2009 Haziran Anneleri!!

Ben burdayim ama arada cikmak zorunda kaliyorum. Saat sabahin cok erken bir saati burda

Simayyhan tesekkurler hangimize dediysen ben yinede tesekkur ediyorum:))

Ben burdayim ama arada cikmak zorunda kaliyorum. Saat sabahin cok erken bir saati burda

Simayyhan tesekkurler hangimize dediysen ben yinede tesekkur ediyorum:))

kızlarrr hiç kesesini gören olmadıı mı daha ben cuma günü kan testi sonucumu aldıktan sonra cumartesi doktora gittim keseyi gördük 6,6 mm dedi doktor ddaha 4-5 haftalık oldugun için bebek hakkında 2hafta sonra bilgi veririm dedi.

kızla nasılsınız nasıl gidiyo? ben dün yine kan tahlili yaptırdım yükselmiş değer büyüyo ufaklık:-) bende hiç bi belirti yok ne mide bulantısı ne halsizlik, olması ii değil tabi inş olmaz.. 10 15 gün sonra görebilirz dedi inş herşey iyi gider. elevit diye vitamin verdi ayrıca onu kullanıyorum..

kızla nasılsınız nasıl gidiyo? ben dün yine kan tahlili yaptırdım yükselmiş değer büyüyo ufaklık:-) bende hiç bi belirti yok ne mide bulantısı ne halsizlik, olması ii değil tabi inş olmaz.. 10 15 gün sonra görebilirz dedi inş herşey iyi gider. elevit diye vitamin verdi ayrıca onu kullanıyorum..

gamzeli ne çıktı kan değerin canım..
bende de bulantı kusma yok ...hiç olmayadabilir..birkaç haftaya çıkadabilir

merhaba ben sibel
benimde bebeğim 4 hafta 2 günlük bende haziran anne aday adayıyım

canım ilki 77.35 dün yaptırdığım 272.1 çıktı:nazar: sen yaptırmışmıydın

canım benim SAT 4 eylül pazar günü ayın 5. de yaptırdım 32. gün oluyor yani adetin ilk gününü sayınca 1267 çıktı heralde benim erken yumurtlama oldu sana göre o yüzden 2.yi perşembe yaptırıyım diyorum

merhaba sibel tebrikler cnm hayırlısıyla kucağımıza alırız inş hepimiz.. sen kan testi yaptırdınmı değerin kaç çıktı senin

kızlar bende dün akşam doktora gittim.son adet tarihim 27 ağustos vajinal ultrasyondan baktı doktor keseyi ve yolk kesesini gördük ama bebeği göremedik.bebeği göremeyince moralim bozuldu doktor kesenin çapına göre beş haftalık olduğunu bebeği göremememizin normal olduğunu söyledi.ama benim içim hiç rahat değil ilk hamileliğim 5.5 haftalıkken düşükle sonuçlanmıştı oyüzden bir an önce bebeğimi görüp kalp atışlarını duymak istiyorum bakalım bir hafta nasıl geçecek

kızlar siz bebeğinizin kalp atışlarını duydunuz mu

canlarımm bende 35.gün yaptırdıgımda 1668 çıkmıştı benmde bir tek hafta sonu oldu bulantım şuanda yok çokk şükür inş hiç olmazz

gamzeli08:
şekerciğm henüz yaptırmadım 1 hafta daha beklemek istiyorum direkt
ultrasonada giriyim diye :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

arkadaşlar merhaba ben bugün test sonucunu aldım 72,27 inşallah sorunsuz bir şekilde değerim yükselirse sizce haziran annesi mi olucam yoksa temmuz mu? bu arada son regl tarihim 6 eylül, 28 günde bir olurum ve 12 ve 14.günler birlikte olduk eşimle, yardımcı olurmusuz bana?

yok cnm daha erken kalp atışı için dedi banada 30 ağustos benmde sat.. 2 hafta sonra gel dedi..
yolk kesesi hakkında bişi demedi bana?
kesenin boyutu kaçtı cnm benmki 6,6 mm çıktı tam 5 haftalıkken kendi hesaplamama göre

arkadaşlar merhaba ben bugün test sonucunu aldım 72,27 inşallah sorunsuz bir şekilde değerim yükselirse sizce haziran annesi mi olucam yoksa temmuz mu? bu arada son regl tarihim 6 eylül, 28 günde bir olurum ve 12 ve 14.günler birlikte olduk eşimle, yardımcı olurmusuz bana?

benimde ilk değerim aynı sayılır seninle 3 gün sonra 272 oldu. bence sende haziran annesisin caım

13 haziran senin muhtemel doğumun canım tebrikler

kızlar günde kaç öğün yiyosunuz ben saat 12 gibi kahvaltı yapıyorum arada sadece su içiyorum bide meyve sonra akşam 7 gibi akşam yemeğimi yiyorum geç kalkıyorum o yüzden böyle 2 öğün yiyorum..sorun olurmu

X