2009 Haziran Anneleri!!

canım gebelıgımı bu ayın 14,de ogrendım 1haftalık dedı doktor kada 1ay sonra gel ultrasonda bakalım dedı sonra aradn bır hafta gectı kasıgımda bır agrı vardı benımonun ıcın gıtmıstım radyolog bakrken gebelıgı cok net goremedı var ddı ama bırazdaha su ıcın gelın oyle bakyım dedı sonrada doktora gıcık oldm ben gtmedım orda bıtakım sorunlar oldu neyse ıste oyle canım son adet tarıhın ılk gunu 15eyluldu ben 14ekımde 1haftalık hemen hemen dedı doktor degrımde bcgh 23,49 cıkmıstı adetımden 3,gecıkmsıtı cok sagol ılgıledıgın ıcın canm

canım olur tabi ben hamileliği düşündüğümden beri içyorum 3 ünü birden içiyorum
ben de gebeliğimi düşündüğümden beri içmiştim canım 3 ay boyunca günde 1 olmak üzere.
bende haziran annesiyim 7 haftalık hamileyim :)))
hayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza
selam herkese bende haziran annesi olucam insallah 8 haftalik hamileyim bende umarim allahim tamamini erdirir kucagimiza almayi nasib eder...
allah tamamını erdirsin canım seninde hoş geldin
canım ben 5 hafta 4 günlükken keseyi görmüştüm 7 hafta 4 günlükkende kalbini duydum attığını yani bugün
bu arada cancer cim çok geçmiş olsun canım allah birdahaki hamişliğini sağlıklıca göstersin

tünaydınlar kızlar pc başına geçtiğimden beri geçmişiş okuyorum neler olmuş böyle cancerciğğim çok geçmiş oldun rabbim tekrar bebek sahibi olmanı ve kucağına almanı nasip etsin yeni hamişleride tabrik ediyorum valla beni sorarsanız perişanım 2 günden beri ağzıma bişey koyamıyorum sürekli istifar sürekli mide mulantısı lavobo ile akraba oldumönünden ayrılamıyorum ilk bebeğimdede 5,5 aylık olana kadar sürmüştü inşallah o kadar uzun sürmz mide bulantısına iyi gelen bildiğiniz bişeyler varmı

canım hayırlı olsun ama bişey diycem kan testini yenilettin mi tekrar gün geçtikçe 2 ye katlaması gerekiyor.ister tekrar bi kontrole gt canım benim ilk gebeliğim kimyasal gebelikti ve değerim 29,32 idi doktora gttiğimde tekrar sonucum 14,29 ve sonrada 1 e düşmüştü bhcgm ve adet kanamamla sonlanmıştı istersen kan testi yaptır tekrar canım hiç bişey için geç kalma diye söylüyorum ha sakın yanlış anlama beni arkadaşım

Geçmişi okuyamıyorum bende çoğu zaman site çok yavaş biliyorsun, takılıo sürekli. Sitem etme lütfen üzme bizi de? İyi misin şimdi, haberdar et bizi gelişmeler nasıl.

cok saol emm bisey daha soracakdim tehlikeli donem yani dusuk tehlikesi ne zamana kadar yada boyle bi zaman varmi bide ben acayip uyuyorum ya bu kadar erkenden daha 2 aylikken basladim ne zamana kadar surecek :1rolleyes:

cokmu oldum ne kaydirigubbakcemile3

canım bak önce güveneceğin seveceğin bi kadın doğumcu bul sonra hemen dr a git emi aklında sor kalmasın kasıkta sancılar normal çok ağrılı dayanılmicak kadar olursa senin erkenmiş daha bhcg 1500 olduğunda görünür kese ama bu değer gün aşırı ikiye katlanır sen git bence bi dr a ne dicek bakalımmmm :CüvCüv:

Canım öncelikle hoşgeldin, düşük tehlikesi en fazla ilk 12 hafta diye biliyorum ben. Ayrıca bende çok uyuyorum başından beri korkma akşam sekiz dedin mi başlıyorum uyuklamaya. Uyku hali ve halsizlik bi kaç hafta sonra geçicek inşallah.

genel olarak 13. haftadan sonra düşük riskinin azaldığını söylüyorlar boncukcum ama hamileliğin tüm dönemleri riskli bence.. hep dikkatli olmamız gerekli, bunuda kendimiz strese sokmadan, kendimiz çok dinlemeden başarmamız gerekli.
yapabilcez mi bakalım. a.s.

evet arkadaşlar şimdi ben anlatım size güzel haberler dün demiştim size yarın doktorumuza gideceğim diye ve gittim bebeğimin kalbinin atışını gördüm kesesinin içinde mini minnacık bebişimde vardı ve pıt pıt harek ederek kalbi atıyordu nasıl mutlu oldum anlatamam aynı zamnada çok duygulandım ve doktor amcamız bebişimin resminide verdi baka baka doyamıyorum şimdiden yaaa bu arada bir idrar testi ve 1 tüp de kan verdim tekrar onlarında sonucu normaldi herhangi bi sorun yokmuşş 1 ay sonra gelmemi istedi kontorole artık kontrolumuz aydan aya geçti :) ee büyüdük ya teyzeleri.arkadaşlar sizin doktorlar kalbini dinledikten sonra ne kadar arayla çağırdılar kontrole ?

cevap ıcın cok sagolun arkadaslar cumartesı bu haftasonu gıdıcem bı kadın dogum uzmanı buldum zaten ona gıdıcem hayrlısı ınsallah bakalım nedycek

herşeyin yolunda olması çok güzel canım, umarım hep böyle devam eder..
ben 15 günde bir gidiyorum dr'a. 1 muayene 1 kontrol.. cuma gideceğim bende tam 6 haftalık olacağız Allah izin verirse bakalım neler olacak...

yok canım neden yanlıs anlyım cevabın ıcın cok sagol canm benım hayrlısı ınsallah bende bebgım ı saglıl gorrum neolur allahım yalvaryrum bende kalp atıslarını duyyım bıranonceeeeeeee:ecrin_bebek::naniknanik

canım kraker yenmeliymiş yataktan kalkmadan o ii gelirmiş bi de çok yağlı yemekler yenmemeliymiş o kadar biliyom benim daha başlamadı kusmalar şimdilik sadece ara ara bulantı oluyo o kadarrrrrr

canım ilk 3 ay ve son 3 ay riskli dönem diye biliyorum ama canım hep dikkatli ve tedbirli olmalıyızzzz canımm aman ha hep dikkatli ama stressiz olmalıyızzzz

anammmmm canımmmm hehe hadi hayırlı olsun sizin yazılarınızı okurken bile ağlıyom canımmmm ya ben haftaya gidicemacaba duyarmıyım bilmiyom ki benim dr vajinal bakıyo o yüzden biraz erken duyabiliyom haftaya çarşamba randevum varrrrr inşallah bende bebişimi görür o minnacık kalbinin attığını duyar ve görürümmm hehe senin ki bizimkilerin abisi ya da ablası olcek hehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…