2009 Haziran Anneleri!!

günaydın canım senin bebek ne kadarlık bilmiyorum ama bir şey sorucam.
benim bu sabah hafif kanlı gibi bir akıntı geldi çok tedirgin oldum. geçen hafta gittik doktora keseyi gördük, henüz kalp atışını da duymadık.
içim çok sıkılıyor.Bu arada bebeğim şu an 6+3 günlük

günaydın güzelim bence ihmal etme doktora git bence.bir risk varsada ilaç falan verir bebeğin ilerlemesine yardımcı olur.

kızlar geldim ben allah büyük hayırlısı değilmiş yaşadığım duyguları size anlatabilecek kelimeler bulamıyorum.. ilk bebeğimdi..allahım sen bidaha bize yaşatma böyle acılar.. pek iyi oldugum söylenemez busabah karnımı tutarak uyandım ama artık içinde fındıgım yoktu...dün 3 doktora birden gösterdim renkli ultrasona girdim yok hepsi aynı şeyi söyledi zaten 2hafta geri olması belli ediyormus ama 2 hafta önce gittiğim doktor kalp atısını duyar gibi olmustu herşey normaldi sanırım bebeğim 2hafta içimde ölece kalbi atmadan kala kalmış.. bebeğim patolojiye yollandı belki bir neden bulunabilir diye araştırcaklar..

beni listeden silerseniz sevinirim allah sizlere meleklerinize sağlık versinn hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsinn..

çok geçmiş olsun canım.Allah en kısa zamnada tekrar hamile kalmayı nasip kısmet etsin sana.biz ne desek boş tabiki.üzülme desek üzülmeyecekmisin.üzülmemek elde mi.ama ne yapacaksın her şey biz insanlar için.Allah yardımcın olsun en kısa zamanda kendini toparlarsın inşallah.

kızlar geldim ben allah büyük hayırlısı değilmiş yaşadığım duyguları size anlatabilecek kelimeler bulamıyorum.. ilk bebeğimdi..allahım sen bidaha bize yaşatma böyle acılar.. pek iyi oldugum söylenemez busabah karnımı tutarak uyandım ama artık içinde fındıgım yoktu...dün 3 doktora birden gösterdim renkli ultrasona girdim yok hepsi aynı şeyi söyledi zaten 2hafta geri olması belli ediyormus ama 2 hafta önce gittiğim doktor kalp atısını duyar gibi olmustu herşey normaldi sanırım bebeğim 2hafta içimde ölece kalbi atmadan kala kalmış.. bebeğim patolojiye yollandı belki bir neden bulunabilir diye araştırcaklar..

beni listeden silerseniz sevinirim allah sizlere meleklerinize sağlık versinn hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsinn..

Canım çokk üzüldüm,aynı şeyleri bende geçen sene yaşadım.Umudunu hiç yitirme olur mu? Rabbim herşeyin hayırlısını versin. senağlama

günaydın canım senin bebek ne kadarlık bilmiyorum ama bir şey sorucam.
benim bu sabah hafif kanlı gibi bir akıntı geldi çok tedirgin oldum. geçen hafta gittik doktora keseyi gördük, henüz kalp atışını da duymadık.
içim çok sıkılıyor.Bu arada bebeğim şu an 6+3 günlük

Canım telaşlanma lütfen, bi daha git bakalım tuvalete devam ediyor mu? Devam ediyorsa doktora git istersen hemen.Ama bence önemli bişi değil lütfen korkma, herşey yolunda inşallah meleklerimiz bu sefer allahın izni ile bırakmayacaklar bizi.

Canım telaşlanma lütfen, bi daha git bakalım tuvalete devam ediyor mu? Devam ediyorsa doktora git istersen hemen.Ama bence önemli bişi değil lütfen korkma, herşey yolunda inşallah meleklerimiz bu sefer allahın izni ile bırakmayacaklar bizi.

sonradan iki defa gittim canım bir şey yoktu, inşallah bizi bırakmazlar ve sağlıklı sıhhatli dünyaya getirmek nasip olur...

Canım çokk üzüldüm,aynı şeyleri bende geçen sene yaşadım.Umudunu hiç yitirme olur mu? Rabbim herşeyin hayırlısını versin. senağlama

canım benim gecmiş olsun aynı seyleri bende yasamıstım üstelik 4. ayımda allah sabrınıda verio simdi yeniden hamişin 4 ay önce yasadım bende seninde en kısa zamanda tekrar olur inşallah bundada bi hayır vardır canım sakın isyan etme

canım cok geçmiş olsun,
belki hatırlıyorsundur ben de ilk bebeğimi kalbi durduğu için kaybetmiştim. iki test yaptırmak için muayeneye gittiğimde yaklaşık iki hafta önce kalbi durmuş dedi doktor. seni çok iyi anlıyorum, sakına açını içine atma ben çok güçlü davranmaya çalıştım ama sonradan bu insanı daha çok yoruyor.Allaha şükür hamile kalabiliyoruz, unutma bu bile büyük bir nimet...İlk bebekte bunu yaşamak üzücü ama bu da bizim kaderimiz demek ki..Allah bi daha yaşatmasın.
Bu arada patolojiden birşey çıkar diye bekleme, normal çıkacaktır. Genetik test yapılmadıkça bir şey anlaşılmıyor onuda başına birkaç kere gelirse yapıyorlar

allahtan herşeyin hayırlısı hep onu istedim ama hayırlısı değilmiş evet ilk bebeğimin olması ve nası kürtaj olacagımı neleri yaşayacağımı bilememek beni çok yıprattı nekadarda zormuş o masaya yatmak..allah kimseye yaşatmasın..insanlar nası bebeklerinin canına kıyıyor anlamıyorum yaşadıgını bile bilee hemde..

nazcım doktora git istersen gönlün ferahlasınn seni çok ii anlıyorum daha şimdiden acaba ikinci bebeğimde mi böle olur diyorum.. bişi olmaz akıntıdan ama sen göster cnm genede..

selam
bende dun doktordaydim keseyi gördüm haftaya tekrar kan tahlillerine felan bakilacak simdilik iyi sükür. 5 yada 5 bucuk haftalikmis.haftaya büyür birazdaha icindekinide görürürum insalllah. hepimize haiyrli hamilelik diliyorum

sebeyzacım dün öğrenmiş hatay1977 kesin hamileymiş.hala şoklardaydı canım yaa

X