evet bend ehamileymişim sekerım 3 hafta 5gunluk
efet bebeişi gördük kalp atışları henüz çok net değil daha küçük dedi dr ama kalbi atıyo p.tesi tekrar gitçez o zaman daha net görürüz dedi kızlar yaa iyiki varsınız burda oldunuzu bilmek bile içimi rahatlatıyo hepinizi çok seviyorum merak edersiniz diye yazıım dedim herşey şimdilik yolunda
sağol canım ne güzel dr. ilgiliymiş bizimkisi muayenehanesine gidiyoz ilgilensin diye yine de hiç bir bilgi anlatmıyo sağlıkocağından verilen testlerde bunlardan bazıları vardı
kızlar bişey sorcam muayne ücreti nekadar veriyosunu dr
gamzeli kalp atışlarını duymana sevindim canım darısı benim ve diğer arkadaşların başına
canım bi bugün 140 ytl verdik çok geldi bana
neden ki bencede çok muş tatliller falanda mı var içinde acaba
yok canım ne tahlili öele gidiyosun ya işte ondan.. aslında özel hastane var 10 ytl bakıyolar ultrasonda var
canım senin bebeğin kaç haftalık ben de cuma gidecegim kalp atışlarını duymak için
canım senin de mi eşin asker yoksa bizim de sağlık karnemiz özel hastaneler de geçmiyo cuma günü özel kliniğe gidegim ücreti 60 ytlhmm siz muayanesine gittiyseniz pahalıdır evet özel hastanelerde burdada 10 ytl ye bakıyorlar ama ne yazıkki bizim sağlık karnemiz geçmiyor yoksa oraya giderimm sen oraya gidebilirsin bak ama yarın bir gün tahliller falan derken 140ı baya geçerr tahlil parası muayanenin içinde olmuyor çünkü onu ayrı alıyorlar
canım senin de mi eşin asker yoksa bizim de sağlık karnemiz özel hastaneler de geçmiyo cuma günü özel kliniğe gidegim ücreti 60 ytl
evet canım konuşmuştuk benimki 6+3 haftalıkcanım yanlış hatırlamıyorsam seninle aynımıydı bebişler diğer formda konuşmuştuk sanki benim son sat 5 eylüldü
evet canım konuşmuştuk benimki 6+3 haftalık
canım sen kaç hafta olarak hesaplıyodun dr. da kaç hafta çıktıtahmin ettiğim gibi yani birhafta oynadı net hesaplamasına göre