kızlar bu takvi mi msj altına nasıl ekliyorsunuz ben takvimi oluşturdum ama ekleyemiyorum yardım eder misinizkızz bi tam beceremeddim inşallah olmustur
evet arkadaşlar şimdi ben anlatım size güzel haberler dün demiştim size yarın doktorumuza gideceğim diye ve gittim bebeğimin kalbinin atışını gördüm kesesinin içinde mini minnacık bebişimde vardı ve pıt pıt harek ederek kalbi atıyordu nasıl mutlu oldum anlatamam aynı zamnada çok duygulandım ve doktor amcamız bebişimin resminide verdi baka baka doyamıyorum şimdiden yaaa bu arada bir idrar testi ve 1 tüp de kan verdim tekrar onlarında sonucu normaldi herhangi bi sorun yokmuşş 1 ay sonra gelmemi istedi kontorole artık kontrolumuz aydan aya geçti :) ee büyüdük ya teyzeleri.arkadaşlar sizin doktorlar kalbini dinledikten sonra ne kadar arayla çağırdılar kontrole ?
kızlar bu takvi mi msj altına nasıl ekliyorsunuz ben takvimi oluşturdum ama ekleyemiyorum yardım eder misiniz
canım çok geçmiş olsun umarım şuan herşey yolundadır doktorunla konuşup içini rahatlat.iyi haberlerini bekliyoruz canm.dün gece saat 1de caresiz ve korkmuş bir şekilde buraya bi problemimi yazdım gece 3e kadar bekledim belki biri uyanıktır diye tabiki herkes uyumuştu,
biliyorum siz bişey yapamazsınız belki ama beklediğim destekti ,belki biraz sakinleştirilmekti
ve bu sabah kalktım yazımın üstüne 8 sayfa yazılmış ve bana tekkelime birşey yazan yok sema dışında teşekkürler semacım.
bu kadarmı önemsiz yada bu kadarmı yazmaya değer bulmadınız .
yada hiçbirinizmi görmediniz.
şuan bile topikte 8kişi var kimbilir sabahtan beri kaç kişi girip çıktı topiğe ama hiçkimse görmemiş
iyi şeyler olacak inş canım hiç merak etme hmm bu arada kalbini duydun mu beldi duyduktan sonra seninde aydan aya olur çünkü canım bşy diycem sık ultrasyona girmek ii değilmiş böyle duymuştm sennde bilgin olsun istedimherşeyin yolunda olması çok güzel canım, umarım hep böyle devam eder..
ben 15 günde bir gidiyorum dr'a. 1 muayene 1 kontrol.. cuma gideceğim bende tam 6 haftalık olacağız Allah izin verirse bakalım neler olacak...
kızlar bu takvi mi msj altına nasıl ekliyorsunuz ben takvimi oluşturdum ama ekleyemiyorum yardım eder misiniz
maşallah allah bana ve daha benim gibi kalp atışını görmemiş tüm anne adaylarına bu duyguyu yaşatsın.senin adına çok sevindim.senin dünkü heyecanını bugün ben taşıyorum 16,30da randevumuz içim kıpır kıpır.allahtan dileğim bu güsel duyguyu yaşamak.hayırlısı olsun hepimiz için
evet arkadaşlar şimdi ben anlatım size güzel haberler dün demiştim size yarın doktorumuza gideceğim diye ve gittim bebeğimin kalbinin atışını gördüm kesesinin içinde mini minnacık bebişimde vardı ve pıt pıt harek ederek kalbi atıyordu nasıl mutlu oldum anlatamam aynı zamnada çok duygulandım ve doktor amcamız bebişimin resminide verdi baka baka doyamıyorum şimdiden yaaa bu arada bir idrar testi ve 1 tüp de kan verdim tekrar onlarında sonucu normaldi herhangi bi sorun yokmuşş 1 ay sonra gelmemi istedi kontorole artık kontrolumuz aydan aya geçti :) ee büyüdük ya teyzeleri.arkadaşlar sizin doktorlar kalbini dinledikten sonra ne kadar arayla çağırdılar kontrole ?
evet canım çok ii gördüm belliydide hani kundağa sarılmış bebk nasıl olur aynen öyleydi onun minicik halini düşün pıt pıt kalbi atıyor attıkça oda hareket ediyordu hadi bakalım darısı sana canım ama çok güzel bir duygu herkes yaşasınpapatyacım çok sevindim ne güzel ya doya doya bak bebişine nasıl iyi görebildin mi belli miydi
canım gözünaydın çok güzel dimi bende ultrason resmine bakıp duruyorum..beni 15 gün sonra kontrole çağırdı canım cuma günüde testler var onları yaptırcam
kızlar selam nası gidio neler yapıosunuz ya benim acayip canım sıkılıyo
papatya gözün aydın c anım benimde ayın 10 unda 3. kontrolüm olcak hayırlısı bakalım hareket eder inşallah o zaman
sağol canım yazını görmeden bende sana yazmıştım tşkkür ederim merak etme canım herşey yolunda gider rahat ol