı görmek istiyorum canımmm. üzülüyorum ama:çok üzgünüm:

artık hata olmaz söz hep görürsün cicimmmm aynı anda yazmışız::)99kaydirigubbakcemile5

afiyet olsun canım çokta faydalı. siz dün aksam siteye girebildiniz mi ben açamadım siteyi

valla koktu resmen yawwwww nasıl iş anlamadım bütün evi apartman boşluğunu kokladım sanırım biri et yapmış ama benim canım yeşil mercimek çekti çok komik yaaa amma güldüm kendim ayyy kabuska çeker karnıbahar çekerrrr hep sebze faydalı şeyler ne güldüm kendimeeeeee

artık hata olmaz söz hep görürsün cicimmmm aynı anda yazmışız::)99kaydirigubbakcemile5

valla koktu resmen yawwwww nasıl iş anlamadım bütün evi apartman boşluğunu kokladım sanırım biri et yapmış ama benim canım yeşil mercimek çekti çok komik yaaa amma güldüm kendim ayyy kabuska çeker karnıbahar çekerrrr hep sebze faydalı şeyler ne güldüm kendimeeeeee
canım ne güzel işte ben de öyleyim normalde sebze salata türüyle pek aram yoktur ama şimdi seviyorum damak tadım değişti

valla ne güsel canım benimde nerde olmadık bişe onu canım çekiyoo mide bulantısı deli ediyo beni bide kıslarr hiç yataktan cıkasımm gece gündüz yatar oldumm yokk sizinde ölemii

eselam arkadaslar ama aglıycam ya bende 6,haftalık hamsım hazıran annesı olcam ınsallah ama lıstede bende yokum ya
olmaz amaaaaaaaaaaaaaaaa banane valla ekleyın benıde kısa zamnada beklyrum yarın gormek ıstyrum kendımı banane yaaaaaaaaa

herkese slm..bende haziran annesi olacam inşallah..ama aklıma takılan bi sorun var yanıtlarsanız sevinirim..dün bebegim 6+6 haftalıktı ve dr da randevum vardı bebegimi gördüm ve kalp atışlarını duydum bu bambaşka bi duygu çok güzeldi..ama yolk kesesini ben görmedim o an doktora sormayıda unuttum bu konuda bilgisi olan varmı kızlarr....

canım ben gittiğimde dr göstermişti bana yoksa ben zaten hangisi kese hangisi yolk kesesii seçemem senin dr söylemeyi unutmuşturr

herkese slm..bende haziran annesi olacam inşallah..ama aklıma takılan bi sorun var yanıtlarsanız sevinirim..dün bebegim 6+6 haftalıktı ve dr da randevum vardı bebegimi gördüm ve kalp atışlarını duydum bu bambaşka bi duygu çok güzeldi..ama yolk kesesini ben görmedim o an doktora sormayıda unuttum bu konuda bilgisi olan varmı kızlarr....
canım önemli olan bebeğini görmen kalp atışını da görmüşsün ne güzel sağlıklı bebişin yolk kesesi belli bi süre sonra kayboluyo zaten.canım yolk kesesine bebiş görünmediği zaman bakıyolar var mı diye çünkü hem bebek hem yolk kesesi görünmüyorsa büyük bi ihtimalle boş gebelik oluyo canım. rahat ol yani

benim hep ağlıyasım var canımm kayahanla ipek acarın kızıma şarkısı var onu dinliyip dinliyip ağlıyorumm dizilerde dramatik sahnelerde kopuyorumm zateenn gecer heralde inş bunlarda zamanla benimde sizi bi sorum var kıslar sizin göbeğniz belirginleşmeye başladımı ya benimki baya şiş ama gazdır dime 7 haftalıkken göbek cıkmas önceden göbegm olmadığı için tuhafıma gidiyoo

Valla ben de göbeksiz insandim bir zamanlar. Ama bende de belirginlesmeye basladi ben de gaza yoruyorum bu durumu..Aksamlari daha beterim...a.s.

ewt akşamlarıı tamamen midem bile şişiyoo eşim masaj yapmaktan bıkcakk yakındaa
karnımın altı sürekli sert ve şiş enim bazen cok şişince hoşuma gidiyo ama:))

benim hep ağlıyasım var canımm kayahanla ipek acarın kızıma şarkısı var onu dinliyip dinliyip ağlıyorumm dizilerde dramatik sahnelerde kopuyorumm zateenn gecer heralde inş bunlarda zamanla benimde sizi bi sorum var kıslar sizin göbeğniz belirginleşmeye başladımı ya benimki baya şiş ama gazdır dime 7 haftalıkken göbek cıkmas önceden göbegm olmadığı için tuhafıma gidiyoo
canım benimde aynı karnım şiş acayip bi şişkinlik var bende alışmaya çalışıyorum bu yeni küçük göbişli halime. acaba bu şişkinlik sıkıntısı ne zaman geçer

ewt akşamlarıı tamamen midem bile şişiyoo eşim masaj yapmaktan bıkcakk yakındaa
karnımın altı sürekli sert ve şiş enim bazen cok şişince hoşuma gidiyo ama:))
canım benim de aynı bi şişkinlik var karnımda küçük bi göbüşüm çoktı benim tuhafıma gidiyo

ewt böle fındık göbeği gibi dime ama akşam kocaman oluyoo ama benim hoşuma gidiyoo bazen bilmiyorumki geçmes heralde gecsede zaten sonra gercek göbegmizz cıkcakkk:))

X