kızlar merhaba, uzun zamandır giremedim siteye, girmedim yani, canım sıkkındı, beni listeden çıkarın arkadaşlar, artık haziran annesi adayı değilim, kan değerim giderek düştü, salı günü adet oldum, şuan adetimin 4.günündeyim, doktorlar dış gebelikten şüpheleniyorlar, bugün yine kan verdim, bakalım kaça düşmüş, ama dışgebelik için de bir ağrı ve sızı hissetmedim adet ağrılarımdan başka, içimde hiçbirşey görünmüyor, İnşallah dışgebelik geçirmiyorumdur kızlar, inşallah içimde oluşan ya da oluşmaya çalışan şey bu adet kanıyla atılmıştır,
başlarda canım çok sıkıldı, ama şimdi iyiyim, hakkımda hayırlısı böyleymiş demek ki, şu an tek isteğim bir operasyona gerek kalmadan şu dönemi atlatmak hayırlısıyla, dua edin benim için lütfen, İnşallah dışgebelik değilimdir.
canım benden çok doktorum istemyiro vajinalden bakmak.. kendide karından bakıyor.. bende öyle istiyorum.. nolur nolmaz.. ne biliym işte..belki bişey olucağından değil ama ne bilyiim zaten çok endişeli biriyim..dr umda benden pimpirikli :))
duydum canım bende geçen hafta pazartesi gittiğimde sadece keseyi görmüştüm iki gün önce gittiğimde hem bebeğimi hemde kalp atışlarını gördüm o kadar muhteşem bi şey ki sen de haftaya gittiğinde duyarsın
bana da bir sürü tahlil yaptılar sonuçlarımda çıktı iki ay önce düşük yapmıştım düşük riski var mı diye progesteron değerime falan baktılar daha bir sürü değerime baktılar çok şükür hepsi iyi çıktı inşallah senin de sonuçların iyi çıkar
canım bende son iki hafta içinde 3 ayrı doktora gittim 3 üde vajinal baktı ben de çok korkuyodum hatta doktora gideceğim gün sabahtan sıkıntılar basıyodu ama sonunda bebeğimi gördüm ya tüm sıkıntılara değdi
bende bu akşam gidiyorum arkadaşlar.......inş keseyide bebeğide görebiliriz.....bugün 5+6 olduk.....
inş görürsün cnm bebeğini.. bizide merakta bırakma yaz
canım progestron değrin kaç çıktı senin hatırlıyor musun acaba
canım tahlil sonucu şu an elimde 21.2 çıkmış doktorum sonucun gayet ii dedi sen de mi yaptırdın senin sonucun kaç çıktı
kızlar merhaba, uzun zamandır giremedim siteye, girmedim yani, canım sıkkındı, beni listeden çıkarın arkadaşlar, artık haziran annesi adayı değilim, kan değerim giderek düştü, salı günü adet oldum, şuan adetimin 4.günündeyim, doktorlar dış gebelikten şüpheleniyorlar, bugün yine kan verdim, bakalım kaça düşmüş, ama dışgebelik için de bir ağrı ve sızı hissetmedim adet ağrılarımdan başka, içimde hiçbirşey görünmüyor, İnşallah dışgebelik geçirmiyorumdur kızlar, inşallah içimde oluşan ya da oluşmaya çalışan şey bu adet kanıyla atılmıştır,
başlarda canım çok sıkıldı, ama şimdi iyiyim, hakkımda hayırlısı böyleymiş demek ki, şu an tek isteğim bir operasyona gerek kalmadan şu dönemi atlatmak hayırlısıyla, dua edin benim için lütfen, İnşallah dışgebelik değilimdir.
güzel annişler nasılsınız kızlar benim hala midem bulanmıyo maş. sanki hamile deilim
cnm benimde ne midem bulanıyo ne başım dönüyohiçbir belirtim yok yani iyi bişey bu tabi canım bişeyler çekse keşke o da yok..hihoyyyt
bunların dışında dış gebelik belirtisi var mı canım ,ben de daha dr. a gitmedim çok korkuyorum dış gebelik olmasından:1shok:canım ya çok üzüldüm.. çok geçmiş olsun.. bende kimyasal gebelik geçrimşsindir.. ben dış gebleik geçriidim .. dış gebelikde değer azalmıyor aksine arıtyor ama az az..bilrim. geçen ayda kimyasal geçiridimondanda değerim düştü ve adet oldum.. seninkide kimyasaldır canım.. züülme atarsın adetle.. benim öyle oldu.. ve şuan gene hamileyim.. bak gör hemen arkasıan gene kalırısn inş.. çok geçmiş olsun.. dış gebelik değil bence.. sakın canını sıkma..
sağol canım haber verdiğin için ben de habire fındık,fıstık,ceviz,badem yiyorum bebeğe yararlı diyemrb arkadaslar az önce seda sayanın programında duydum ibrahim saraçoğlu söyledi.nane,maydonoz,çekirdek,anason çayı,fındık,fıstık gibi şeyler yemememiz gerekiyormuş.ilk 3 ay bunlar düşüğe neden oluyormuş.şahsen ben bılmıyordum.hemen sizede haber vereyım dedım.dikket edın ltf. hepinize sevgiler..
sağol canım haber verdiğin için ben de habire fındık,fıstık,ceviz,badem yiyorum bebeğe yararlı diye
cnm benimde ne midem bulanıyo ne başım dönüyohiçbir belirtim yok yani iyi bişey bu tabi canım bişeyler çekse keşke o da yok..hihoyyyt