- 8 Ağustos 2008
- 2.381
- 22
- 40
meraba canım hoş geldin nasılsın nasıl gidiyor sen okudun mu benim yazımı bebişimi gördüm bugün ya çok mutluyum tebriğimiz yok mu bakalım kaydirigubbakcemile3
papatyacım tebrikler cnm allah tamamına eridirsin inş. bende dün duyamasamda gördüm kalp atışlarını p.tesi inşallah duyucam ama kalp atışlarının olduğunu bilmek çok rahatlattı beni
Gunaydin buyulu bahce sahipleriiii....bahcemizin en guzel cicekleri umarim iyidir? cok fazla yazisamiyorum..laptop acik oldugu surece online baglaniyor benim kulup hesabim..yarim bebegimizin kalp atislarini duyacagiz umarim hersey yolundadir,,,ticker yapamiyorum bir sorun war sanirim mozilladan kaynaklaniyor..xp den yapmam lazim..Sema3455 canim cok sagol emeklerin icin..diger arkadaslarimizda hic suphesiz her konuda yardimci..msjlari cwplanmayan arkadaslar lutfen karamsar olmayalim , herkes elinden gelen yardimda bulunuyor sadece gozden kacmistir,,,
bu arada biz 6 hafta 3 gunluk olduk...en buyuk dilegimiz herseyin yolunda ilerlemesi ..hepimiz icin,,,
keninize we ciceklerimize iyi bakalim....sewgilerler......
evet canım çok ii gördüm belliydide hani kundağa sarılmış bebek nasıl olur aynen öyleydi onun minicik halini düşün pıt pıt kalbi atıyor attıkça oda hareket ediyordu hadi bakalım darısı sana canım ama çok güzel bir duygu herkes yaşasın
amin canım.canım bende duymadım gördümm ama duymuş kadar oldum hoporlörü yoktu pcnin ondan sesini duyamadım ama gördüm kalbi atıyodu harek ediyorduya öyle anlaşılıo doktorda dedi gösterdi.
amin canım.canım bende duymadım gördümm ama duymuş kadar oldum hoporlörü yoktu pcnin ondan sesini duyamadım ama gördüm kalbi atıyodu harek ediyorduya öyle anlaşılıo doktorda dedi gösterdi.
evet arkadaşlar şimdi ben anlatım size güzel haberler dün demiştim size yarın doktorumuza gideceğim diye ve gittim bebeğimin kalbinin atışını gördüm kesesinin içinde mini minnacık bebişimde vardı ve pıt pıt harek ederek kalbi atıyordu nasıl mutlu oldum anlatamam aynı zamnada çok duygulandım ve doktor amcamız bebişimin resminide verdi baka baka doyamıyorum şimdiden yaaa bu arada bir idrar testi ve 1 tüp de kan verdim tekrar onlarında sonucu normaldi herhangi bi sorun yokmuşş 1 ay sonra gelmemi istedi kontorole artık kontrolumuz aydan aya geçti :) ee büyüdük ya teyzeleri.arkadaşlar sizin doktorlar kalbini dinledikten sonra ne kadar arayla çağırdılar kontrole ?
evet arkadaşlar şimdi ben anlatım size güzel haberler dün demiştim size yarın doktorumuza gideceğim diye ve gittim bebeğimin kalbinin atışını gördüm kesesinin içinde mini minnacık bebişimde vardı ve pıt pıt harek ederek kalbi atıyordu nasıl mutlu oldum anlatamam aynı zamnada çok duygulandım ve doktor amcamız bebişimin resminide verdi baka baka doyamıyorum şimdiden yaaa bu arada bir idrar testi ve 1 tüp de kan verdim tekrar onlarında sonucu normaldi herhangi bi sorun yokmuşş 1 ay sonra gelmemi istedi kontorole artık kontrolumuz aydan aya geçti :) ee büyüdük ya teyzeleri.arkadaşlar sizin doktorlar kalbini dinledikten sonra ne kadar arayla çağırdılar kontrole ?
canım çok sevindim ne güzel ya çok heyecanlıyım bende perşembe yada cuma gideceğim artık eşim hangi gün izin alabilirseevet canım çok ii gördüm belliydide hani kundağa sarılmış bebk nasıl olur aynen öyleydi onun minicik halini düşün pıt pıt kalbi atıyor attıkça oda hareket ediyordu hadi bakalım darısı sana canım ama çok güzel bir duygu herkes yaşasın
evet canım sağol dediğin gibi çok güzel bir bebiş.benim bütün testlerim yapıldı ve bitti canım.
canımö bende senin gibiyim çok sabırsızlanıyorum bebişimi görmek için perşembe yada cuma gitcem bende inş. bizde görürüz bebişlerimizi inş. sağlıklıdırlar Rabbim onları korusunnnyawwww siz böle anlattıkça ben daha çok heyecanlanıyorum sabırsızlanıyorum rabbim bana da görmeyi nasip etsin cumartesi o nokta kadar keseyi görmek bile yetti bana çok mutlu oldum kalp atışını görünce uçarım heralde haftaya kadar nasıl sabretcem ben yaaaaaaa 5kasımda randevum benimmmmm