- 19 Mart 2008
- 2.757
- 78
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar geldim ben allah büyük hayırlısı değilmiş yaşadığım duyguları size anlatabilecek kelimeler bulamıyorum.. ilk bebeğimdi..allahım sen bidaha bize yaşatma böyle acılar.. pek iyi oldugum söylenemez busabah karnımı tutarak uyandım ama artık içinde fındıgım yoktu...dün 3 doktora birden gösterdim renkli ultrasona girdim yok hepsi aynı şeyi söyledi zaten 2hafta geri olması belli ediyormus ama 2 hafta önce gittiğim doktor kalp atısını duyar gibi olmustu herşey normaldi sanırım bebeğim 2hafta içimde ölece kalbi atmadan kala kalmış.. bebeğim patolojiye yollandı belki bir neden bulunabilir diye araştırcaklar..
beni listeden silerseniz sevinirim allah sizlere meleklerinize sağlık versinn hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsinn..
kızlar geldim ben allah büyük hayırlısı değilmiş yaşadığım duyguları size anlatabilecek kelimeler bulamıyorum.. ilk bebeğimdi..allahım sen bidaha bize yaşatma böyle acılar.. pek iyi oldugum söylenemez busabah karnımı tutarak uyandım ama artık içinde fındıgım yoktu...dün 3 doktora birden gösterdim renkli ultrasona girdim yok hepsi aynı şeyi söyledi zaten 2hafta geri olması belli ediyormus ama 2 hafta önce gittiğim doktor kalp atısını duyar gibi olmustu herşey normaldi sanırım bebeğim 2hafta içimde ölece kalbi atmadan kala kalmış.. bebeğim patolojiye yollandı belki bir neden bulunabilir diye araştırcaklar..
beni listeden silerseniz sevinirim allah sizlere meleklerinize sağlık versinn hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsinn..
kızlar kimse yokmu ya hepiniz uyuyomusunuz ee hadi uyanınnn
günaydın canım senin bebek ne kadarlık bilmiyorum ama bir şey sorucam.
benim bu sabah hafif kanlı gibi bir akıntı geldi çok tedirgin oldum. geçen hafta gittik doktora keseyi gördük, henüz kalp atışını da duymadık.
içim çok sıkılıyor.Bu arada bebeğim şu an 6+3 günlük
kan değildi, normalde beyaz akıntı geliyordu gebelik başlangıcından beri bu sabah kalktığımda yine akıntı geldi ama rengi kırmızıya çalıyodu.
canım Allah kızını ve karnındaki bebişini sana bağışlasın.
cancer'ede yazdığım gibi benim de ilk bebeğimin kalbi durdu ve bunda çok korkuyorum. Geçen hafta bebeği neden göremedik diye sıkıntıdan çatladım. Perşembeyi nasıl edicem derken bu seferde bu oldu. İnşallah devamı gelmez...
ben 27 yaşındayım, ve iki yıl düşünmüyoduk geçen kış istedik Rabbim bekletmedi verdi, ama olmadı...
bu sefer inşallah bebeğim beni bırakmaz
asprin konusunu druna sor ve ihmal etme arkadasım emi
tabi sorarım bu hafta