2009 Haziran Anneleri!!

meraba canım hoş geldin nasılsın nasıl gidiyor sen okudun mu benim yazımı bebişimi gördüm bugün ya çok mutluyum tebriğimiz yok mu bakalım kaydirigubbakcemile3

papatyacım tebrikler cnm allah tamamına eridirsin inş. bende dün duyamasamda gördüm kalp atışlarını p.tesi inşallah duyucam ama kalp atışlarının olduğunu bilmek çok rahatlattı beni :emir_bebek:

papatyacım tebrikler cnm allah tamamına eridirsin inş. bende dün duyamasamda gördüm kalp atışlarını p.tesi inşallah duyucam ama kalp atışlarının olduğunu bilmek çok rahatlattı beni :emir_bebek:

amin canım.canım bende duymadım gördümm ama duymuş kadar oldum hoporlörü yoktu pcnin ondan sesini duyamadım ama gördüm kalbi atıyodu harek ediyorduya öyle anlaşılıo doktorda dedi gösterdi.

Gunaydin buyulu bahce sahipleriiii....bahcemizin en guzel cicekleri umarim iyidir? cok fazla yazisamiyorum..laptop acik oldugu surece online baglaniyor benim kulup hesabim..yarim bebegimizin kalp atislarini duyacagiz umarim hersey yolundadir,,,ticker yapamiyorum bir sorun war sanirim mozilladan kaynaklaniyor..xp den yapmam lazim..Sema3455 canim cok sagol emeklerin icin..diger arkadaslarimizda hic suphesiz her konuda yardimci..msjlari cwplanmayan arkadaslar lutfen karamsar olmayalim , herkes elinden gelen yardimda bulunuyor sadece gozden kacmistir,,,

bu arada biz 6 hafta 3 gunluk olduk...en buyuk dilegimiz herseyin yolunda ilerlemesi ..hepimiz icin,,,
keninize we ciceklerimize iyi bakalim....sewgilerler......

sen sağol canım bişe yapmadımki listeden başka bebişler büyüyo maşallahhhhhhhh :nazar: a.s.

evet canım çok ii gördüm belliydide hani kundağa sarılmış bebek nasıl olur aynen öyleydi onun minicik halini düşün pıt pıt kalbi atıyor attıkça oda hareket ediyordu hadi bakalım darısı sana canım ama çok güzel bir duygu herkes yaşasın

yaw o kadar bellimi olcak baya baya bebek gibi he ben öyle tahmin emiyodum bakşimdi daha çok heyecanlandım bende gitmek istiorum kuzumu bende görmek istiyorum rabbim bize de görmeyi nasip etttt kıs bacım hareket temi ediyodu sana heyecandan öle gelmiş olmasın bak çok heyecanlandım ya sana zahmet olmazsa bi uzun uzun anlatsan bizde gidene kadar idare etsek hayal kurup olmaz mı?????

seda_SARI kullanıcısından alıntı
dün gece saat 1de caresiz ve korkmuş bir şekilde buraya bi problemimi yazdım gece 3e kadar bekledim belki biri uyanıktır diye tabiki herkes uyumuştu,

biliyorum siz bişey yapamazsınız belki ama beklediğim destekti ,belki biraz sakinleştirilmekti

ve bu sabah kalktım yazımın üstüne 8 sayfa yazılmış ve bana tekkelime birşey yazan yok sema dışında teşekkürler semacım.

bu kadarmı önemsiz yada bu kadarmı yazmaya değer bulmadınız .

yada hiçbirinizmi görmediniz.

askolsun canım ılk sana yazan bendım sonra netım gıttı gıremedım. dogal olarak neyse umarım ınsallah ıyısındır sımdı...

şuan bile topikte 8kişi var kimbilir sabahtan beri kaç kişi girip çıktı topiğe ama hiçkimse görmemiş

amin canım.canım bende duymadım gördümm ama duymuş kadar oldum hoporlörü yoktu pcnin ondan sesini duyamadım ama gördüm kalbi atıyodu harek ediyorduya öyle anlaşılıo doktorda dedi gösterdi.

benim ultrasonu tuttuğu bölgem acıyo bugün bastırdığı içinmi acaba sende varmı sızlama filan

canım hadı gözun aydın darısı bıze ınsallah..ayybende su bır haftayı gecıremıyorum pazartesı gerecem kesemızı bende nasıp olursa...

alhan valla görmedim ben arkadasım görsem niye cevap yazmayım sabah girdim ama valla görmedim bi sorunmu cıktı

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: evet arkadaşlar şimdi ben anlatım size güzel haberler dün demiştim size yarın doktorumuza gideceğim diye ve gittim bebeğimin kalbinin atışını gördüm kesesinin içinde mini minnacık bebişimde vardı ve pıt pıt harek ederek kalbi atıyordu nasıl mutlu oldum anlatamam aynı zamnada çok duygulandım ve doktor amcamız bebişimin resminide verdi baka baka doyamıyorum şimdiden yaaa bu arada bir idrar testi ve 1 tüp de kan verdim tekrar onlarında sonucu normaldi herhangi bi sorun yokmuşş 1 ay sonra gelmemi istedi kontorole artık kontrolumuz aydan aya geçti :) ee büyüdük ya teyzeleri.arkadaşlar sizin doktorlar kalbini dinledikten sonra ne kadar arayla çağırdılar kontrole ? :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

Canımm çok sevindim. Allahım bana ve henüz duymamış tüm annişlere nasip etsin pıt pıtları duymayı inşallah. :CüvCüv:

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: evet arkadaşlar şimdi ben anlatım size güzel haberler dün demiştim size yarın doktorumuza gideceğim diye ve gittim bebeğimin kalbinin atışını gördüm kesesinin içinde mini minnacık bebişimde vardı ve pıt pıt harek ederek kalbi atıyordu nasıl mutlu oldum anlatamam aynı zamnada çok duygulandım ve doktor amcamız bebişimin resminide verdi baka baka doyamıyorum şimdiden yaaa bu arada bir idrar testi ve 1 tüp de kan verdim tekrar onlarında sonucu normaldi herhangi bi sorun yokmuşş 1 ay sonra gelmemi istedi kontorole artık kontrolumuz aydan aya geçti :) ee büyüdük ya teyzeleri.arkadaşlar sizin doktorlar kalbini dinledikten sonra ne kadar arayla çağırdılar kontrole ? :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

Canım bende bu c.tesi 6+5 ken bebeğimi ve kalp atışını gördüm:nazar:.Benide 1ay sonra çağırdı.İnternetten baktım kalp atışları duyulduktan sonra ayda 1 muayneye gidilirmiş.Bide benim bebiş ufacık s şeklinde kesenin üst tarafında duruyor.Seninkide öylemi ne biliyim herşeyden korkar oldum.

Bu arada lekelenemsi olan arkadaşlar benim adet günümde lekelenmem oldu muhtemelen yerleşme yada üstüne görmeydi ama buna reğmen gittiğim 2 doktorda bana progestan içmem gerektiğini söyledi ben hala kullanıyorum benim de çok az kahverengi lekelenmem olmuştu.O yüzden ne olur ne olmaz aksatmayın mutlaka doktorunuza sorun.

evet canım çok ii gördüm belliydide hani kundağa sarılmış bebk nasıl olur aynen öyleydi onun minicik halini düşün pıt pıt kalbi atıyor attıkça oda hareket ediyordu hadi bakalım darısı sana canım ama çok güzel bir duygu herkes yaşasın

evet canım sağol dediğin gibi çok güzel bir bebiş.benim bütün testlerim yapıldı ve bitti canım.
canım çok sevindim ne güzel ya çok heyecanlıyım bende perşembe yada cuma gideceğim artık eşim hangi gün izin alabilirse

papatya0606 kullanıcısından alıntı
evet arkadaşlar şimdi ben anlatım size güzel haberler dün demiştim size yarın doktorumuza gideceğim diye ve gittim bebeğimin kalbinin atışını gördüm kesesinin içinde mini minnacık bebişimde vardı ve pıt pıt harek ederek kalbi atıyordu nasıl mutlu oldum anlatamam aynı zamnada çok duygulandım ve doktor amcamız bebişimin resminide verdi baka baka doyamıyorum şimdiden yaaa bu arada bir idrar testi ve 1 tüp de kan verdim tekrar onlarında sonucu normaldi herhangi bi sorun yokmuşş 1 ay sonra gelmemi istedi kontorole artık kontrolumuz aydan aya geçti :) ee büyüdük ya teyzeleri.arkadaşlar sizin doktorlar kalbini dinledikten sonra ne kadar arayla çağırdılar kontrole ?

EVET ARKADAŞIM YA SÜPER BİR ŞEY DEĞİL Mİ.BENDE CUMARTESİ YAŞADIM DEDİKLERİNİ.0,8 GR 8 MM KÜÇÜCÜK AMA KALPM ATIŞLARI TIPPPPTIPPPP SÜPER HIZLI ATIYORDU .ALLAH HEPİMİZİN HAMİLLİĞİNİ TAMAMINA ERDİRSİN BEBİŞLERİMİZE KAVUŞALIM.

Bu arada cumartesi benim bebeğim 6+6 günlüktü.adet tarihinle orantili büyümesi dedi doktor çok şükür.

yawwww siz böle anlattıkça ben daha çok heyecanlanıyorum sabırsızlanıyorum rabbim bana da görmeyi nasip etsin cumartesi o nokta kadar keseyi görmek bile yetti bana çok mutlu oldum kalp atışını görünce uçarım heralde haftaya kadar nasıl sabretcem ben yaaaaaaa 5kasımda randevum benimmmmm

merak etme canım seninde duymana az kalmış hayırlısı sağlıklı olsunda sende bekle napalım

yawwww siz böle anlattıkça ben daha çok heyecanlanıyorum sabırsızlanıyorum rabbim bana da görmeyi nasip etsin cumartesi o nokta kadar keseyi görmek bile yetti bana çok mutlu oldum kalp atışını görünce uçarım heralde haftaya kadar nasıl sabretcem ben yaaaaaaa 5kasımda randevum benimmmmm
canımö bende senin gibiyim çok sabırsızlanıyorum bebişimi görmek için perşembe yada cuma gitcem bende inş. bizde görürüz bebişlerimizi inş. sağlıklıdırlar Rabbim onları korusunnn

kızlar ben biraz uzanayım kızlar kendinize ii bakın görüşürüzzz

bende ınsallah kızlar cumartesı gorcem ultrasonda tabı bı sorun yoksa onuda bılemyrum alahım bebıslerımızı korusun bıze bagslasın ınsallah amınnnnnnnn

X