kızlar bişey sorcam muayne ücreti nekadar veriyosunu dr
gittiğim hastanede muayene 90 ytl sigortalı ya 27 ytl senin ne kadar cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bişey sorcam muayne ücreti nekadar veriyosunu dr
geçen pzts.gittigim de gördük keyesi perşembe yada cuma gideceğim tekrar kontrole 743 anlamadımhmm canım aramızda 1 hafta var o zmn bnm ki 743 oluyor.keseyi gördünüz mü biz gördük yarında kalbini dinlemeye gidicez bakalım
canım biz malesef kıbrıstayız tam bi mahrumiyet bölgesi
canım 7+ 3 dedin galiba hadi bakalım hayırlısı yarın haber verirsingeçen pzts.gittigim de gördük keyesi perşembe yada cuma gideceğim tekrar kontrole 743 anlamadım
canım sen kaç hafta olarak hesaplıyodun dr. da kaç hafta çıktı
geçen pzts.gittigim de gördük keyesi perşembe yada cuma gideceğim tekrar kontrole 743 anlamadım
canım geleli 3 ay falan oldu daha ve ilk görev yerimiz. çok sanssızız ilk görev yeri kıbrıs ve cehennem taburu:çok üzgünüm:evet canım dediğin gibi zor olur orda daha çok var mı tayine
gittiğim hastanede muayene 90 ytl sigortalı ya 27 ytl senin ne kadar cnm
ben dr a gittiğim de 6+ 7 olucanm inş görebilirm kalp atışlarını.sen yarın görürsünhemen hemen aynı zmanlarda görmüşüz bende 5+3 yada 4 ken görmüştüm tam hatırlayamadımda.743 ü yanlış yazmışım pardon 7+3 demek istedim
askeriye böyle bişey canım ne yapcan hiç birşey istediğimiz gibi olmuyorr maalesefcanım geleli 3 ay falan oldu daha ve ilk görev yerimiz. çok sanssızız ilk görev yeri kıbrıs ve cehennem taburu:çok üzgünüm:
ben dr a gittiğim de 6+ 7 olucanm inş görebilirm kalp atışlarını.sen yarın görürsün
canım fotoğrafını gösteririsin babasına hayırlısıyla görde sen bebeğini yeterki
canım olur tabi ben hamileliği düşündüğümden beri içyorum 3 ünü birden içiyorumarkadaşlar size bişey soracam şimdi ben folıc plus kullanıyorum günde 3 defa dedi doktor ama ben öğleye doğru kahvaltı yaptığım için 1 adet öyle alıyorum akşam yemeğinden sonrada 1 adet alıyorum sonra diğer 1 adeti içmiyorum acaba diğerinide gece yatrken içsem olur mu sabahki içmem gerekenin yerine
canım burda benim tek gitme imkanım da yok türkiye gibi değil izin de problem canım dr on sonra gel dedi o yüzdenaskeriye böyle bişey canım ne yapcan hiç birşey istediğimiz gibi olmuyorr maalesef
inş canım görürsün ama istersen en azından 7 hafta olunca git daha ii olur.inş bende görürüm yarınn çok heyacanlıyım sabah 9 da randevum var bakalım ne olcakk birde yarı eşim nöbetçi olcak tek gidicem bebişimle