2009 Haziran Anneleri!!

merhaba kızlar.papatya0606 ne kadar mutlu bir olay yaşamışsın canım.Allah sana ve bebeğine sağlık versin.:Saruboceq:

ama ben yazdım ki mutmele doğum tarihimiiii :-(((
görmediniz herhalde.
14.06.08
bilginize....

seda sarı cnm bnm yazını yeni gördüm.umarım dr a gitmişsindir.Böyle durumlarda progeston un hapını ya da iğne sini veriyo dr lar.Emin ol cnm onun bu dünyada kısmeti varsa herşey olur. Bence uzan iyice dinlen.İyi haberlerini bekliyoruz.Ayrıca bir tanıdığım hamileyken kanaması gelmiş dr u profesör kesinlikle kalkma yat demiş gelip eve iğne vurmuş .şu an 20 yaşında sağlıklı oğlu var.

ama ben yazdım ki mutmele doğum tarihimiiii :-(((
görmediniz herhalde.
14.06.08
bilginize....
ya kızlar bu liste de ben neden yokum kaç kere gönderdim ben neden yokum diye muhtemel doğum tarihinide yazdım kaç kere son kez yazıyorum 19 haziran

kızlar yaaa üff sıkıldıım valla herkes arım gün biz burdayız işte yok üff çok can sıkıcı

cancer cnm benim çok üzüldüm.Allah herşeyin hayırlısını versin.Bende 12 ay önce düşük yapmıştım.Bunların hepsi bir sınav.Allah sabır versin cnm.

Kızlar benim bi arkadaşım bugün idrar testi yaptırmış hastanede pozitif çıkınca doktor hemen elevit vitaminle kan şurubu vermiş bana diyoki sen çok geç kalmışın doktorun sana niye vermedi.Benim doktorum ilk 3 ay sadece folik plus içeceksin dedi.Şimdi hangisi doğru anlamadım size vitamin verdimi doktorlarınız.

Kizlar çok moralim bozuldu perşembe yada cuma dr gitmem gerekiyodu dr çağirmişti.hem bebişimi görecektim hem sağliğindan haberdar olacaktim.ve dr un yaptirdiği bir sürü kan idrar testi sonuçlarini göstermem gerekiyidu eşime izin vermemişler ağliyorum duyduğumdan beri

ebrulicim cnm eleviti banada hemen verdi dr um folik asit zaten kullanıyodum cnm kan şurubunuda arkadaşın kansız olduğu için vermiş olabilir

ayşecim ağlama canım yaa bak bu bebişinide etkiler üzülme peki sen yanlız gidemiyomusun nerde olduğunu bilmiyorum ama

Bana niye vermedi o zaman ya ben 42 kiloyum vitamine ihtiyacım olduğunu düşünüyorum.

Ayşegülcüm yapacak bişey yok canım malesef bu işverenler halden anlamıyor.Yanlız gitsen olmazmı bu kadar üzülem diğer kontrolünden eşin gelir.

ayşecim ağlama canım yaa bak bu bebişinide etkiler üzülme peki sen yanlız gidemiyomusun nerde olduğunu bilmiyorum ama
hayır canım tek gidemem yoksa durabilir miyim takma hiç biz lefkoşadayız hastane girne de başka sehirde yani burda Türkiyedeki gibi dolmuş otobüs falanda yok.sadece bi serbis var sabah 9 da gidiyo aksam 5 te dönüyo o saate kadar hastane ne yapayım.Vatanımda olsam böyle mi olurdu. zaten alışamadım geleli 3 ayı geçti yarı açık ceza evinde gibi geçiyo günlerimiz.

arkadaşlar çok zor ailemden çok uzaktayım istediğin zaman cıkıp gidebileceğim bi yerde değilim bi eşim bi ben. kimsesiz gibi kaldık buralarda bu yetmiyo gibi dr bile gidemiyoruz

canım her doktorun verdiği farklı bende ilk hastaneye gittimde elevit verdi dr ama şimdi özeline gittiğim drum önermedi eleviti folik plus veriyorum ben dedi başlamışsın devam et gün aşırı iç ama dedi elevitteki bazı vitaminlerin değeri yüksekmiş

Selam kizlar bütün gün disaridaydim yeni geldim ..Bitmis bir durumdayim..Mecbur kalmasam cikmazdim. Hele birde 2 haftadir evdeyim burada okullar tatil, ögretmen oldugum icin tadini cikarttim tatilin. Ama haftaya basliyor, gözümde büyüyor hersey, ders anlatmak vs....Offf...Bugün biraz agrim oldu sol tarafimda insallah ciddi birsey degildir.Persembe kismetse kalp atislari icin gidecegiz bizde. Allah bize de nasib eder insallah kalp atislarini duymayi.Cok heyecanliyim..a.s.

dün dr a gittim kızlar dr ultrasondan bebişimizin kesesini gösterdi 5 +5 haftalık gebelik var dedi
elevit verdi
iki hafta sonraya da randevu verdi
bebişimizin kesesi 17x12 mm miş:)
su an için hiç bi sorun görünmüyor dedi
ben kabızlık şikayeti cekiorum dedim demir ilacı yapar bırak onu dedi
ılık su iç kayısı kompostosu iç dedi
bulantı içinde sık ve az ye tuzlu şeyler tüket dedi
benden bu kadar
iki hafta sonra inşallah bebişimi görüp kalp atışlarını dinleriz yarabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…