- 8 Aralık 2007
- 930
- 18
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım gecve yatarken 3.yü iç işte.arkadaşlar size bişey soracam şimdi ben folıc plus kullanıyorum günde 3 defa dedi doktor ama ben öğleye doğru kahvaltı yaptığım için 1 adet öyle alıyorum akşam yemeğinden sonrada 1 adet alıyorum sonra diğer 1 adeti içmiyorum acaba diğerinide gece yatrken içsem olur mu sabahki içmem gerekenin yerine
yüzükoyun yatsanda bişey olmaz canım şimdilik, sadece karnın çıktığı zaman zaten yatamayacaksın..slm kızlar bıkac gundur gelemedım ne var ne yok bebeıslerımıze ıyı bakıyosunuz dımı?kızlar bısey soracakrım ya gece yataken rahat pozısyonda ututabılıyomusun ben bır turlü yatıs seklımı oturtamıyorum nasıl uyucamı sasırdım yuzunkoyu yatamıyorum bebıse bısey olacak dıyee yoksa kafayımı yıyorum kızlar?
merve'cim çok geçmiş olsun, hayırlısı böyleymiş canım, üzülme olur mu??kızlar geldim ben allah büyük hayırlısı değilmiş yaşadığım duyguları size anlatabilecek kelimeler bulamıyorum.. ilk bebeğimdi..allahım sen bidaha bize yaşatma böyle acılar.. pek iyi oldugum söylenemez busabah karnımı tutarak uyandım ama artık içinde fındıgım yoktu...dün 3 doktora birden gösterdim renkli ultrasona girdim yok hepsi aynı şeyi söyledi zaten 2hafta geri olması belli ediyormus ama 2 hafta önce gittiğim doktor kalp atısını duyar gibi olmustu herşey normaldi sanırım bebeğim 2hafta içimde ölece kalbi atmadan kala kalmış.. bebeğim patolojiye yollandı belki bir neden bulunabilir diye araştırcaklar..
beni listeden silerseniz sevinirim allah sizlere meleklerinize sağlık versinn hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsinn..
amin canım çok saolassıınn..Allah bize ve bebeklerimize sağlık versin.hepimizde sağlıklı birşekilde bebeğimizi kucağımıza alalım İnşallah.
Merhaba guzel Haziran anneleri, listemizin son hali bu...
2009 HAZIRAN ANNELERI LISTESI
1.CIMEGI-------------------------------- 1Haziran
2.merilcan------------------------------ 2 Haziran
3.yusuf_cennet----------------------- 2 Haziran
4.xxh.ydxx------------------------------ 2 Haziran
5.seremim----------------------------- 3 Haziran
6.HAZAL01----------------------------- 3 Haziran
7.gokcenlevent----------------------- 3 Haziran
8.mervve--------------------------------- 3 Haziran
9.cocosh-------------------------------- 4 Haziran
10.şekerkızcandy-------------------- 4 Haziran
11.Gamzeli08--------------------------- 5 Haziran
12.serheng------------------------------ 5 Haziran
13.mehtapsen------------------------- 5 Haziran
14.s.d.34---------------------------------- 6 Haziran
15.nur82---------------------------------- 8 Haziran
16.selen83------------------------------- 8 Haziran
17.sebeyza------------------------------ 8 Haziran
18.springg------------------------------- 8 Haziran
19.ARMAĞANIM---------------------- 8 Haziran
20.Menzil Gülü------------------------ 8 Haziran
21.skbb----------------------------------- 8 Haziran
22.schatzz------------------------------ 10 Haziran
23.OcerenO---------------------------- 10 Haziran
24.brisling------------------------------ 11 Haziran
25.HUZUR80-------------------------- 11 Haziran
26.orkidenn---------------------------- 11 Haziran
27.papatya0606--------------------- 12 Haziran
28.cecilececile---------------------- 12 Haziran
29.aşina--------------------------------- 13 Haziran
30.lotuss75---------------------------- 13 Haziran
31.olymposss------------------------- 13 Haziran
32.semile34---------------------------- 13 Haziran
33.ocean_girl-------------------------- 13 Haziran
34.sirtattoo----------------------------- 14 Haziran
35.suzanşan-------------------------- 14Haziran
36.naren1981------------------------- 14Haziran
37.ceylan01---------------------------- 15 Haziran
38.derinden----------------------------- 15 Haziran
39.ebruli80------------------------------ 15 Haziran
40.baharçelik--------------------------- 15 Haziran
41.sonuyok----------------------------- 16 Haziran
42.nesecrin----------------------------- 18 Haziran
43.MORBONCUK--------------------- 18 Haziran
44.Gelincik------------------------------ 19 Haziran
45.ozzge--------------------------------- 20 Haziran
46.simira--------------------------------- 20 Haziran
47.friends-------------------------------- 20 Haziran
48.alhan---------------------------------- 21 Haziran
49.Nida----------------------------------- 22 Haziran
50.güzelkızMS------------------------ 23 Haziran
51.ayseney------------------------------ 24 Haziran
52.naren05------------------------------ 24 Haziran
53.cinnamon34----------------------- 25 Haziran
54.merit--------------------------------- 26 Haziran
55.tosbaa8------------------------------ 26 Haziran
56.zeze85-------------------------------- 26 Haziran
57.yas23---------------------------------- 28 Haziran
58.seda_SARI-------------------------- 28 Haziran
59.sema3455--------------------------- 28 Haziran
60.nevergiveup18---------------------- 30 Haziran
61.kardelen_cigdem
62.gurbet gelini
63.aryaa
64.mumnes
65.aarzuu
66.naz&pıtırcık
67.BEYZAAK
68.minicik80
69.isil_ufuk
70.AREN&YAREN
71.mukh7986
Muhtemel dogum tarihi yazilmayanlar SAT larini verirlerse hemen eklerim.
Listemiz muhtemel dogum tarihine gore hazirlanmistir.
dün gece saat 1de caresiz ve korkmuş bir şekilde buraya bi problemimi yazdım gece 3e kadar bekledim belki biri uyanıktır diye tabiki herkes uyumuştu,
biliyorum siz bişey yapamazsınız belki ama beklediğim destekti ,belki biraz sakinleştirilmekti
ve bu sabah kalktım yazımın üstüne 8 sayfa yazılmış ve bana tekkelime birşey yazan yok sema dışında teşekkürler semacım.
bu kadarmı önemsiz yada bu kadarmı yazmaya değer bulmadınız .
yada hiçbirinizmi görmediniz.
şuan bile topikte 8kişi var kimbilir sabahtan beri kaç kişi girip çıktı topiğe ama hiçkimse görmemiş
dün gece saat 1de caresiz ve korkmuş bir şekilde buraya bi problemimi yazdım gece 3e kadar bekledim belki biri uyanıktır diye tabiki herkes uyumuştu,
biliyorum siz bişey yapamazsınız belki ama beklediğim destekti ,belki biraz sakinleştirilmekti
ve bu sabah kalktım yazımın üstüne 8 sayfa yazılmış ve bana tekkelime birşey yazan yok sema dışında teşekkürler semacım.
şuan bile topikte 8kişi var kimbilir sabahtan beri kaç kişi girip çıktı topiğe ama hiçkimse görmemiş
Canım benim muhtemel doğum tarihi 20 Haziran beni de ekler misin??
canım kusurabakma ben o sayfaları okumamıştım.şimdi baktım.kan gelmeye devam ediyorsa hemen druna git bence.en azından için rahat etsin.
ben şimdi kusmaya başladım.midem çok kötü.sonra görüşürüz kızlar.
canım yaa çok üzüdlüm.. Rabbim bu acıyı unutturucak sağlıklı bir bebiş versin sana en ksıa zamanda inşş amin.
benden tecrübeli hairan anneleri şimdi ben kısmetse temmuz annesi olacğaım.
belki haziran olur
çünkü 4 temmuz görünüyor.
ben siz ebir şey soracağım bugün kasık ağrılaımı pek hissetmiyorum.doktorada gitmedim daha dün daha çok avr dır.
acaba iyi mi kötümü siz bu günelri geçiriniz ban bir akıl verin lütfen.
doktora haftaya gidm diyorum.
arkadasklar bende hazıran annesı olcam ınslah son sat benım 15eyluldu suan 6,haftamdayım ya kafam karısık ılk gebelıgımı ogrendıgımde doktor kantestıne bakıp 1haftalıksın demıstı 1haftasonra baska bı doktor son adetımın ılk gunu esas aldı hangısı dogru yasızce ultrason nezamn gorulur bebek ezman gdyım ayrıca lıtey benıde ekleyınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ya kizlar ben hic bisey hissetmiyorum niye acaba ilk oldugu icinmi belim cok agriyo kasiklarimda biraz agri var midemi sormayin feci...
kızlar kahverengi akıntım var,
son 3 saattir çok korkuyorum çok
yardım edin nolur
ama bebeğin çoktan yerleşmiş olması gerekmezmi
nerdeyse 5haftalık offf napıcam çok kötüyüm ya
offff kimse yok ya napıcam ben
canım öncelikler hayırlı olsun hep ağrı olcak diye bişe yokki bi dur ara ara olur sonra kaybolur önemli olan kanaman olmasın ağır kaldırma kendini çok yorma bol bol süt iç ii beslen sigara içme kola gibi aitli içeceklerden uzak dur meyve ye ve eczaneden folbiol ya da folik plus al kullan emi gerisini rabbime bırak bol bol dua et stresden uzak dur cicimmmmm 5nci haftanda gidersen keseni görürsün muck:CüvCüv::ecrin_bebek:a.s.:1hug: