2009 Haziran Anneleri!!

ayy saol arkadasım oldu ya ben hep bişi olcak bebişime die tedirginim o yüzden yapmadım ama canım istedi kızz allahım korusun inşallah umudumda yok ama sanki dr a her gidişimde kalbi durdu diycek sanıyorum nası olcak bilmem

ayy saol arkadasım oldu ya ben hep bişi olcak bebişime die tedirginim o yüzden yapmadım ama canım istedi kızz allahım korusun inşallah umudumda yok ama sanki dr a her gidişimde kalbi durdu diycek sanıyorum nası olcak bilmem

sen içini ferah tut canım biliyorsun bizim yaşadığımız stresi bebekte yaşıyor.o yüzden aklına olumlu şeyler getir ve strese girme

sen içini ferah tut canım biliyorsun bizim yaşadığımız stresi bebekte yaşıyor.o yüzden aklına olumlu şeyler getir ve strese girme

elimden geleni yapıyorum allahım yasatmaz inşallah bidaha hep dua ediyorum allahıma hayırlısını ver saağlıklısını ver diye:Saruboceq:

ayy hatayada cok sevindim varikosel olcaktı esi ama olmadan verdi allahım işte mucizeleri rabbimin

canım benim ben kacıyorum kızım istio bilgisayarı kendine iyi bak yine görüşürüz inşallah

ben geldim çok güzeldi bebeğimi gördüm büyümüş belliydi yani kalbinide duydum meleğimin herşey iyi allahıma şükür heycandan tansiyonum yüksek çıktı biraz okadar.. ultrason resminin altında 11 mm yazıyo o boyu galiba bide 14.06.2009 yazıyo bu tarih ne anlamadım dr çıkınca farkettim.bide elevit kullanıyodum ilk kan testi yaptırdığımda dr vermişti şimdi dr eleviti önermiyorum ben dedi bir gün iç bir gün içme dedi içinde bulunan bir kaç vitamin değeri çok yüksekmiş..neyse bir ay daha iç dedi gün aşırı..enaz 9 en çok 13 kilo alabilirsin dedi kola meyva suyu yasak doğal şeyler önerdi kızartmadan uzak dur dedi kepek ekmeği yememi söyledi bukadar işte allah herkese nasip etsin görmeyenler biran önce görürsünü inş bebeğinizi..

ay hadi hayırlısı canım çok sevindim hehe sanırım bende kalbinin attığını görünce yine salya sümük ağlarım dr çok gülüyo halimeeeee

efet bebeişi gördük kalp atışları henüz çok net değil daha küçük dedi dr ama kalbi atıyo p.tesi tekrar gitçez o zaman daha net görürüz dedi kızlar yaa iyiki varsınız burda oldunuzu bilmek bile içimi rahatlatıyo hepinizi çok seviyorum merak edersiniz diye yazıım dedim herşey şimdilik yolunda

oooo haziran annişleri hadi bakalım sıra bizde çok mu heycanlandınız duygularınızı tarif edebilirmisinizzzz???? bize de dua edin bizde duyalımmmm

kızlar bişey sorcam muayne ücreti nekadar veriyosunu dr

canım ben özel bi kadın-doğum kliniğine gidiyom anlaşmalı 40 lira veriyom başkada hiç para vermiyom bu ücretlede 15 gün içinde tekrar istediğim kadar gidebiliyom dr a

slm kızlar bıkac gundur gelemedım ne var ne yok bebeıslerımıze ıyı bakıyosunuz dımı?kızlar bısey soracakrım ya gece yataken rahat pozısyonda ututabılıyomusun ben bır turlü yatıs seklımı oturtamıyorum nasıl uyucamı sasırdım yuzunkoyu yatamıyorum bebıse bısey olacak dıyee yoksa kafayımı yıyorum kızlar?

canım sol taraffa yatınca ii geliyomuş hamişlere öle çokta stres yapma ayol 7 -8-9 aylık olunca nasıl yatcannnnnn

kızlar kahverengi akıntım var,
son 3 saattir çok korkuyorum çok

yardım edin nolur

canım hemen dr a git hiç ihmal etme ya biz dua etmektan başka hiçbişe yapamayızzzzz hadi hiç bekleme doğru dr a

kızlar geldim ben allah büyük hayırlısı değilmiş yaşadığım duyguları size anlatabilecek kelimeler bulamıyorum.. ilk bebeğimdi..allahım sen bidaha bize yaşatma böyle acılar.. pek iyi oldugum söylenemez busabah karnımı tutarak uyandım ama artık içinde fındıgım yoktu...dün 3 doktora birden gösterdim renkli ultrasona girdim yok hepsi aynı şeyi söyledi zaten 2hafta geri olması belli ediyormus ama 2 hafta önce gittiğim doktor kalp atısını duyar gibi olmustu herşey normaldi sanırım bebeğim 2hafta içimde ölece kalbi atmadan kala kalmış.. bebeğim patolojiye yollandı belki bir neden bulunabilir diye araştırcaklar..

beni listeden silerseniz sevinirim allah sizlere meleklerinize sağlık versinn hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsinn..

canım nedir bilemedim şimdi rabbim çok bekletmeden bi melek daha gönderir sana inşallah çok üzüldümmm....ama toparlanmaya çalış ki yeni melek çabuk gelsin sana

listeden de istediğin gibi yaparım canım allahım sabırlar versinnn

kızlar kimse yokmu ya hepiniz uyuyomusunuz ee hadi uyanınnn

yok yawww ben 8 de kalkıyomda işlerimi bitirip nete öle giriyom nasılsınız bakalımmmm
olmuş canım çok güzel olmuş

bacım günaydın napıyon bakemmmmm:CüvCüv::nazar:kaydirigubbakcemile5

ayy hatayada cok sevindim varikosel olcaktı esi ama olmadan verdi allahım işte mucizeleri rabbimin

Allahtan hiçbir zaman umut kesilmez bunu umutsuzada söyledim ama anlamıyor.canım sen sıkma canını Allah korur bebeğini.

günaydııınn..
işlerimi bitirdim geldiiimmm, bakim bi geçmişi okuyalım neler olmuşşş

günaydın semacım ne yapayım netin başındayım.sen nasılsın meleğin nasıl

selam herkese bende haziran annesi olucam insallah 8 haftalik hamileyim bende umarim allahim tamamini erdirir kucagimiza almayi nasib eder...

Merhaba guzel Haziran anneleri, listemizin son hali bu...

:nazar:2009 HAZIRAN ANNELERI LISTESI:nazar:

1.CIMEGI-------------------------------- 1Haziran
2.merilcan------------------------------ 2 Haziran
3.yusuf_cennet----------------------- 2 Haziran
4.xxh.ydxx------------------------------ 2 Haziran
5.seremim----------------------------- 3 Haziran
6.HAZAL01----------------------------- 3 Haziran
7.gokcenlevent----------------------- 3 Haziran
8.mervve--------------------------------- 3 Haziran
9.cocosh-------------------------------- 4 Haziran
10.şekerkızcandy-------------------- 4 Haziran
11.Gamzeli08--------------------------- 5 Haziran
12.serheng------------------------------ 5 Haziran
13.mehtapsen------------------------- 5 Haziran
14.s.d.34---------------------------------- 6 Haziran
15.nur82---------------------------------- 8 Haziran
16.selen83------------------------------- 8 Haziran
17.sebeyza------------------------------ 8 Haziran
18.springg------------------------------- 8 Haziran
19.ARMAĞANIM---------------------- 8 Haziran
20.Menzil Gülü------------------------ 8 Haziran
21.skbb----------------------------------- 8 Haziran
22.schatzz------------------------------ 10 Haziran
23.OcerenO---------------------------- 10 Haziran
24.brisling------------------------------ 11 Haziran
25.HUZUR80-------------------------- 11 Haziran
26.orkidenn---------------------------- 11 Haziran
27.papatya0606--------------------- 12 Haziran
28.cecilececile---------------------- 12 Haziran
29.aşina--------------------------------- 13 Haziran
30.lotuss75---------------------------- 13 Haziran
31.olymposss------------------------- 13 Haziran
32.semile34---------------------------- 13 Haziran
33.ocean_girl-------------------------- 13 Haziran
34.sirtattoo----------------------------- 14 Haziran
35.suzanşan-------------------------- 14Haziran
36.naren1981------------------------- 14Haziran

10nh9.gif

37.ceylan01---------------------------- 15 Haziran
38.derinden----------------------------- 15 Haziran
39.ebruli80------------------------------ 15 Haziran
40.baharçelik--------------------------- 15 Haziran
41.sonuyok----------------------------- 16 Haziran
42.nesecrin----------------------------- 18 Haziran
43.MORBONCUK--------------------- 18 Haziran
44.Gelincik------------------------------ 19 Haziran
45.ozzge--------------------------------- 20 Haziran
46.simira--------------------------------- 20 Haziran
47.friends-------------------------------- 20 Haziran
48.alhan---------------------------------- 21 Haziran
49.Nida----------------------------------- 22 Haziran
50.güzelkızMS------------------------ 23 Haziran
51.ayseney------------------------------ 24 Haziran
52.naren05------------------------------ 24 Haziran
53.cinnamon34----------------------- 25 Haziran
54.merit--------------------------------- 26 Haziran
55.tosbaa8------------------------------ 26 Haziran
56.zeze85-------------------------------- 26 Haziran
57.yas23---------------------------------- 28 Haziran
58.seda_SARI-------------------------- 28 Haziran
59.sema3455--------------------------- 28 Haziran
60.nevergiveup18---------------------- 30 Haziran
61.kardelen_cigdem
62.gurbet gelini
63.aryaa
64.mumnes
65.aarzuu
66.naz&pıtırcık
67.BEYZAAK
68.minicik80
69.isil_ufuk
70.AREN&YAREN
71.mukh7986

Muhtemel dogum tarihi yazilmayanlar SAT larini verirlerse hemen eklerim.
Listemiz muhtemel dogum tarihine gore hazirlanmistir.

Allah bize ve bebeklerimize sağlık versin.hepimizde sağlıklı birşekilde bebeğimizi kucağımıza alalım İnşallah.

Yeni haziran annelerimiz hoşgeldi, hayırlı olsun! Allahım bebişlerimizi sağlıkla kucaklamayı nasip etsin hepimize!!!

günaydın semacım ne yapayım netin başındayım.sen nasılsın meleğin nasıl

biz iiyiz teyzesi oturuyoruz bu sabah biraz bulantım var kahvaltı yaptım ama hem başım dönyo hemde bulantım varrrrr
bende haziran annesiyim 7 haftalık hamileyim :)))

hoşgeldin kalabalık ailemeze son adet tarihini verirsen listeye ekleyelim seniiiiii

selam herkese bende haziran annesi olucam insallah 8 haftalik hamileyim bende umarim allahim tamamini erdirir kucagimiza almayi nasib eder...

canım sende hoşgeldin bakalımmmmm sende ver tarihi sneide ekleyelimmmm

X