2009 Haziran Anneleri!!

gamzeli ceviz demediyse o bişey yapmaz heralde beyin gelişimi içini ceviz önemliymiş.kızlar belirtiler olmasın işte daha iyi.2 arkadaşımın da 3.aydan itibaren bulantıları başladı ve 7-8 kilo verdiler kendilerini anca toparladılar o daha kötü, bu arada benim kasıklarıma ve arda göbeğime bıçak gibi bişeyler batıyor
çok ağrıyor siz de oluyor mu böyle

bence cevizin bi zararı olmaz dediğin gibi beyin gelişiminde çok iyiymiş.. pekmezi cevize döküp yiyorum öyle ye dediler bana.. ondan mı kilo aldım bilemiyorum pekmez ve ceviz...

bunların dışında dış gebelik belirtisi var mı canım ,ben de daha dr. a gitmedim çok korkuyorum dış gebelik olmasından:1shok:

canım korkma.. birde kahverengi lekelrim oldu devmalı.. adet günümde kanamam oldu az sürdü.. sonra kahve renkli akıntılarım oldu sürekli.. zaten öyle şüphelendik.. test yaptım silik çıktı..dr a gititm.. vajinal baktı ve ksese falan görmedi.. sonrada iki gün arayla beta hcg yaptık oradan anlaışıldı.. değerim çok az artmıştıve son olarakda laparoskopi ile hem bebek hem tüp alındı.. ve şuan şükrler olsun tek tüple gene hamişim. inş bu kez sorunsuz bir gebelik geçeirim..amin.. bütün hamile arkadaşalrda sağlıklı sorunsuz gebelikler inşş..

bide idrarımda protein var bol su iç dedi diğer testler normal sen naptın gittinmi dr a

sebeyza canım çok sevindim, gözün aydın...herşey böyle güzel gitcek Allah'ın izniyle hiç merak etme. ama lütfen hep olumlu düşünmeye,moralini yüksek tutmaya çalış.bence karnımızdaki meleklerimizde hissediyolar biz her ne hissedersek. ne mutlu bize,sağlıklıyız ve hamileyiz.bundan daha güzel mutluluk olabilir mi?

sağolun arkadaşlarım, hepinize teşekkür ediyorum, Rabbim herkesin gönlüne göre versin, inşallah dediğiniz gibi atılmıştır vücudumdan, hepinizi öpüyorum çok çok, size hayırlı doğumlar, daha öncesinde sağlıklı bir hamilelik dönemi diliyorum.güzel dilekleriniz için çok teşekkürler.

bence cevizin bi zararı olmaz dediğin gibi beyin gelişiminde çok iyiymiş.. pekmezi cevize döküp yiyorum öyle ye dediler bana.. ondan mı kilo aldım bilemiyorum pekmez ve ceviz...

kesin canım ondan kilo alıyon başlarda bu kadar almamaya dikkat et sonra nasılsa alıcaksın zayıfsan sorun değil tabi boşver al gitsin:CüvCüv:

kızlar bende yenı yenı bulantı ve halsızlık basladı ınsallah bu derecede gıder bu arada yarın dr um var ınsallah 2.bebegımınde kalbının atıslarını duyarız

anam cocosh um bacım ikiz mi bi de allah bağışlasın cicim hep merak ettik seni arada bize de yaz kızlar seni merak etttik allahım gönlüne göre versin sağlıkla kavuşmayı nasip etsin bizleride unutma dualarındakaydirigubbakcemile5:CüvCüv::ecrin_bebek:

kesin canım ondan kilo alıyon başlarda bu kadar almamaya dikkat et sonra nasılsa alıcaksın zayıfsan sorun değil tabi boşver al gitsin:CüvCüv:

ilk aylar bebek için önemliymiş ben çok yemek seçiyorum herşeyi yemem o yüzden bu tür şeyler yiyip bebeğime faydası olsun istiyorum.. mesela ben yoğurt peynir yeztin domates bunun gibi bir sürü şeyi hayatım boyunca yemedim zaten pazartesi dr anlatacam bunları çok zararı olmadı bugüne kadar bana yememenin ama şimdi bebeğim var dikkat etmem lazım

herkese merhaba arkadaşlar. gamzeli08 bişi sorcam sana,ikimizin SAT aynı da o yüzden. sen bebeğini gördün mü? sanırım p.tesi doktora gidecekmişsin. benim de sizin gibi çok bi bulantım yok.ben de yumurtadan tiksindim sizin gibi,nasıl yiycem bilmiyorum bi de eskisi gibi süt içemiyorum benim düşük tehlikem vardı. şu an iyiyim çok şükür,lekelenmem kalmadı. ben de p.tesi doktora gidicem.inşallah kalp atışlarını duyarız..

canım bende pazartesi gitcem evet bebeğimi görmedim inş görürüm..ben sabah akşam koca bir bardak sütümü içiyorum çünkü başka süt ürünü bişey yemiyorum ama sütü içmeye çalış bence yada bol yoğurt ve peynir ye.. sende inş pazartesi duyarsın kalp atışını herşey yolunda gider inş..

bir yerde okumuştum yumurta yiyemeyenler için günde 9 zeytin yerler ise bir yumurtaya bedelmiş bende hiç sevmem yumurtayıı bu yüzden 9 zeytin yiyorumm bilginizee efendim

ben bu yaşıma kadar zeytin yemedim:-( yumurta yerim zorla onu yemem yinede

kızlar bende çarşamba gidicem çok merak ediyorum duyucakmıyım die kalp atışlarını inş hayırlı olur bide benim gögüslerim çok şişti ve büyüdü daha erken degilmi acabafisfisfis

kızlar bende çarşamba gidicem çok merak ediyorum duyucakmıyım die kalp atışlarını inş hayırlı olur bide benim gögüslerim çok şişti ve büyüdü daha erken degilmi acabafisfisfis

merhaba canım aynen benim de göğüslerim çok şişti ve çok hassas. ben de şu anda 6+4 haftalık hamileyim vajinal ultrason istemediğim için daha kalp atışını duyamadım. haftaya cuma randevuda duyarım inşallah.

inş cnm benim ya bende vajinal ultrasondan çok korkuyorum çünkü ilk aylarda pek iyi degil die duymuştum ben geçen hafta gittim 6 haftalıktı gittigimde şimdi ayın 22sinde gitcem 8 haftalık molcak inş allahın izniyle duyarız kalp atışlarınıa.s.

kızlar ya benim sat göre bugün tam 7 haftalık oluyo pazartesi gitcektim beklesemmi ki bir hafta daha duyamammı acaba çok kafam karıştı ikide kaldım ne yapsam bilemiyorum vajinaldende korkuyorum ben kasarım kendimi of ya görmekte istiyorum

bence bi hafta daha bekle derim ben bende sabırsızlanıyorum ama vajinal ultrason iyi degil die duymuştum o yüzden ultrason için bende bekliyoruma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…