bunların dışında dış gebelik belirtisi var mı canım ,ben de daha dr. a gitmedim çok korkuyorum dış gebelik olmasından:1shok:
bide idrarımda protein var bol su iç dedi diğer testler normal sen naptın gittinmi dr a
bence cevizin bi zararı olmaz dediğin gibi beyin gelişiminde çok iyiymiş.. pekmezi cevize döküp yiyorum öyle ye dediler bana.. ondan mı kilo aldım bilemiyorum pekmez ve ceviz...
kızlar bende yenı yenı bulantı ve halsızlık basladı ınsallah bu derecede gıder bu arada yarın dr um var ınsallah 2.bebegımınde kalbının atıslarını duyarız
kesin canım ondan kilo alıyon başlarda bu kadar almamaya dikkat et sonra nasılsa alıcaksın zayıfsan sorun değil tabi boşver al gitsin:CüvCüv:
canım progestron değrin kaç çıktı senin hatırlıyor musun acaba
canım tahlil sonucu şu an elimde 21.2 çıkmış doktorum sonucun gayet ii dedi sen de mi yaptırdın senin sonucun kaç çıktı
canım doktor benim bhcgnin yanında istemişti progestron u 21.1 idi o zamn benimkide iimiş doktor bi açıklama yapmamıştıda zaten allaha şükür kanamam falan da hiç olmadı hiç de olmasın
herkese merhaba arkadaşlar. gamzeli08 bişi sorcam sana,ikimizin SAT aynı da o yüzden. sen bebeğini gördün mü? sanırım p.tesi doktora gidecekmişsin. benim de sizin gibi çok bi bulantım yok.ben de yumurtadan tiksindim sizin gibi,nasıl yiycem bilmiyorumbi de eskisi gibi süt içemiyorum benim düşük tehlikem vardı. şu an iyiyim çok şükür,lekelenmem kalmadı. ben de p.tesi doktora gidicem.inşallah kalp atışlarını duyarız..
herkese merhaba arkadaşlar. gamzeli08 bişi sorcam sana,ikimizin SAT aynı da o yüzden. sen bebeğini gördün mü? sanırım p.tesi doktora gidecekmişsin. benim de sizin gibi çok bi bulantım yok.ben de yumurtadan tiksindim sizin gibi,nasıl yiycem bilmiyorumbi de eskisi gibi süt içemiyorum benim düşük tehlikem vardı. şu an iyiyim çok şükür,lekelenmem kalmadı. ben de p.tesi doktora gidicem.inşallah kalp atışlarını duyarız..
kızlar bende çarşamba gidicem çok merak ediyorum duyucakmıyım die kalp atışlarını inş hayırlı olur bide benim gögüslerim çok şişti ve büyüdü daha erken degilmi acabafisfisfis
merhaba canım aynen benim de göğüslerim çok şişti ve çok hassas. ben de şu anda 6+4 haftalık hamileyim vajinal ultrason istemediğim için daha kalp atışını duyamadım. haftaya cuma randevuda duyarım inşallah.