- 15 Haziran 2008
- 5.949
- 4
Kızlar bide günlerinizi son adet tarihizden itibaren sayıyorsunuz dimi?
evet canım ama bebeğin büyüklüğü son adet tarihinden itibaren sayılıyo::)):CüvCüv:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bide günlerinizi son adet tarihizden itibaren sayıyorsunuz dimi?
canım evet vajinalle görürsün erken döllenme olabilir değer ondan yüksektir inşallah tez vakitte görürsün sende canımmmm :CüvCüv::ecrin_bebek:
Kızlar benim henüz 3 gün geçti.Doktor alttan bakmadı beta hcg ye bakalım.Perşembe günü gel daha erken dedi.Ya baksa göremezmiydi.Çok kalabalıktı beni atlattı diye düşünüyorum.Ne dersiniz
peki senin ne kadardı değerin canım ve ultrasonla görebildinmi şuanda
kaç haftalıksın
öff ammada sordum :)
yok canım göremedim son bhcg 335 beniim bebişim henüz çok küçükkkkkk çok erken yakaladım ben pko lu olduğum için belli değilll 4+5im ortalama daha göremedim inşallah pazartesi görmeyi umut ediyorummm işte böleeee
Yaptırdım yarın alıcam güzelim.İnşallah sonuçlar iyidir.3 gün önce test yapmıştım pozitifti bugünde yaptım daha koyu çıktı.İnşallah 1500 ü geçmiştir.Rabbim hayırlısını versin inşallah
kimse yok heralde hep sorunluyum ben hiçbişeye de tam sevinemedim hayatım boyunca rabbim inşallah bu kez beni yanıltmıcak bebişim bana tutuncak değerlerimiz hızla artacak iyi düşünmeye çalışıyorum ama elimden de endişe etmemek gelmiyoooo malesef
hepinize iyi aksamlar arkadaşlar.Menzil gülü listeyi başkası alabilir mi diye sormuştu?Ben çalıştığım için takip edemem herzaman .Arkadaşlar menzil gülü tekrar devam etmek isteyene kadar birisi alsaydı ya ne dersiniz?Liste olursa gelişmeleri daha güzel takip ederiz.