kızz bi tam beceremeddim inşallah olmustur
ayy saol arkadasım oldu ya ben hep bişi olcak bebişime die tedirginim o yüzden yapmadım ama canım istedi kızz allahım korusun inşallah umudumda yok ama sanki dr a her gidişimde kalbi durdu diycek sanıyorum nası olcak bilmem
sen içini ferah tut canım biliyorsun bizim yaşadığımız stresi bebekte yaşıyor.o yüzden aklına olumlu şeyler getir ve strese girme
ben geldim çok güzeldi bebeğimi gördüm büyümüş belliydi yani kalbinide duydum meleğimin herşey iyi allahıma şükür heycandan tansiyonum yüksek çıktı biraz okadar.. ultrason resminin altında 11 mm yazıyo o boyu galiba bide 14.06.2009 yazıyo bu tarih ne anlamadım dr çıkınca farkettim.bide elevit kullanıyodum ilk kan testi yaptırdığımda dr vermişti şimdi dr eleviti önermiyorum ben dedi bir gün iç bir gün içme dedi içinde bulunan bir kaç vitamin değeri çok yüksekmiş..neyse bir ay daha iç dedi gün aşırı..enaz 9 en çok 13 kilo alabilirsin dedi kola meyva suyu yasak doğal şeyler önerdi kızartmadan uzak dur dedi kepek ekmeği yememi söyledi bukadar işte allah herkese nasip etsin görmeyenler biran önce görürsünü inş bebeğinizi..
efet bebeişi gördük kalp atışları henüz çok net değil daha küçük dedi dr ama kalbi atıyo p.tesi tekrar gitçez o zaman daha net görürüz dedi kızlar yaa iyiki varsınız burda oldunuzu bilmek bile içimi rahatlatıyo hepinizi çok seviyorum merak edersiniz diye yazıım dedim herşey şimdilik yolunda
kızlar bişey sorcam muayne ücreti nekadar veriyosunu dr
slm kızlar bıkac gundur gelemedım ne var ne yok bebeıslerımıze ıyı bakıyosunuz dımı?kızlar bısey soracakrım ya gece yataken rahat pozısyonda ututabılıyomusun ben bır turlü yatıs seklımı oturtamıyorum nasıl uyucamı sasırdım yuzunkoyu yatamıyorum bebıse bısey olacak dıyee yoksa kafayımı yıyorum kızlar?
kızlar kahverengi akıntım var,
son 3 saattir çok korkuyorum çok
yardım edin nolur
kızlar geldim ben allah büyük hayırlısı değilmiş yaşadığım duyguları size anlatabilecek kelimeler bulamıyorum.. ilk bebeğimdi..allahım sen bidaha bize yaşatma böyle acılar.. pek iyi oldugum söylenemez busabah karnımı tutarak uyandım ama artık içinde fındıgım yoktu...dün 3 doktora birden gösterdim renkli ultrasona girdim yok hepsi aynı şeyi söyledi zaten 2hafta geri olması belli ediyormus ama 2 hafta önce gittiğim doktor kalp atısını duyar gibi olmustu herşey normaldi sanırım bebeğim 2hafta içimde ölece kalbi atmadan kala kalmış.. bebeğim patolojiye yollandı belki bir neden bulunabilir diye araştırcaklar..
beni listeden silerseniz sevinirim allah sizlere meleklerinize sağlık versinn hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsinn..
kızlar kimse yokmu ya hepiniz uyuyomusunuz ee hadi uyanınnn
olmuş canım çok güzel olmuş
ayy hatayada cok sevindim varikosel olcaktı esi ama olmadan verdi allahım işte mucizeleri rabbimin
canım benim ben kacıyorum kızım istio bilgisayarı kendine iyi bak yine görüşürüz inşallah
bende haziran annesiyim 7 haftalık hamileyim :)))
günaydın semacım ne yapayım netin başındayım.sen nasılsın meleğin nasıl
bende haziran annesiyim 7 haftalık hamileyim :)))
selam herkese bende haziran annesi olucam insallah 8 haftalik hamileyim bende umarim allahim tamamini erdirir kucagimiza almayi nasib eder...