2009 Haziran Anneleri!!

günaydın güzelim bence ihmal etme doktora git bence.bir risk varsada ilaç falan verir bebeğin ilerlemesine yardımcı olur.

çok geçmiş olsun canım.Allah en kısa zamnada tekrar hamile kalmayı nasip kısmet etsin sana.biz ne desek boş tabiki.üzülme desek üzülmeyecekmisin.üzülmemek elde mi.ama ne yapacaksın her şey biz insanlar için.Allah yardımcın olsun en kısa zamanda kendini toparlarsın inşallah.

Canım çokk üzüldüm,aynı şeyleri bende geçen sene yaşadım.Umudunu hiç yitirme olur mu? Rabbim herşeyin hayırlısını versin. senağlama

Canım telaşlanma lütfen, bi daha git bakalım tuvalete devam ediyor mu? Devam ediyorsa doktora git istersen hemen.Ama bence önemli bişi değil lütfen korkma, herşey yolunda inşallah meleklerimiz bu sefer allahın izni ile bırakmayacaklar bizi.

sonradan iki defa gittim canım bir şey yoktu, inşallah bizi bırakmazlar ve sağlıklı sıhhatli dünyaya getirmek nasip olur...

Canım çokk üzüldüm,aynı şeyleri bende geçen sene yaşadım.Umudunu hiç yitirme olur mu? Rabbim herşeyin hayırlısını versin. senağlama

allahtan herşeyin hayırlısı hep onu istedim ama hayırlısı değilmiş evet ilk bebeğimin olması ve nası kürtaj olacagımı neleri yaşayacağımı bilememek beni çok yıprattı nekadarda zormuş o masaya yatmak..allah kimseye yaşatmasın..insanlar nası bebeklerinin canına kıyıyor anlamıyorum yaşadıgını bile bilee hemde..

nazcım doktora git istersen gönlün ferahlasınn seni çok ii anlıyorum daha şimdiden acaba ikinci bebeğimde mi böle olur diyorum.. bişi olmaz akıntıdan ama sen göster cnm genede..

selam
bende dun doktordaydim keseyi gördüm haftaya tekrar kan tahlillerine felan bakilacak simdilik iyi sükür. 5 yada 5 bucuk haftalikmis.haftaya büyür birazdaha icindekinide görürürum insalllah. hepimize haiyrli hamilelik diliyorum

sebeyzacım dün öğrenmiş hatay1977 kesin hamileymiş.hala şoklardaydı canım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…