2009 Haziran Anneleri!!

kızlar geldim ben allah büyük hayırlısı değilmiş yaşadığım duyguları size anlatabilecek kelimeler bulamıyorum.. ilk bebeğimdi..allahım sen bidaha bize yaşatma böyle acılar.. pek iyi oldugum söylenemez busabah karnımı tutarak uyandım ama artık içinde fındıgım yoktu...dün 3 doktora birden gösterdim renkli ultrasona girdim yok hepsi aynı şeyi söyledi zaten 2hafta geri olması belli ediyormus ama 2 hafta önce gittiğim doktor kalp atısını duyar gibi olmustu herşey normaldi sanırım bebeğim 2hafta içimde ölece kalbi atmadan kala kalmış.. bebeğim patolojiye yollandı belki bir neden bulunabilir diye araştırcaklar..

beni listeden silerseniz sevinirim allah sizlere meleklerinize sağlık versinn hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsinn..

canım benim gecmiş olsun aynı seyleri bende yasamıstım üstelik 4. ayımda allah sabrınıda verio simdi yeniden hamişin 4 ay önce yasadım bende seninde en kısa zamanda tekrar olur inşallah bundada bi hayır vardır canım sakın isyan etme

canım cok geçmiş olsun,
belki hatırlıyorsundur ben de ilk bebeğimi kalbi durduğu için kaybetmiştim. iki test yaptırmak için muayeneye gittiğimde yaklaşık iki hafta önce kalbi durmuş dedi doktor. seni çok iyi anlıyorum, sakına açını içine atma ben çok güçlü davranmaya çalıştım ama sonradan bu insanı daha çok yoruyor.Allaha şükür hamile kalabiliyoruz, unutma bu bile büyük bir nimet...İlk bebekte bunu yaşamak üzücü ama bu da bizim kaderimiz demek ki..Allah bi daha yaşatmasın.
Bu arada patolojiden birşey çıkar diye bekleme, normal çıkacaktır. Genetik test yapılmadıkça bir şey anlaşılmıyor onuda başına birkaç kere gelirse yapıyorlar

kızlar kimse yokmu ya hepiniz uyuyomusunuz ee hadi uyanınnn

günaydın canım senin bebek ne kadarlık bilmiyorum ama bir şey sorucam.
benim bu sabah hafif kanlı gibi bir akıntı geldi çok tedirgin oldum. geçen hafta gittik doktora keseyi gördük, henüz kalp atışını da duymadık.
içim çok sıkılıyor.Bu arada bebeğim şu an 6+3 günlük

günaydın canım benim 8+1 oldu kanın rengi acıkmıydı koyu pıhtı gibimiydi

kan değildi, normalde beyaz akıntı geliyordu gebelik başlangıcından beri bu sabah kalktığımda yine akıntı geldi ama rengi kırmızıya çalıyodu.

canım benim 6 yasında bi kızım var ikinci bebeğimin 3.5 aylıkken kalbi durdu hemde hersey yolundayken kontrolde öğrendik allahım yeniden verdi bana bi bebek onada tevekkül edip bekliyorum kan gelmiş falan filan aslında önemli değil rabbim nasip ederse 9 ay kanamayla doğuran oluyo o yüzden takma kafana benim ölen bebeğimde hiç kanama olmamıstı ama rabbim vermedi imşallah karnımdakini korur allah hepimize hayırlı ve sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah sakın sıkılma

kan değildi, normalde beyaz akıntı geliyordu gebelik başlangıcından beri bu sabah kalktığımda yine akıntı geldi ama rengi kırmızıya çalıyodu.

canım benim devamı gelmediyse korkm ayerlesme kanaması olabilir zaten az gelmiş devam ederse drunu ararsın

canım Allah kızını ve karnındaki bebişini sana bağışlasın.
cancer'ede yazdığım gibi benim de ilk bebeğimin kalbi durdu ve bunda çok korkuyorum. Geçen hafta bebeği neden göremedik diye sıkıntıdan çatladım. Perşembeyi nasıl edicem derken bu seferde bu oldu. İnşallah devamı gelmez...

ben 27 yaşındayım, ve iki yıl düşünmüyoduk geçen kış istedik Rabbim bekletmedi verdi, ama olmadı...
bu sefer inşallah bebeğim beni bırakmaz

amin canım cümlemizinkini bağışlasın allahım tekrar yasatmasın inşallah benimde içimde korku var ama dua ederek yenmeye calısıyorum inşallah bi sorun olmaz ben asprin bebe kullanıyorum önlem olarak sanada verdimi

ben 27 yaşındayım, ve iki yıl düşünmüyoduk geçen kış istedik Rabbim bekletmedi verdi, ama olmadı...
bu sefer inşallah bebeğim beni bırakmaz

inşallah canım allahım sağlıcakla tamamına erdirsin bende 30 yasındayım ikinciyi bu hafta doğurcaktım nasip olmadı kızım 6 yasın da ikinciye gec kaldık ama sen bunu doğurubca hemen arkasına doğur sakın arayı uzatma zor oluyo

hayır canım, kalp atışını duymadan ne kan testi yaptıracağız ne de başka birşey dedi, sadece folic'e devam et, düzgün beslen dedi

insan bebeğini kaybetsede bu hafta şu kadarlık olacaktı diye aklından çıkaramıyor de mi, benim kuzumda tam kurban bayramı arefesinde olacaktı, 7 Aralık muhtemel doğumuydu ve bir kaç arkadaşımında o zamana geliyor..Onların bebeklerini görünce eminim kendimi çok kötü hissedicem ama tesellim Rabbim bekletmeden onun yerine küçük bir melek gönderdi, inşallah onunla yuvamızı şenlendirmeyi de nasip eder...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…