2009 Haziran Anneleri!!

kızlar geldim ben allah büyük hayırlısı değilmiş yaşadığım duyguları size anlatabilecek kelimeler bulamıyorum.. ilk bebeğimdi..allahım sen bidaha bize yaşatma böyle acılar.. pek iyi oldugum söylenemez busabah karnımı tutarak uyandım ama artık içinde fındıgım yoktu...dün 3 doktora birden gösterdim renkli ultrasona girdim yok hepsi aynı şeyi söyledi zaten 2hafta geri olması belli ediyormus ama 2 hafta önce gittiğim doktor kalp atısını duyar gibi olmustu herşey normaldi sanırım bebeğim 2hafta içimde ölece kalbi atmadan kala kalmış.. bebeğim patolojiye yollandı belki bir neden bulunabilir diye araştırcaklar..

beni listeden silerseniz sevinirim allah sizlere meleklerinize sağlık versinn hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsinn..
canım yaa çok üzüdlüm.. Rabbim bu acıyı unutturucak sağlıklı bir bebiş versin sana en ksıa zamanda inşş amin.

sebeyzacım hatay77 ye bende fazla denkgelmiyorum.kayınvalidesi falan var.sadece işe gittiği zaman giriyor galiba

evet canım daha önce yapmıstım sildim simdide cıkmıo doğru yere kopyaladığıma eminim

ama canım gönderdiğim şeyin üzerine tıkladığında bile nasıl olduğu görülüyor.tam olarak nasıl yaptın anlatır mısın canım

canım tıklağında cıkıo ama kopyalayıp kilo doğum takibine yapıstır dediğin anda cizgi çıkıo

X