2009 Haziran Anneleri!!

özel hastaneler uygun ama dr pek önermiyolar iyi değilmiş burda doğum hastanesi var sonuçta adı üstünde doğum üzerine burası ama ultrason için doğum hastanesinin dr özele gitmen gerekiyo 140 ytl de çok geldi ama bebeğim iyi olsun önemli değil bunlar

canım sen kaç hafta olarak hesaplıyodun dr. da kaç hafta çıktı

ultrasonda bakmadan önce 8 haftalık dedi öyle hesapladı ultrasonda baktıktan sonra bişey demedi ultrason kağadının altında 14.06.2009 yazıyodu muhtemel doğum tarihiymiş benim hesaplamama göre 5 hazirandı 9 gün geride yani netten hesaplamaya göre

canım geleli 3 ay falan oldu daha ve ilk görev yerimiz. çok sanssızız ilk görev yeri kıbrıs ve cehennem taburu:çok üzgünüm:
askeriye böyle bişey canım ne yapcan hiç birşey istediğimiz gibi olmuyorr maalesef
ben dr a gittiğim de 6+ 7 olucanm inş görebilirm kalp atışlarını.sen yarın görürsün

inş canım görürsün ama istersen en azından 7 hafta olunca git daha ii olur.inş bende görürüm yarınn çok heyacanlıyım sabah 9 da randevum var bakalım ne olcakk birde yarı eşim nöbetçi olcak tek gidicem bebişimle :KK43:

canım fotoğrafını gösteririsin babasına hayırlısıyla görde sen bebeğini yeterki

canım fotoğrafını gösteririsin babasına hayırlısıyla görde sen bebeğini yeterki

evet canım artık öyle yaparım inş hayırlısıyla herşey yolunda gider ne zamn doktora gtsem tırsarak gidiyorum ya evham hastası olup çıkcaz valla

arkadaşlar size bişey soracam şimdi ben folıc plus kullanıyorum günde 3 defa dedi doktor ama ben öğleye doğru kahvaltı yaptığım için 1 adet öyle alıyorum akşam yemeğinden sonrada 1 adet alıyorum sonra diğer 1 adeti içmiyorum acaba diğerinide gece yatrken içsem olur mu sabahki içmem gerekenin yerine

arkadaşlar size bişey soracam şimdi ben folıc plus kullanıyorum günde 3 defa dedi doktor ama ben öğleye doğru kahvaltı yaptığım için 1 adet öyle alıyorum akşam yemeğinden sonrada 1 adet alıyorum sonra diğer 1 adeti içmiyorum acaba diğerinide gece yatrken içsem olur mu sabahki içmem gerekenin yerine
canım olur tabi ben hamileliği düşündüğümden beri içyorum 3 ünü birden içiyorum

askeriye böyle bişey canım ne yapcan hiç birşey istediğimiz gibi olmuyorr maalesef

inş canım görürsün ama istersen en azından 7 hafta olunca git daha ii olur.inş bende görürüm yarınn çok heyacanlıyım sabah 9 da randevum var bakalım ne olcakk birde yarı eşim nöbetçi olcak tek gidicem bebişimle :KK43:
canım burda benim tek gitme imkanım da yok türkiye gibi değil izin de problem canım dr on sonra gel dedi o yüzden

slm kızlar bıkac gundur gelemedım ne var ne yok bebeıslerımıze ıyı bakıyosunuz dımı?kızlar bısey soracakrım ya gece yataken rahat pozısyonda ututabılıyomusun ben bır turlü yatıs seklımı oturtamıyorum nasıl uyucamı sasırdım yuzunkoyu yatamıyorum bebıse bısey olacak dıyee yoksa kafayımı yıyorum kızlar?

canım dur hemen telas yapma yerlesme kanamsıdır belkı.kahveden kırmızıya dönerse kötü dıyolar kötü düşünme hemen yerında dr gıdersın olmazsa

X