2009 Haziran Anneleri!!

maşallah allah bana ve daha benim gibi kalp atışını görmemiş tüm anne adaylarına bu duyguyu yaşatsın.senin adına çok sevindim.senin dünkü heyecanını bugün ben taşıyorum 16,30da randevumuz içim kıpır kıpır.allahtan dileğim bu güsel duyguyu yaşamak.hayırlısı olsun hepimiz için

kızlar bu takvi mi msj altına nasıl ekliyorsunuz ben takvimi oluşturdum ama ekleyemiyorum yardım eder misiniz

www.tickershack.com a gir burdan pregnancy due date ten yapppp sonra işlermler bittikten sonra allta URL yazıyo onu kes ve kadınlar kulubündeki profiline gir profil düzenle kilo doğum takip yerine kestiğin url yai yapıştır ok???? yapamazsan sat ı ver bi de ne yazmak istiyosan onu söle ben yaparı m canımmmm

canım çok geçmiş olsun umarım şuan herşey yolundadır doktorunla konuşup içini rahatlat.iyi haberlerini bekliyoruz canm.

iyi şeyler olacak inş canım hiç merak etme hmm bu arada kalbini duydun mu beldi duyduktan sonra seninde aydan aya olur çünkü canım bşy diycem sık ultrasyona girmek ii değilmiş böyle duymuştm sennde bilgin olsun istedim

anammmmm canımmmm hehe hadi hayırlı olsun sizin yazılarınızı okurken bile ağlıyom canımmmm ya ben haftaya gidicemacaba duyarmıyım bilmiyom ki benim dr vajinal bakıyo o yüzden biraz erken duyabiliyom haftaya çarşamba randevum varrrrr inşallah bende bebişimi görür o minnacık kalbinin attığını duyar ve görürümmm hehe senin ki bizimkilerin abisi ya da ablası olcek hehe [/QUOTE]
ah ağlama canım kıyamam ben sana bebişini üzme ağlayıpda vajinal bakıosa haftaya duyarsın bence canım hiç merak etme ya evet canım benimki büyüdüde abla abi olacak bakalım:)
kızlar bu takvi mi msj altına nasıl ekliyorsunuz ben takvimi oluşturdum ama ekleyemiyorum yardım eder misiniz

canım kontrol panelinden kilo takip bölümüne kopyala yapıştır yapıyorsun

sağaol canım kaç haftalıksın canım 7 falansa kesin duyarsın da görürüsünde bebişini merak etme döndüğünde güzel haberini yaz canım görmek isterim kaydirigubbakcemile5

bu arada SEDA SARI arkadaşım çok geçmiş olsun inan propleminle ilgili bilgi sahibi değilim yoksa yardımcı olurdum elbet tatlım

seda sarı canım ben takvimle uğraşmaktan okuyamamıştım yeni okuyorum daha umarım herşey yolundadır canım

kızlar selam nası gidio neler yapıosunuz ya benim acayip canım sıkılıyo

papatyacım çok sevindim ne güzel ya doya doya bak bebişine nasıl iyi görebildin mi belli miydi

canım gözünaydın çok güzel dimi bende ultrason resmine bakıp duruyorum..beni 15 gün sonra kontrole çağırdı canım cuma günüde testler var onları yaptırcam

:uhm:sedacım canım iyisindir inşallah ben daha yeni giriyorum şimdi gördüm nolur sakin olmaya çalış bizide haberdar et cancercim allah sabır versin canım inş bir dahaki sefere böyle şeyler yaşamassın yav ben takvimi yaptı myapıştırdım dediğiniz yere imzalrı gösteri işaretledim ama yok yav olmuyo alaah allaaahh

Gunaydin buyulu bahce sahipleriiii....bahcemizin en guzel cicekleri umarim iyidir? cok fazla yazisamiyorum..laptop acik oldugu surece online baglaniyor benim kulup hesabim..yarim bebegimizin kalp atislarini duyacagiz umarim hersey yolundadir,,,ticker yapamiyorum bir sorun war sanirim mozilladan kaynaklaniyor..xp den yapmam lazim..Sema3455 canim cok sagol emeklerin icin..diger arkadaslarimizda hic suphesiz her konuda yardimci..msjlari cwplanmayan arkadaslar lutfen karamsar olmayalim , herkes elinden gelen yardimda bulunuyor sadece gozden kacmistir,,,

bu arada biz 6 hafta 3 gunluk olduk...en buyuk dilegimiz herseyin yolunda ilerlemesi ..hepimiz icin,,,
keninize we ciceklerimize iyi bakalim....sewgilerler......

papatyacım çok sevindim ne güzel ya doya doya bak bebişine nasıl iyi görebildin mi belli miydi
evet canım çok ii gördüm belliydide hani kundağa sarılmış bebk nasıl olur aynen öyleydi onun minicik halini düşün pıt pıt kalbi atıyor attıkça oda hareket ediyordu hadi bakalım darısı sana canım ama çok güzel bir duygu herkes yaşasın
canım gözünaydın çok güzel dimi bende ultrason resmine bakıp duruyorum..beni 15 gün sonra kontrole çağırdı canım cuma günüde testler var onları yaptırcam

evet canım sağol dediğin gibi çok güzel bir bebiş.benim bütün testlerim yapıldı ve bitti canım.

papatya gözün aydın c anım benimde ayın 10 unda 3. kontrolüm olcak hayırlısı bakalım hareket eder inşallah o zaman

kızlar selam nası gidio neler yapıosunuz ya benim acayip canım sıkılıyo

meraba canım hoş geldin nasılsın nasıl gidiyor sen okudun mu benim yazımı bebişimi gördüm bugün ya çok mutluyum tebriğimiz yok mu bakalım kaydirigubbakcemile3

papatya gözün aydın c anım benimde ayın 10 unda 3. kontrolüm olcak hayırlısı bakalım hareket eder inşallah o zaman

sağol canım yazını görmeden bende sana yazmıştım tşkkür ederim merak etme canım herşey yolunda gider rahat ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…