- 22 Temmuz 2008
- 635
- 0
- 40
Canim ben 6+1 ken vajinalle duydum, sizin kesin duymaniz lazim degil mi.
duyarım inş pazartesi gitcem ozamana büyür birazdaha çok heycanlanıyorum herşey yolundadır inş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim ben 6+1 ken vajinalle duydum, sizin kesin duymaniz lazim degil mi.
evet canım gittim doktora kesemizi gördük 9mm.10 gün sonra gel kalbini duyarız dedi 3 tüp kan verdim bi kaç testler yapıldı onlarda normal çıktı bi sorun yok şimdilik allaha şükür ben gebe olmadann önce 3 ay folıc plus kullnıyordum o bitmşti şimdi tekrar verdi günde 3 defa olmak üzere .yanlız gıcık doktor kesenin resmini pcden çıkartmaya üşendii istediğimde bi dahakine veririm dedii o biraz sinirimi bozdu okadar sanki cebinden çıkıoo :mymeka:evet canım sen naptın gittinmi dr a
:teselli:kaydirigubbakcemile5slm arkadaşlar ben merve aranıza yeni katıldım ve 7+1haftalık hamileyim ve kısmetse bende haziran ayında doğum yapıcam benide aranıza alırsanız çok sevinirim..
Günaydın arkadaşlar menzil gülü benide listeye eklediğin için tşk ederim bu arada muhtemel doğum tarihim haziran 3 cnm şimdiden tşk ederim öpüyrum hepinizi:1hug:a.s.Şeniz
duydum canım bende geçen hafta pazartesi gittiğimde sadece keseyi görmüştüm iki gün önce gittiğimde hem bebeğimi hemde kalp atışlarını gördüm o kadar muhteşem bi şey ki sen de haftaya gittiğinde duyarsın
bana da bir sürü tahlil yaptılar sonuçlarımda çıktı iki ay önce düşük yapmıştım düşük riski var mı diye progesteron değerime falan baktılar daha bir sürü değerime baktılar çok şükür hepsi iyi çıktı inşallah senin de sonuçların iyi çıkar
inş cnm benim dualarını eksik etme benden çok heycanlıyım ya:asigim:
öncelikle hoşgeldin canım aramzıa.. hayırlı olsun seninde hamişliğin.. sen karından usg ilemi vajinalmi baktıryorsun canım.?
öncelikle hoşgeldin canım aramzıa.. hayırlı olsun seninde hamişliğin.. sen karından usg ilemi vajinalmi baktıryorsun canım.?
Merve hoşgeldin canım, hayırlı olsun bebeşin :)
Kızlar bişi sorcam; bende acayip bi halsizlik ve uyku hali var, çok uyuyorum ve canım hiçbişi yapmak istemio elimde olsa oturduğum yerden hiç kalkmıcam. Sizce normal mi? Aynı durumu yaşayan var mı? Ne işyerinde çalışabiliyorum ne de evde. Eve gidince doğru yatağa. Yemek bile yapamıyorum halsizlikten.
kızlar merhaba, uzun zamandır giremedim siteye, girmedim yani, canım sıkkındı, beni listeden çıkarın arkadaşlar, artık haziran annesi adayı değilim, kan değerim giderek düştü, salı günü adet oldum, şuan adetimin 4.günündeyim, doktorlar dış gebelikten şüpheleniyorlar, bugün yine kan verdim, bakalım kaça düşmüş, ama dışgebelik için de bir ağrı ve sızı hissetmedim adet ağrılarımdan başka, içimde hiçbirşey görünmüyor, İnşallah dışgebelik geçirmiyorumdur kızlar, inşallah içimde oluşan ya da oluşmaya çalışan şey bu adet kanıyla atılmıştır,
başlarda canım çok sıkıldı, ama şimdi iyiyim, hakkımda hayırlısı böyleymiş demek ki, şu an tek isteğim bir operasyona gerek kalmadan şu dönemi atlatmak hayırlısıyla, dua edin benim için lütfen, İnşallah dışgebelik değilimdir.
canım çok geçmiş olsun, inşallah düşündüğün gibi değildir... ben de dış gebelikten çok korkuyorum, sol kasığımda bir ağrı var beni tedirgin ediyor ama doktorum haftaya perşembe (5+4 günlükken) çağırdı, arayıp sorsam mı diyorum. Bi de kötü bişey duymak istemiyorum, moralimizi iyi tutalım iyi şeyler olsun..İnşallah tez zamanda tekrar hamiş olur bize güzel haberlerini verirsin:Saruboceq:
canım çok geçmiş olsun, inşallah düşündüğün gibi değildir... ben de dış gebelikten çok korkuyorum, sol kasığımda bir ağrı var beni tedirgin ediyor ama doktorum haftaya perşembe (5+4 günlükken) çağırdı, arayıp sorsam mı diyorum. Bi de kötü bişey duymak istemiyorum, moralimizi iyi tutalım iyi şeyler olsun..İnşallah tez zamanda tekrar hamiş olur bize güzel haberlerini verirsin:Saruboceq:
armağancım sen de mi vajinal ultrasondan korkanlardansın
kızlar merhaba, uzun zamandır giremedim siteye, girmedim yani, canım sıkkındı, beni listeden çıkarın arkadaşlar, artık haziran annesi adayı değilim, kan değerim giderek düştü, salı günü adet oldum, şuan adetimin 4.günündeyim, doktorlar dış gebelikten şüpheleniyorlar, bugün yine kan verdim, bakalım kaça düşmüş, ama dışgebelik için de bir ağrı ve sızı hissetmedim adet ağrılarımdan başka, içimde hiçbirşey görünmüyor, İnşallah dışgebelik geçirmiyorumdur kızlar, inşallah içimde oluşan ya da oluşmaya çalışan şey bu adet kanıyla atılmıştır,
başlarda canım çok sıkıldı, ama şimdi iyiyim, hakkımda hayırlısı böyleymiş demek ki, şu an tek isteğim bir operasyona gerek kalmadan şu dönemi atlatmak hayırlısıyla, dua edin benim için lütfen, İnşallah dışgebelik değilimdir.