2009 Haziran Anneleri!!

Canım dualarımız seninle, inşallah tez zamanda tekrar alırız hamiş haberini :Saruboceq:

canım bende son iki hafta içinde 3 ayrı doktora gittim 3 üde vajinal baktı ben de çok korkuyodum hatta doktora gideceğim gün sabahtan sıkıntılar basıyodu ama sonunda bebeğimi gördüm ya tüm sıkıntılara değdi

canım progestron değrin kaç çıktı senin hatırlıyor musun acaba
bu arada aşinacım senin geçirdiğin kimyasal gebelik bence sana geri saqyfalarda yazmıştım sebebinin neden olduğunu çünkü geçen sene mart ta bende geçirmiştim

evet canım.. ben bir dr a gidiyorum şuan.. bakaım bebeişimdie bir göresem.. karından hemen gözükmüoyrki.. keseyi gördük şükr.. haftaya c.tesi çapırdı bebek içinde.. inş onuda bir görsem baya rahatlıcamdaa.. inşş görürüz hayırlısıylaa..

mrb arkadaslar az önce seda sayanın programında duydum ibrahim saraçoğlu söyledi.nane,maydonoz,çekirdek,anason çayı,fındık,fıstık gibi şeyler yemememiz gerekiyormuş.ilk 3 ay bunlar düşüğe neden oluyormuş.şahsen ben bılmıyordum.hemen sizede haber vereyım dedım.dikket edın ltf. hepinize sevgiler..

bende bu akşam gidiyorum arkadaşlar.......inş keseyide bebeğide görebiliriz.....bugün 5+6 olduk.....

güzel annişler nasılsınız kızlar benim hala midem bulanmıyo maş. sanki hamile deilim

geçmiş olsun canım...inş kimyasal gebeliktir ve vücudundan atılmıştır....sağlıklı bir bebek olmadığında vücuttan atılabiliyormuş diye duymuştum.....inş en kısa zamanda tekrar aramıza katılırsın.....

güzel annişler nasılsınız kızlar benim hala midem bulanmıyo maş. sanki hamile deilim

cnm benimde ne midem bulanıyo ne başım dönüyo hiçbir belirtim yok yani iyi bişey bu tabi canım bişeyler çekse keşke o da yok..hihoyyyt

bunların dışında dış gebelik belirtisi var mı canım ,ben de daha dr. a gitmedim çok korkuyorum dış gebelik olmasından:1shok:

sağol canım haber verdiğin için ben de habire fındık,fıstık,ceviz,badem yiyorum bebeğe yararlı diye

cnm benimde ne midem bulanıyo ne başım dönüyo hiçbir belirtim yok yani iyi bişey bu tabi canım bişeyler çekse keşke o da yok..hihoyyyt

evet cnm bi şeyde çekmiyo eskiler yada fimde insanlar hamile kaldığını baş dönmesi mide bulantısından anlıyolarya şaşırıyom bende tık yok biraz belirti olsun istiyomyerimseniben

bende bi belirti olmadığı için korkuyorum demek herkese olmuyo benim anneminde hiç belirtisi olmamış sadece yumurtadan tiksinmiş bende yumurtayı istemiyorum benzedim anama....

cnm aynısı hele haşlanmış yumurta oy duymuyum kokusunu bendende varmış bende yok diye üzülüyodum belirti

kızlar bende yenı yenı bulantı ve halsızlık basladı ınsallah bu derecede gıder bu arada yarın dr um var ınsallah 2.bebegımınde kalbının atıslarını duyarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…